DUNTÄCKE & FILM


Faruk och jag ska bädda ner oss i min stora säng nu med världens mysigaste duntäcke och titta på en mysig film. Ska försöka hålla ögonen öppna, är så sjukt trött. Imorgon är det skola och början på mitt nya liv part 2, haha. Och träning och allt det där ni vet. Boring.

Försvinner in i kärlekens land lite nu.


DOMSTENSDATEN


Frågade Migis vad hon ville äta med - gaffel, sked eller slev. Och slev blev det!


Gulle Soqi




Migis, Robin och jag stod i köket och jag skulle berätta något när jag helt plötsligt kom av mig för jag tyckte mig se något på väggen. Vände blicken mot väggen igen och såg VÄRLDENS spindel! Blev helt nervös och började skratta som en galning, sen rörde Soqi min hand och jag la av ett riktigt tjejskrik, haha, stackars hund. De modiga systrarna tog tag i problemet och löste det rätt bra genom att fånga in den i en burk och sen spola ner den i toaletten och sen spola hundra gånger.


Var på söndagsdate med Migis ute i Domsten idag. Vi möttes på bussen, Migis hade varit på OJ och handlat ingredienser till vår mat som var Tonfiskpasta à la Mikaela. Så vi kom hem till henne och började nästan direkt laga mat och Soqi var helt galen och sprang runt som en virrpanna och ville bara busa! 

Sen matkomade vi i soffan tillsammans med två hundar och mös till The Terminator, som för övrigt var riktigt bra!

Kom hem lagom till Solsidan och ska snart sova för jag är så jäkla trött!

UPDATE: Haha, det var tydligen The Terminal och inte The Terminatior vi såg.



SÖNDAGSDATE



SÖNDAGSDATE MED MIGIS.


DE FÖRRA KLASSFESTERNA



FÖRSTA KLASSFESTEN: den första gången vi festade med varandra (om man inte räknar med studenten) var vi hemma hos mig och det var kaos i hela lägenheten. Vardagsrummet var fullt, folk blev utelåsta på balkongen, jag fick oväntat och ovälkommet killbesök i min säng av 3 klasskompisar som bestämde sig för att ligga där ett tag och leka nyckelpigor, H&J fick tag på en vattenpistol som vi sen fick gömma i tvättmaskinen för att alla inte skulle bli blöta. Efter några vilda timmar hos mig drog vi ut och gjorde stan osäker, dock splittrades alla.

FULLAST: Matilda J.




ANDRA KLASSFESTEN: det var nog den sjukaste klassfesten, än så länge. Vi var hemma hos Henke i ett hus med pool, hundra rum och alldeles för mycket tequila. Vi spelade sjuka spel, sjöng alldeles för mycket, folk hade deep talks och det pratades om att bada nakna i poolen och folk började till och med ragga på varandra. Kvällen tog liksom aldrig slut. Det var ingen utgång men däremot en sjuk hemmafest!

FULLAST: Rätt blandat, men definitivt någon av Hannes, Linda, Danne eller Johan.




TREDJE KALSSFESTEN: strålande väder och grillmästarna B&H (heheh) grillade på Jessicas SJUKA altan/balkong som gick runt hela huset, vi spelade massa spel, dansade i sofforna, vi hittade två klasskompisar som hånglade nere i källaren och som inte släppte varandra ur sikte efter det och efter hur många timmar som helst ute på landet i världens största hus åkte vi in till stan och festen fortsatte där.

FULLAST: DEFINITIVT Henke!


KLASSFEST: FÖR FJÄRDE GÅNGEN SEN STUDENTEN




KLASSFEST: Den 22 april är det dags för klassfest igen! Det var alldeles för längesedan sist, snart ett helt år sedan, i Maj för att vara exakt. Men klassen har drabbats av lite olika saker så vi har inte riktigt varit på humör för att dra av en rejäl klassfest, nu känns det dock som att det är dags.

Förhoppningsvis ska vi vara hos Charlotte i Viken och jag ser fram emot det riktigt mycket. Just eftersom alla inte bor hemma i Helsingborg längre och vi träffas så sällan, men också eftersom alla har blivit mycket tightare nu när vi inte behöver dras med varandra dagarna i ända. En annan bidragande faktor kan också vara att de senaste klassfesterna varit så jäkla sjuka.


Det ska i alla fall bli riktigt fett!


LÖRDAG



Mamma hade en korg och syrran och jag en - syrran och jag fick någon idé om att vi bara skulle ha gröna saker i vår och så blev det, hah..

Sjukt mysigt hos mams igår. Var på Väla i en evighet, sen spenderade vi minst lika mycket tid på MAXI eftersom jag och min syrra bara gick runt och fjantade oss hela tiden. Åkte hem och mös, tittade lite på Solsidan, åt världens godaste kvällsmat (oxfilé, potatisgratäng, sås och världens godaste sallad, nyttigt haha, men så sjukt gott) sen tittade vi på Melodifestivalen och jag kan säga att mamma har ALLDELES för bra bild på TVn för att det ens ska vara roligt att se Melodifestivalen! Usch. Lasse Stefanz framträdande var därför inte att leka med, eller det äckliga hårstrået Nicke Borg hade på sin axel...

Blev upphämtad av F, tittade på Two and a half men hela natten och somnade i F's famn mitt under ett avsnitt samtidigt som han klappade mig. Mysigt? Eh, ja!

SNART:
söndagsdate med Migis.


QUALITY TIME




Idag ska jag bara mysa med min mamma och lillasyster som jag inte träffar alltför ofta nuförtiden. Vi ska till Väla, sen MAXI för att handla god mat till ikväll då vi ska se Melodifestivalen. Vi kanske tar en promenad också, om vi inte blåser bort!

Men nu måste jag hitta något att ha på mig i min katastrofgarderob. Har lugnat mig sen igår förresten, gud vad jag var upprörd och uppriven då. Usch. Men ni måste verkligen se den, för samtidigt som den var otroligt hemsk känns det ändå som att det är en av de filmer man måste se innan man dör. 

Så ni behöver inte oroa er för mig, även om jag ser jäkligt rädd ut över min läpp.


IKVÄLL HAR JAG SETT...


...5 Desperate Housewives-avsnitt, 3 Two and a halv men-avsnitt, 1 avsnitt av Malcom in the middle, Seinfeld och Prison Break samt en film - Soraya M.

Livlig kväll!


SORAYA M.



THE STONING OF SORAYA M. Har precis sett Soraya M. och jag är helt uppriven. Jag tror aldrig jag vill se en man igen, eller en bibel, koran, tanach w/e. 

Filmen fick mig bara att må så himla illa. Har ni inte sett den så förstår ni nog inte. Men just nu kan jag inte se något gott som kommit ur religion. 

Ebrahim [instructing Soyara]: When a man accuses his wife, she must prove her innocence. That is the law. On the other hand, if a wife accuses her husband, she must prove his guilt. Do you understand?
Zahra [to Ebrahim]: Yes, it's clear, all women are guilty, and all men are innocent. Correct.


MIN FREDAGSKVÄLL



FRIDAY NIGHT: F hänger med sina killkompisar, dricker öl och bastar. Jag ligger hemma och har redan tittat på löjligt många Desperate Housewives-avsnitt och ätit popcorn som har krävt ungefär 1,5 liter citronvatten. Ska börja på mitt Polkachoklad nu. Har aldrig provat det innan, men kände mig lite modig idag. 


SÅ HÄR SNYGG KAN MAN VARA NÄR MAN SKA TRÄNA




Men var lite orolig över vädret.


DAGENS BÄSTA!


Började dagen med pussar och drog sen till Aktiverum
(typ mitt tredje hem) för att köra Body Balance. Jag glömmer alltid hur himla skönt det är efteråt och hur avslappnad man är när man går därifrån. Påminn mig att jag måste köra det oftare!

Åt sushi med pappa, hämtade ett paket, gick och handlade och sen drog jag hem. Har varit hemma i en och en halv timme och fryser fortfarande. Ska bädda ner mig i sängen med te och kanske till och med ta en eftermiddagslur, börjar ju komma upp i åldern.


HAHA


Som om jag brrryyr mig!


FOTOALBUM




Funderar på att göra någon form av collage eller stor fotobok av alla fina bilder på saker jag varit med om, mina vänner och så vidare. Men tänkte att jag skulle samla på mig lite mer bilder och framförallt börja fota en massa igen. För har inte varit speciellt aktiv med min kamera som för övrigt har legat på vårt vardagsrumsbord hur länge som helst. 

Men tänkte att det kunde ha varit rikigt roligt med en sån här bok!


240211


Sitter svettig och mätt i soffan med en skidtittande pojkvän i andra soffan. Vi har precis ätit en massa mat (couscous med lök och tomat och rödbetor i ugnen, så gott) och innan dess var vi på stan med Dalle och letade present till deras mamma och sen drog vi till Aktiverum. 

Tänkte hoppa in i duschen nu för sen ska vi åka hem till hans föräldrar och fira hans mamma! Mmm, tårta. Tur att jag köttade riktigt ordentligt på gymmet idag. 

Nu har jag bara ett problem kvar: vad ska jag ha på mig?


IT'S JUST NOT MY DAY



  1. Glömmer stänga av spisen efter jag lagat mat och två plattor är på i en timme och hade varit det hela dagen om jag inte gått in i köket innan jag sprang till tåget.
  2. Stressar som en idiot till tåget och glömmer därför posta ett förbannat brev som måste postas idag.
  3. Håller på att smälta bort så varm jag var när jag sätter mig på tåget, så bestämmer mig för att dra ner dragkedjan på jackan. Fastnar i det tunna bandet i midjan på min nya tröja och kommer inte loss. Slutar med att jag får slita i tröjan och det tunna tyget gick sönder.
  4. Det snöar i Lund.
  5. Ska möta Oki men hittar inte hennes hus, så står ute och fryser i 10 minuter.
  6. Föreläsningen boring as hell och jag gäspar sista timmen.
Sen väner det och jag tröstar mig ändå med att köpa chili cheese på McDonalds som inte heter chili cheese, men lika gott! Eller nej, vem försöker jag lura? Chili cheese på Max är bäst. 


ONÖDIGASTE NÅGONSIN

Har precis betalat en räkning.

9kr.


SVETTIG CHAJ

Kom precis hem från en timme på gymmet och känner mig som en ny människa! Crosstrainade i en halvtimme och körde lite olika övningar efteråt som Faruk visade mig i måndags när vi tränade ihop. Gud, har aldrig varit så svettig i hela mitt liv. Det blev lite morgonträning för min del innan också, haha. 

Nej, usch, nu får jag skärpa mig. Ska göra lite lunch snart, sen hoppa in i duschen, läsa lite innan jag drar till skolan och sen är det föreläsning hela dagen lång. Ikväll ska jag göra så här mycket:                                                      

Inget alltså. Titta på några Desperate Housewives-avsnitt på sin höjd. OM inte någon vill träffa mig det vill säga. Så... anyone?

127 HOURS



127 HOURS: Såg denna briljanta, helt fantastiska film för ett litet tag sedan. Klicka på PLAY och titta på trailern, sen går ni och ser filmen om ni inte redan har gjort det. Bilderna är helt fantastiska och storyn tog verkligen ur all luft ur mig och fyllde mig med en miljon tankar.

Den var verkligen så himla bra.



?

Ja, jag vet att det är magi och att låten är assvinbra. MEN! Den är JÄVLIGT lik The Strokes Reptilia vid 1.15.

Veronica Maggio - Jag kommer. LYSSNA PÅ INTROT OCH JÄMFÖR MED...

The Strokes - Reptilia. ...SPOLA IN I LÅTEN TILL 1.15, LYSSNA PÅ SOLOT.



MAGI




Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

2003


Mini-Michelle

Hittade en gammal bild på min dator som jag scannat in för ett tag sedan. Bilden är tagen 18 juli 2003, jag var alltså nyss fyllda 12 och var och campade med min kära far på Öland. Här står jag då på den omtalade stranden - Böda strand.

Vi campade några dagar på Böda Camping men det var lite för familjigt för mig och min pappa så vi drog vidare till Klintan som var lite mer relaxat än Böda. Efter Ölandstrippen åkte vi vidare till Göteborg för att hälsa på familjen Lilja. Tanken var också att vi skulle ta Västervik på vägen dit, men eftersom vi ransonerade vår tid till Öland och Göteborg istället blev det inte så. 

Men till bilden - åh, jag ser sjukt liten ut. Liten och blond i en miniliten turkosblå bygelbikini. Varför i hela friden hade jag bygelbikini till mina A-kupor? Haha, kommer osökt in på mitt första bh-köp... Vi tar det någon annan gång.


GOOOD MORGON VÄRLDEN!



Idag är jag jättepigg... Eller jag trodde jag skulle vara det eftersom jag har sovit i en halv evighet. Pussade Faruk hejdå för ett tag sedan. Stackaren skulle till skolan. Det är aldrig så att vi har någorlunda samma schema så vi kan samåka eller i alla fall gå upp tillsammans. Nej, börjar han tidigt så börjar jag sent. Börjar han sent så börjar jag tidigt. Igår hade vi dock turen att åka hem tillsammans eftersom jag satt på bibblan ett tag. Det var nog den trevligaste och mest behagliga resan på länge, vi hade till och med kakor!


ÅH, SÅ FINT



Lelove

VISST VILLE NI?


Kan knappt röra mina armar efter dagens styrkepass med min man. Tänkte bara att ni kanske ville veta det.


BABY, JAG TROR JAG ÄR KÄR




Skola, biblioteket, gymmet med min finaste, matlagning, plugg och lite mer plugg. Så har min dag varit! Faruk duschar så jag bloggar lite, men säg inget, han ska få tro att jag har varit duktig och pluggat hela tiden, hehehe.

Håller på att ragga en kompis att göra Livsberättelsen med nu eftersom Oki svikit mig för Ola. I will never forgive you!!! Sitter och skickar hatsms till henne nu, haha. Men kommer antagligen kunna jobba med Mårten. 

Tror förresten att jag på riktigt hade kunnat somna inom en halvtimme. Jag har varit uppe sen sex imorse och idiotjävlaSkånetrafiken hade ett KORT tåg när jag skulle ta det klockan sju. Hur tänkte de där egentligen? Det är ju då som flest människor tar tåget... Så det var helt fullt i gångarna, på sittplatserna och i de små utrymmena vid dörrarna. My god. Imorgon är jag ledig och ska läsa hela dagen. Har fått världens tråkigaste bok.


SUNDAAY SUNNY SUUUNDAAAYY


Ska snart hoppa in i duschen och bli fräsch igen, för min älskling kommer hit alldeles strax.
Då ska vi laga mat, pussas och mysa. Måste dock lägga mig tidigt eftersom jag börjar åtta imorgon, det är lika med att jag måste gå upp 6.00 för att ta tåget en timme senare. Buuhuu...

Ikväll är det förresten Big Brother-premiären. Är det värt att slösa bort en och en halv timme på tror ni?

JAG ÄR...


...kall, trött, frusen, kissnödig, i stort behov av halstabletter, lite gnällig, inte sugen på att diska min disk som står i köket, pussugen, myssugen, svart, gäspig, rudolf med röda mulen, beroende av Maggios "Jag kommer", sugen på varmchoklad.


DAGS ATT RASTA ANKAN




Nu ska jag och mina Restylane-läppar ut och gå.


FINT VÄDER-PROMENAD!


Vaknade även idag upp på världens mest strålande humör. Tror ni det kan bero på vädret? För utanför är det hur soligt som helst, himlen är blå - inte ett moln så långt ögat kan nå - och framförallt så är det ingen snö! I och för sig har det inte varit det på länge, men när jag kollade en stockholmsblogg och såg att det var massa snö där insåg jag vilken tur vi har nere i blåsiga Skåne, hehh...

Har precis ätit lite Yosa med skogsbär (så jäkla gott!) och ska dra på träningskläderna nu. För det blir nämligen en långpromenad i det fina vädret nu. Det är vid sådana här tillfällen jag önskade att jag hade Spotify i mobilen...

Sen måste jag till Skånetrafiken innan de stänger och köpa ett nytt tågkort, buuhuu dyrt. Och eftersom jag inte har tagit någon ny bild betyder det att jag måste ha en ett och ett halvt år gammal bild där jag är helt röd i ansiktet och ser ut att ha världens underbett. Kul.

BÄSTA LÖRDAGEN


Åh, har haft världens mysigaste och bästa lördag idag!!!

Vaknade och var på strålande humör, så var även vädret. Låg i sängen till tolv och drog mig. Sen åkte pappa och handlade fyllning till pizzan som han skulle göra och jag var snäll dotter och gjorde degen så länge. Och cupcakes med gul citronfrosting! När papps kom hem gjorde vi klart pizzan. Jag hoppade sen in i duschen, tvättade håret ocj sen åkte jag hem till min loverboy.

Hemma hos F var det fullt med folk eftersom de hade gäster. Så vi åt en massa mat (sjukt gott var det!) och hans gravida syster var där, åh, ska bli så himla roligt när barn nummer två kommer! Förutom det så busade vi en massa med Ajša och sen mös F och jag hela kvällen tills han körde mig hem. 

Har precis bäddat ner mig i sängen, ska se lite Desperate Housewives innan jag somnar.

ALDRIG FREDAGAR IGEN

Hade sjukt kul igår förutom att jag aldrig går ut på fredagar igen. Tivoli dominerades nämligen av bitchiga småtjejer (som hade kunnat vara min syrra, haha) och störiga småkillar. Men trots det och trots att jag fick världens vassaste armbåge i 100 km/h i mitt huvud och x antal stampningar på fötterna, så var det roligt, för jag fick ju vara med mina bästa - Migis och Therese. Saknade dock Antoni...

Drog hem vid två eftersom jag var så himla trött, hoppade till och med över McDonalds som tjejerna gick inom. SÅ trött var jag! Slocknade direkt när jag kom hem och nu sitter jag och äter tonfisksallad och tittar ut och funderar på om jag ska våga mig ut i det otroligt fina vädret. Solsken, det var längesedan, låter lite skrämmande.


BABY BY ME





Tror jag ljög lite för mig själv när jag skrev att jag skulle stanna hemma och se på film och somna med öronproppar. Hade förresten inte alls något hemmaspa utan duschade, tvättade håret och rakade benen på ultrasnabba 7 minuter. Måste ha varit nytt personligt rekord! 

Migis kommer strax hit och sen ska vi gå och möta upp Therese och hela den tjejligan som varit hemma hos Anna. Kommer nog bli en jävligt nice kväll om jag bara kunde bestämma mig för vilka skor jag ska ha.

Sista bilden beskriver hur jag kommer känna mig imorgonbitti.


JAG KOMMER

Kom nyss hem från en liten biltur och pratstund och när jag tittade mig själv i spegeln insåg jag att det kommer ta en sjuhelsikesjäkla tid att göra mig partyfresh. Dessutom ska jag äta och hitta kläder. Hjälp mig någon?




-

Okej. Humöret är nere igen.

MR MUSCLE I NEED YOU




Pappa har alltid de rätta knepen som gör en på bättre humör!
Helt otroligt. Det kan vara allt från att trimma pensionärerna på OJ, till att bjuda på lunch en grå fredag, prata allvar och om egna erfarenheter och hjälpa en att få bästa möjliga ljud på sitt rum, sätta upp en bokhylla samt en j ä k l a massa skämt och skoj.

Det är precis så min kvalitetstid med pappa har sett ut idag. Sitter i mitt helt nystädade rum (vid mitt skrivbord faktiskt, händer inte ofta med laptop) och lyssnar lyssnar på musik, kollar bloggar och tråkiga Facebook.

Min nya förstärkare står bredvid mig på skrivbordet, måste hitta ett snyggt bord som jag kan ha den på, och den kom precis lagom i tiden. Behövde en förändring, om än så liten, också behövde jag kasta ut mina gamla små datorhögtalare med världens störta baslåda som bara tog en jäkla massa plats! 

Nu ska jag fortsätta pyssla i mitt rum, sen ska jag ha hemmaspa. Bra fredag.


WISH I COULD KEEP YOU MUCH LONGER


Igår blev jag räddad av min bästa Therese.
Hon hämtade upp mig efter jobb, så åkte vi hem till henne och badade nakna i jacuzzin (haha) och hade årets tjejsnack. Efter en evighetsbadning gick vi upp och la oss i hennes dubbelsäng, fortsatte tjejsnacket. Sen somnade vi gott. Blev dock väckt av hennes djävulskanin tio i sex, gick och skällde på honom och måste skrämt skiten ur honom för sen var han tyst hela morgonen.

Var i alla fall skönt att få träffa en tjejkompis nu när jag varit så isolerad i och med skolan. Ikväll ska jag inte göra någonting. När jag kommit hem från lunchen med papps ska jag ta ut och gå, ta en långdusch, bädda ner mig i sängen med en massa filmer och popcorn, sen somna med mina öronproppar. Det är jättekul att bo i stan, men inte lika kul när man ska vara hemma en fredagkväll.


I DON'T WANT YOUR GIRLFRIEND




Hittade en massa gamla filmklipp på min dator!
Här är ett från i somras när vi åkte i Majas cabbe. Aasnice. Ge mig sommar!!!


DETTA FÄLT MÅSTE OCKSÅ FYLLAS I, SOM ATT DET INTE ÄR NOG

Detta har utan tvekan varit en av mina jobbigaste dagar någonsin. Den började imorse och jag vet inte när karusellen kommer att sluta. Allt jag vet är att jag är duktigt kluven och du har ingen aning om hur otroligt rätt du har, om hur jävla exakt precis i mitten av pricken du är. 

Allt är bara sjukt och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Funderar på att krypa in under mitt eget skinn och stanna där tills allt löst sig av sig själv. 

Men kommer det lösa sig? Hur kommer lösningen att se ut och hur kommer vägen dit att vara? Kommer jag vara lycklig? Eller kommer mina ögon vara svullna efter alla sömnlösa nätter? Kommer jag kunna sluta lyssna på sorgliga låtar eller kommer jag fortsätta plåga mig själv ända in i det bittra slutet?

HAHA


We're so in love, la la la la la
And I just can't get enough
Of your la la la la love
Yeah we're so in love, love
I want you to know
You are my baby love, my baby love
You make the sun come up Oh boy (oh boy)
You're my every, everything that I could ever dream of


TYPISKT MIG


Tanken är att jag ska iväg och köra ett Body Pump-pass senare ikväll, men jag har sån jäkla träningsvärk att jag inte ens vet hur jag ska kunna ta mig ner för trapporna.
Körde nämligen Body Pump igårkväll på Berga, där det bland annat var värsta kossan som fick mig att vilja kasta skivstånden på henne. Självklart gjorde jag inte det utan som den svensken jag är gjorde jag som hon sa och FLYTTADE PÅ MIG!!! Ååh, blir så trött på mig själv ibland. Jag var också "ny" och hennes kompis är väl inte dum i huvudet så hon måste stå PÅ instruktören för att förstå. Dessutom hade hennes kompis "expert"hjälp av kossan, hon höll på och daltade med henne under HELA passet, som en jäkla mamma. Tjejerna jag pratar om var ändå i trettioårsåldern... 

Hur som helst så jag har sjuk träningsvärk från Body Pumpen igår, tror min ilska fick mig att pusha mig själv ännu lite mer. Får nog köra hyfsat lugnt på passet ikväll om jag vill ha kvar mina ben imorgon.

IBLAND MÅSTE MAN TVÄTTA!





Men jag gillar inte att tvätta så jag fotar istället! Ja, i söndags var det tvättdag eller var det i lördags? I lördags var det nog. Plugg, tvätt, Väla och pussar stod på lördagens schema. På Väla köpte jag bland annat present till min pappa som fyllde år i söndags. Faruk ser lite rädd ut på sista bilden, haha, men han är söt ändå!







I måndags var det alla hjärtans dag, tror inte någon har missat det, och jag var på otroligt bra humör hela dagen, nästan haha (störiga tanter på bussen). Men dagen började bra med ett morgon-sms från min finaste, träning och sen skola och lite tjejsnack med min lundakompis Oki som jag brukar ha sällskap med till tåget eftersom hon bor supernära stationen. 

Drog till biblioteket när tåget kommit in Helsingborg, satt där ett tag innan jag åkte hem till F som hade gjort en kaka! 

Vi hade bestämt oss för att inte direkt fira alla hjärtans dag med presenter och sånt (precis som väldigt många i min klass!) så istället åt vi choklad/cocoskakan som han hade gjort, tittade på film och pluggade lite. En helt perfekt alla hjärtans dag om jag får säga det själv. Just eftersom jag inte känt den här pressen inför alla hjärtans dag som jag brukar känna. 

En annan fin sak med alla hjärtans dag är att Hewew och Helmi fyller år! I måndags blev alltså Hewew två och och Helmi ett! Detta firades med att de fick sova i sängen, haha.

WALZ

Som ni redan vet kan jag inte lägga upp Youtube-klipp längre av någon anledning. Men jag vill dela med mig av denna beroendeframkallande låten och om ni inte har hört den - LYSSNA! Chrisitan Walz - Like suicide

Han är så himla sprallig och glad! Bara jag som tycker han påminner lite om Salem al-Fakir?

Minns ni förresten Walz Wonderchild?
Har ett fint gammal minne från den låten: Tror det var i åttan någon gång och vi hade tjejkväll hemma hos Amelie. Det var jag, Mimmi, Therese, Hilda och Amelie och vi stod alla i Amelies kök i ett gigantiskt hus på Tågaborg och skulle göra tacos. Helt plöstligt börjar alla sjunga Wonderchild, fast istället för att sjunga "Ooh ooh wonderchild" sjöng vi "gammal gammal gurka". Haha!

HEJ OCH HÅ!


Har suttit på bibblan heeela dagen, sen busat en massa med Tess och nu blir jag snart upphämtad av min man för att åka till Aktiverum och träna rumpan av mig! Förresten så gillar jag Christian Walz melodifestivalslåt!

Hade jättemysigt igår för er som undrar! PUSS

MIN FINASTE



Måste bara lägga upp en finfin bild på min fina innan jag sticker hemifrån. Åh, han var så himla söt när vi jobbade på HDgalan, jag dog lite varje gång jag tittade på honom. (Det regnade lite när vi åkte dit, syns det...? Till och med F ser lite regnblurrig ut)


ALLA HJÄRTANSDAG

Eftersom jag fortfarande inte kan lägga upp Youtube-klipp och också vill att ni ska få en lika fin start på morgonen som jag fick med Elton Johns Are You Ready For Love, så får ni klicka HÄR eller nedan för att komma till Youtube och njuta.

KLICKA HÄR FÖR ATT BÖRJA DAGEN MED EN MASSA KÄRLEK.

Nu ska jag fortsätta dagen med ett träningspass och njuta lite av mitt fina morgon-sms av min älskade. Jag älskar morgon-sms! ♥

NATTI


Nu ska jag sova jättemycket och imorgon ska jag upp tidigt för att dra till Aktiverum. Sen blir det lite skola och sen förhoppningsvis lite pussar av min fina kille.

Men först ska jag dricka en liter vatten. Tror kvällsmaten var lite väl salt.

HÅRET


När jag ändå är igång...

Fick låna Thereses grymma locktång och went crazy.
Var så jäkla snygg i håret. Om man får säga så. Ja, det får man. Gick runt med docklockar (första bilden, till höger) ända tills jag skulle gå hemifrån då jag borstade igenom dem så de såg mjuka och härliga ut.

Lockade på lite olika sätt, som på de övre bilderna och på bilderna under. Det blir lite mer liv i lockarna då!






TORSDAGENS SMINK: STEG FÖR STEG


Eftersom jag inte har så mycket annat för mig och tog en himla massa bilder under tiden jag fixade mig i torsdags
så tänkte jag att jag kunde göra ett litet inlägg om min sminkning. Fast precis när jag skrivit den meningen ångrade jag mig en aning, lite väl mycket gud-vad-jag-är-viktig-feeling, men äh skit samma.


UTGÅNGSPUNKTEN. Detta var alltså vad jag hade
att jobba med och så här ser jag då ut osminkad...


BÖJ ÖGONFRANSARNA. När jag ska sminka mig börjar jag alltid med att böja ögonfransarna. Eller ja, böja ögonfransarna för första gången. Jag böjer dem nämligen ungefär tre gånger under sminkningen, haha. Någon fixidé jag fått om att de ska hålla bättre. Ögonfransböjaren har jag haft sedan typ första året på gymnasiet, den är grym och från Åhléns.


SÄTT PÅ LÖSÖGONFRANSAR, LÄGG PÅ CONCEALER & FOUNDATION. På med lite enskilda lösögonfransar från Ardell, som jag fått av min kompis Therese. Efter böjningen av ögonfransarna och påklistrandet av lösögonfransarna använder jag min COVER ALL MIX från MakeUpStore och över det min i.d.-foundation eller vad det är. (Om jag vill att mitt flawless face ska hålla länge lägger jag på Isadoras High Performance som är en flytande foundation, eftersom jag är blek har jag den i Diamond Beige)


LÄGG PÅ ÖGONSKUGGA, GLÖM INTE ATT SUDDA IHOP DEM. Sen är det dags för ögonskugga! I torsdags var det tänkt att jag skulle ha grön ögonskugga och blandade då hej vilt mellan mina gröna och lite guldiga skuggor. 

1. Clarins Colour Quartet som jag har i Forest 40 2. Jane Hellen ögonskugga som jag en gång i tiden fått från en tidning. Superfin och i färgen Gold Honey 3. Min söndriga men ack så älskade MakeUpStore Forrest.

Börjar med att lägga ljusgrönt över hela ögonlocket (den i mitten på bild 1).

Lägger den mörkgröna (till vänster, bild 1) vid hela globlinjen och lite utanför, det ska smälta ihop bra med den ljusa. Sen tar jag MakeUpStore-skuggan som är lite mörkare och lägger i globlinjen och lite under och lite över. Lägger till lite guldig Jane Hellen-skugga. Suddar, suddar med en stor borste. Lägger på lite mer mörkgrön skugga och sen suddar jag lite till. Ni får pilla tills det blir bra, ta inte för mycket skugga åt gången bara.


Då ser det ut något sånt här. Det gör på mig i alla fall. Men tyckte det såg lite mesigt ut så tog på lite kajal precis vid fransroten på de övre fransarna.


LÄGG PÅ KAJAL. Som sagt, på med kajal och som ni ser - på övre fransarna nära fransraden. Då använder jag mig av Lancôme Crayon Khôl som jag tycker är bäst och som jag har ett litet lager av (brukar nämligen få Lancômes julask med mascara, kajal och borttagning).

MÅLA LITE MASCARA. Woop woop, på med lite mascara. Lancômes L'extreme gör susen. Tog lite vit kajal från Max Factor på inre fransraden där nere också.


"SOLPUDER" OCH ROUGE, GLÖM INTE FIXA ÖGONBRYNEN! Lite All-Over Face Colour från i.d. på det samt lite L´oreal Glam Rosé Blush Duo. Och ja, glöm inte att fixa ögonbrynen för det har jag missat på v a r e n d a j ä k l a bild. Till och med den sista bilden. Jag fixar nämligen det allra sist. Målar lite med en shadow liner från Clinique som jag tror är en sorts ögonskugga egentligen, men jag använder den till ögonbrynen!

myspace graphic

Detta var alltså vad som hände i badrummet ett par timmar innan det var dags att hoppa in i bilen och åka till HDgalan.

GRATTIS PAPPS!




Papps fyller år idag och det har vi firat med tårta och paketöppning hos farmor, storhandling och nu håller jag på att göra gulaschsoppa (snart klar, har bara tagit 2½h). Men nu ska jag fortsätta kolla på Solsidan! Så jävla bra.

SÄLJES: GRÖN LEVI'S T-SHIRT



Migis ligger uppe på Tradera, eller ja hon modellar för en av alla mina t-shirts som jag ska sälja. Storlek S så in och buda alla ni som har storlek small. Klicka på bilden eller härhärhär för att komma till sidan.

Hade tänkt lägga upp en del på Tradera nu eftersom jag börjar tröttna på den enorma Clas Ohlsson-kassen som står på mitt rum full med kläder.

TORSDAGEN



I torsdags var det som sagt HD-gala (som ni antagligen tröttnat rejält på efter att ha läst min blogg, haha) men jag har ju en massa att skriva och visa. Så jag tänkte börja med att visa hur jag såg ut och vad min uppgift var under galan.

På bilden ovan ser ni hur jag såg ut (kanske inte fullt så uppstoppad) - grön ögonskugga och svarta kläder. Väldigt spännande, men som värdinna var dresscoden svart med ett ceriset band à la Miss Universum.

Och då kommer vi osökt in på vad min uppgift var: jag var alltså värdinna! Och som värdinna välkomnade jag alla ~500 gäster, prickade av dem på listan och svarade på olika frågor som de kunde tänkas ha. Därefter tittade jag och min kompanjon Sofia på galan och min lilla prins som var så j ä k l a stilig på scenen. Sedan stod vi på varsin sida av dörren när glan var slut och folk skulle hem och de var helt lyriska och tackade så otroligt mycket för denna fantastiska gala, tog i hand och var så himla gulliga.

Efteråt trippade jag ner till bilen som stod i en jäkla lerpöl efter dagens monsunregn i mina klackar. F och jag körde Melanie hem och sen inom McDonalds för en liten Drive In-cheese... Även om vi fick otroligt god mat på HD-galan (världens godaste räkmacka från Grand... "Billig") satt den precis där den skulle! 

Jag hade OTROLIGT roligt och ser verkligen fram emot nästa HD-gala om ett år!

HELLO DEAR


Har vaknat upp ur min helgdvala nu och denna härliga söndag ska jag ge er en jäkla uppdatering, men först ska jag duscha och göra mig kalasfin. Om jag hinner skriver jag ett till inlägg innan jag drar iväg och äter tårta.

För världens bästa pappa fyller år idag!


SKRATTRETANDE

Hahahahaha...

SLITEN


Det är en rätt död tjej som sitter och bloggar just nu.
HD-galan var krävande men sjuktjävlaassuperrolig! Har dock inte varit alltför pigg idag och kommer nog somna tidigt. Nu ska jag nog se på någon film med min stilige prisutdelande HD-galan-pojkvän, haha. Sicket smeknamn.


HD-GALAN


Nu drar jag!

MAKEOVERN BÖRJAR NU!


Hur ska jag lyckas gå från detta till fabulous?

Precis innan jag skulle hoppa in i duschen och påbörja makeovern kom jag på: MITT HÅRSPRAY ÄR SLUT! Och alla mina klämmor är borta! Men som tur är, bor jag granne med KICKS så jag sprang ner för trapporna och fick proffshjälp av en urgullig tjej som jobbade där. Fick med mig världens dyraste hårspray, men förhoppningsvis kan det få ordning på mitt hår.

Min makeover-lista ser då ut så här:
♥ Duscha och skrubba mig (Cocos/Sweet lemon? Kan inte bestämma mig)
♥ Borsta tänderna (hehe)
♥ Borsta håret
♥ Ta bort gammalt skruttigt nagellack som jag haft i typ två veckor
♥ Fila naglarna och få någorlunda samma längd på dem
♥ Locka håret (Wish me luck, I need it)
Måla naglarna
♥ Sminka mig
♥ Hoppa i gala-kläderna
♥ Bestämma mig för vilka skor jag ska ha
Mellan allt detta ska jag äta, kissa, dricka vatten och prova pappas nya förstärkare som han köpte för någon dag sedan.

JOBBIG NATTSITUATION


Inatt (ja det blev väldigt sent) när jag skulle gå och lägga mig var det ett otroligt enerverande ljud som störde mig och hindrade mig från att falla in i min skönhetssömn. Ååh! Jag höll på att bli vansinnig!

Tänk er ett ljud som kommer av att någon skrapar ett föremål mot något räffligt, ett ljud som är för lågt för att höra om det inte är knäpptyst men för högt för att kunna tänka förbi det och somna. 

Gick runt som en galning i lägenheten och letade efter vad det var som lät. Hittade det inte. Det kändes som att varje gång jag reste mig från sängen och gick mot fönstret (där jag tror att det kom ifrån) slutade det, men det kom inte från fönstret och inte utifrån, inte från elementet, inte från de avstängda datorerna eller tvn. 

Det hela slutade med att jag gick och hämtade öronproppar (som jag aldrig tidigare sovit med fastän jag bor på Helsingborgs värsta fest-gata) och sov som en gud. Jag sov igenom F's alarm och allt! Kanske ingen bra idé när man ska till skolan, men på lediga dagar så...


LITE ÖGONSKUGGA


LILA


LJUSBRUN


Har provat lite olika ögonskuggor och sminkningar tills imorgon då det är HD-galan. Ser nu att färgerna ser väldigt ljusa ut på min laptop, det ser kanske annorlunda ut på era skärmar men för er som har lika dåligt inställd bildskärm som jag - färgerna var mörkare på riktigt.

Just nu pekar det på att jag antingen väljer lila, mörkbrun eller grön ögonskugga. Blir kanske pannkaka av alltihopa, men förhoppningsvis kommer jag inte se ut som en tvättbjörn.


IDAG HAR JAG...



...sovit alldeles för länge
...lånat locktång av Therese
...tagit en promenad i det strålande Helsingborgsvädret
...tränat (astråkigt)
...lagat lunch med F
...tagit en långdusch (längesen jag var så här ren)
...plockat mina ögonbryn, gjort hårinpackning och skrubbat mig

Nu är jag mest trött och vet fortfarande inte hur jag ska sminka mig imorgon eller vilka skor jag ska ha. Imorgon är det i alla fall dags för HD-galan!

PANTIES





Kände att jag behövde utöka min sköna-trosor-garderob och kom därför hem med sju nya igår när jag var på Väla! Sjukt nöjd och de verkar riktigt mysiga och sköna.


VUXENPOÄNG




Jag har kammat hem så jäkla många vuxenpoäng den senaste månaden att jag börjar känna en 20årskris närma sig.

Jag har nu tagit hem ett av de största någonsin - jag har gjort egen gulaschsoppa. Långkok alltså! Trodde inte dan dagen skulle komma så snart, jag är inte ens fyllda tjugo! 

Soppan var i alla fall galet god (och stark!) och min finaste höll mig sällskap i sammanlagt en kvart av de tre timmarna det tog, Lundalivet är som sagt hårt.

MAMMA FYLLDE ÅR




LÖRDAG: I söndags fyllde mamma 42 år och i lördags var det middagsbjudning hos henne. Det var apgod mat. Bland annat några olika pajer, råbiff, focaccia, någon kall oxfliésak, pastasallad och vanlig sallad. Rullade sen ner för Tågabacken och bort till Faruks syster för att åka på 28 årsfest med henne, hennes sambo och Faruk. 

Det var trevligt men blev en tidig hemgång för mig och F då det var riktigt slitiga skoldagar med alldeles för lite sömn. Gick inom MAX och köpte nattmat och sen vidare hem till F. Var egentligen bjuden på inflyttningsfest i Lund hos Oki, men kände inte riktigt att jag hann det med tanke på restiden ända från mamma och att vi blev klara rätt sent. Men det var en bra lördag trots allt!


GÅR MAN INTE I SKOLAN SÅ SHOPPAR MAN


Är trött efter ännu en dag på IKEA, inte lätt att vara ledig alltså...
Ska hoppa i myskläderna nu, blir nämligen snart upphämtad av Faruk! Myskväll står på schemat!


MÜSLIFÖRVARING



Köpte dessa burkar/vad man ska kalla dem på IKEA igår och idag köpte jag en till!
De är skitbra att ha müsli i, lätta och smidiga att öppna och stänga, snyggare än müslipåsarna också är det riktigt skönt att slippa hålla på med gummiband eller klämmor.

Den bortre är halvfylld med världens godaste müsli - Tropical från AXA och den främre är fylld med dinkelflingor.


COLOURED







Igår färgade jag mitt hår. Alldeles själv dessutom! Hur lätt som helst, så i fortsättningen kommer jag nog göra det alene, men om jag känner mig sällskapssjuk och vill ha någon som masserar mig i håret så kommer jag kontakta någon utav mina frisörvänner! 

På sista bilden har jag färg i håret och väntar på att klockan ska slå dags-att-skölja-ur-färgen och har riktigt slickad frilla! På vägen dit var det dock lite trassel, trassel.

Tycker inte det känns lönt med en efter-bild eftersom det ser ut som skit. Det är liksom karamellfärgat i utväxten och lite karamellfärgade slingor i resten av håret. Inte bra alltså.

DET ÄR BRA ROLIGT PÅ VÄLA





Har haft en sjukt rolig dag på Väla och IKEA med Therese idag. Vi har skrattat åt precis allt, sett manboobs på en skyltdocka, skrivit Svetlana på städschemat vid toaletterna och flamsat riktigt mycket. Vi åt jättegod mat på IKEA och drack goda drycker, efteråt mådde vi mindre bra, haha.

Nu när jag tänker efter så vet jag inte riktigt vad jag har handlat... Måste tänka efter lite... Just det! En massa trosor, en halsduk och lite fler burkar och annat mög på IKEA. Kan fota och lägga upp sen! Men nu har jag en massa andra bilder att lägga upp. Så nu blir det ett bildregn eftersom jag är kass på att sprida ut bloggningen och måste ta allt samtidigt.


SYSTEMUNDERHÅLL


Blogg.se ska inatt göra ett systemunderhåll. Hoppas de fixar så att jag kan lägga upp Youtube-klipp igen, för det har jag inte kunnat göra på skitlänge... Verkade som att några andra också hade samma problem. Jag har ju en massa bra låtar och fina musikvideor att visa er!

Imorgon är planen att jag ska sticka till Aktiverum innan alla andra galningar som också fått för sig att träna på lunchen. Efter det ska jag till Väla med Therese! Och nej, jag har inte somnat än... Sjukt med tanke på hur trött jag var för några timmar sedan. Tror det har gått över till sjukt-jäkla-övertrött.


TORDAGEN NÄRMAR SIG


Efter min halvt katastrofala IKEA-tripp var jag dödens trött. Efter att F och jag ätit rester från gårdagens fantastiskt goda gulaschsoppa somnade vi nästan i soffan. Åkte sen till mötet och ser fram emot torsdagen ännu mer. Och F kommer vara så jäävla snygg och jag hatar att jag inte kommer kunna pussa honom på grund av allt folk och på grund av att vi jobbar.

Gick inom KICKS på hemvägen och gick sen upp för att färga håret - blev typ ingen skillnad. Jävla mög. Utväxten skimrar nu i guld och vet inte om jag gillar det. 

Provade lite fler sminkningar, men är fortfarande kluven när det kommer till färg på ögonskuggan jag ska ha på torsdag. Lila? Grön? Ljusbrun? Mörkbrun? Svart?

Tro det eller ej, men grön var jäkligt snygg. Egentligen borde jag väl ha lila eftersom jag har gröna ögon, grönt på grönt kan bli lite så där. Brunt också. Det smälter liksom ihop.


DET GICK JU SOM PÅ RÄLS, SÅ ATT SÄGA


Oh my god, säger jag bara! Resan till IKEA var ju inte riktigt som jag tänkt mig. Inget annat heller för den delen.


Springer till bussen 11.26 och någonstans på vägen hör jag någon skrika mitt namn. Oliver sticker ut sitt huvud från en port och jag har inte tid att stanna och socialisera. Jag ska ju med bussen. 11.27 står jag på Knutpunkten och väntar. Väntar, väntar och väntar lite till.

Buss nummer 2 kommer. Sjuan och ettan också. Tvåan står kvar, funderar på att ta den. Kanske har jag missat buss nummer 22?

Springer fram till tvåan och hoppar på. Velar bland de lediga platserna och slår mig till sist ner snett mittemot en utländsk man som frågar mig om ryggsäcken bredvid mig stör. Va? Jag fattar ingenting, men nej, den stör inte. 

Får panik i Hälsobacken. Tänk om denna inte går till IKEA. Tänk om denna inte ens går till Ödåkra! Istället för att gå fram och fråga hoppar jag av vid Kopparmölle och bestämmer mig för att gå till Stattena och ta 22an därifrån. Halvspringer dit, ville inte missa en buss till. Kommer fram, svettas, tio minuter kvar tills bussen går. 

Sätter mig bredvid en tjej i röd kappa och frågar om jag kan sitta bredvid henne, överdrivet leende. Inget svar. Pinsamt. Sätter mig ändå. 

Väl inne på IKEA hittar jag inte ett smack och går fram och tillbaka och velar bland alla saker men till sist (efter nästan två timmar därinne) kommer jag därifrån med fem saker. Nöjd över mina fynd men missnöjd över att anledningen till att jag egentligen åkte till IKEA inte fanns.

När jag ska åka hem är jag tio minuter tidig och får stå ute och frysa och ta skydd i parkeringshuset eftersom de inte har någon busskur på hållplatsen. Bussen kommer och jag går fram till hållplatsen, busschauffören drar ut på det så jag ska få frysa lite extra länge och sen börjar en äldre dam prata med mig. Varför dras de gnälliga och sällskapssjuka tanterna alltid till mig!?

Livet är fint.


AWAAAYYY



Nu drar jag till IKEA! Blev lite senare än jag tänkt mig eftersom jag blev arg när jag såg att det jag mest av allt behövde inte finns i lager och de vet inte när de ska beställa hem heller!!! Sånt är så störigt. Får tuppjuck.

Efter IKEA ska jag i alla fall på möte inför torsdagens värdinneskap på galan. Adios!

DAGENS PLAN: IKEA!



Ååhfyy jag vill inte gå upp!


Eellerr.. kaansche.. (Det är bara kul om ni tänker er det med Hewews röst eller jaobai)

Min plan för dagen är IKEA! Yes, jag ska alltså åka till IKEA och virra runt på min lediga dag och förhoppningsvis hitta något roligt/nödvändigt. Men just nu ligger jag i sängen och det ser så fruktansvärt kallt ut att jag kanske stannar här...


CONFESSION NUMBER TWO


Måste erkänna en till sak för er just nu: bloggen är ganska död, jag känner det med. Allt beror på att jag 1. har alldeles för mycket att göra om dagarna och 2. att jag är för lat för att både ta upp kameran och fota och om det skulle hända måste jag ju ladda in bilderna i datorn. 

Antingen måste det bli skärpning på mig eller så lägger jag ner skiten. Så jag ska ge bloggen och kameran ett försök.


3 TIMMAR SENARE


Tre timmar senare och det luktar mat i hela huset (förhoppningsvis ut till trappan också så man kanske slipper uteliggarstanken snart) och gulaschsoppan står och "puttrar" dvs stormkokar. Det utan tvekan den starkaste gulaschsoppan jag någonsin smakat, men det sätter fart på systemet. 

Mariah Carey, Sophie Zelmani och medlemmarna i både Coldplay och Bon Iver har hållit mig sällskap under dessa timmar. Nöjd.

GULASCHSOPPA & VILJAN ATT BLI BLOND




Alltså... Jag har fått en knäpp. Jag har fått för mig att jag ska göra egen gulaschsoppa. HAHAHA! Så nu sitter jag här i köket med alla ingredienser på köksbänken och väntar på att jag ska få tummen ur och börja tärna köttet. Vet inte riktigt vad jag har gett mig in på. Tur att jag är ledig imorgon så jag har tid att diska och städa hela köket som kommer vara gulaschdränkt efter att jag har varit i farten.

Förresten så är jag jäkligt sugen på att bli blond igen. Dör lite när jag ser bilder på mig själv som blondin. Pratade med min frisörkompis Oki och hon sa att det är ett jäkla projekt och ett dyrt sådant (precis som jag redan visste då jag gjort det två gånger tidigare i mitt liv). Men jag får se hur jag tänker gå till väga och hur långt mitt hår kommer vara under tiden.

Men en sak är  i alla fall säker - som det ser ut nu växer mitt hår väldigt fort. Thank you God.

3 SANNINGAR


Nu ska jag berätta en jäkligt äcklig sak för er. Men den är också väldigt sann. Som mina kompisar redan vet så är mitt hår OMÖJLIGT att styla och kräver minst en halv liter hårspray för att hålla någorlunda. Men jag har nu kommit fram till att det finns 3 saker här i världen som gör mitt hår hyfsat arbetsbart. 
  1. Svett. It's true. Och högst upp på listan kommer det också.
  2. Saltvatten. Efter soliga dagar vid havet är mitt hår som bäst.
  3. Saltvattenspray. Inte riktigt samma effekt som riktig saltvatten, men har man i tillräckligt mycket så.
Det är alltså salt som gör mitt hår formbart. Vågar jag erkänna att det idag är som allra bäst? X antal träningspass utan att tvätta håret, hmm.. So fresh you can taste the crunch.

AND HE KISSED ME UNTIL THE MORNING LIGHT


8

SVAMPINJONER OCH MELON




Therese kom hit innan så gick vi till ICA och köpte mat och gick sen hem till mig och åt. En stor eloge till Tess som är världsbäst på att tvätta och skära champinjoner och melon! Vi åt det och kräftor och romsås på ett bröd som min mormor gjort. Efter ett tag så dog vi i min soffa och matkomade lite, tittade på TV och tog igen en massa som vi missat.

Sveriges värsta bilförare gick på TV och vi hittade nya favoriter - tvillingarna Freddan och Martin. SÅ JÄVLA BRA!!! Ja, i alla fall, när Tess hade gått och vi hade försökt vara nyttiga tog jag fram min nutella-liknande kräm, tittade lite på den, tänkte på det sammanlagda kaloriinnehållet och äh vad fan. Sen var jag fast. 

Snart kommer Faruk hit! Vilka bra avlösare jag har förresten, polare och pojkvän som jobbar skift för att hänga med mig.

DAGENS PLANER


  • Ska iväg och träna alldeles strax
  • Hem och äta
  • Försöka städa lite
  • Plugga
  • Skola
  • Träffa Therese
Ska ÄNTLIGEN få träffa min den tredje delen av mig själv - MIN PEPPI! Har inte träffat henne på skitlänge. I och för sig träffar jag knappt någon all förutom mina klasskamrater nu när jag pluggar så mycket, så det ska bli riktigt gött kött att få peppia lite ikväll.

Funderar på att dra inom OJ eller ICA och köpa goda nyttiga saker till ikväll. Men det får vi ta efter skolan i så fall, för mycket att göra just nu!

VAD HÄNDER NU!?



Idag har jag myst i världens bästa tröja från Carin Wester.

Som ni antagligen förstod av inlägget nedan där jag berättade för er vilken den skönaste känslan är, så pluggar jag ganska mycket nu för tiden. Alltså blir det uppdateringar lite när jag kan och känner att jag har tid.

Har precis kommit hem från ett seminarium/föreläsning. Det var liksom lite oklart vad det var, men en slags kombination där vi satt i halvklass och diskuterade den halva boken vi läst plus uppgifterna som tillhörde. Men nu sitter jag med en konstig känsla i kroppen - jag har inget alls att göra till föreläsningen imorgon. Inte ens några läshänvisningar. 

Ringde Therese när jag slutat och frågade när hon skulle komma till mig (vi ska ses imorgon och jag har hela tiden gått runt och trott att det varit torsdag) så hon bara "Men vi ska ju ses imorgon". Blev sjukt besviken. Så, för att stilla min rastlöshet ska jag äta lite nu, läsa valfritt kapitel i valfri bok och sen Indoorwalka och svettas litta.

BÄSTA KÄNSLAN


När man blivit klar med en uppgift i skolan.

Oslagbart.


RSS 2.0