SOOOOOLA




Nu sätter jag mig på ballen för att få några soltrålar på kroppen som är likblek.

Några timmar senare styr jag cykeln mot Antonia för förberedelser inför kvällen som kanske
bara blir en mysig kväll med mina cougars (för att säga som Migis) eller en riktig röjarkväll, vi får se!

INGA KLÄDER


SÅ GIVANDE

SÅ GIVANDE: Vill dö så ont i huvudet jag har.

Men, så här har min dag sett ut i alla fall, jävligt givande...

1. Väntade på sjukhuset i 2h innan jag kom in och fick höra att jag inte alls var dålig men att jag ändå borde flytta ifrån min lägenhet. Borde inte jag själv kunna avgöra om jag mår bra eller inte?

2. Cyklade långt ut på Drottninggatan för att prata med husägarna utan att få komma in. Även om det är deras besöksadress.

3. Lunchade med pappa, åt tills jag dog. Det var sjukt värt.

4. Var på möte på Miljökontoret, det var också sjukt värt.

5. Slogs med pensionärerna på OJ när vi handlade till farmor, gick sen hem till henne och lämnade varorna och pratade lite.

6. Apoteket där vi fick vänta i 30 minuter men blev underhållna av världens härligaste gubbe som bara skrattade hela tiden. Köpte medicin för 1900 kronor.


Ska träffa Faruk nu. Vi ska lägga oss i någon park och bara mysa. Har bytt om till shorts som jag antagligen kommer få käka upp. 100 spänn på att det blir kallt som fan så fort jag går utanför dörren.

Sa jag att jag hade huvudvärk?

28 APRIL

28 APRIL: Denna dagen har varit rätt jobbig psykiskt. Tror jag vet vad som ligger till grund för mardrömmen, även om känns lite långsökt.

Har i alla fall haft en jättemysig dag. Började med morgonmys, städade lägenheten lite sen och vädrade både lägenhet och täcken och kuddar samt tvättade som en liten galning. Åt lunch i solen på balkongen där jag låg och stekte i några timmar och läste. Drog på mig shorts och en slapp tröja och stack till parken och hängde med Migis, Hektor och Antonia. Till slut var det bara Migis och jag kvar men sen började vi frysa så kom hem för ett litet tag sedan.

Ska hoppa på cykeln nu igen och möta upp F och hans kompisar (i långbyxor denna gång) och hänga. Imorgon ska jag till doktorn. Inte lika skoj.

-

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av sig är det samma grej




SJUKT LÄSKIG DRÖM

IDAG MÅR JAG MÖG: Riktigt mycket mög alltså.

Låg i sängen och glodde fotboll med min finaste och pratade om allt möjligt (finns ingen bättre människa att prata med) och halvslumrade lite och mös och pratade sen lite till. Somnade vid tolv tror jag och hade världens mardröm om spöken och saker som rörde sig i lägenheten. Det kändes som att jag tvingade mig själv att vakna och helt plötsligt vaknade jag och sa till F, som precis somnat, att jag inte ville somna igen för jag ville inte drömma mardrömmar igen.

Blundade och somnade nästan direkt. Men innan jag somnade hörde jag konstiga ljud i först ena örat och sen det andra. Nästan som ett brummande. Men jag tänkte direkt att det var spöket/spökdrömmen. Drömmer jag mardrömmar igen så gör jag, nu somnar jag hade jag tänkt strax innan jag hörde ljuden så jag ignorerade dem. Drömde EXAKT samma mardröm igen med sakerna i lägenheten som rörde sig.

Sen kom den värsta mardrömmen.

Tess och jag gick i backen där vi har vårt garage, hittade några vassa knivar på vägen ner mot ålderdomshemmet där hon jobbar. Gick först förbi dem men jag backade sen och tog den vassaste jag hittade Ja det var nog en bra idé sa Tess och tog en hon med (dock en brödkniv!?). Fortsatte gå ner. Det var ett sunkigt par som bråkade utanför ålderdomshemmet, men de hälsade på oss och vi hälsade tillbaka. Jag gömde min vassa kniv i min halsduk som jag höll i handen. Någon snubbe skulle släppa in oss när han frågade vad det var för kniv jag hade med mig En Global-kniv sa jag också tog han den och skulle hugga mig. Jag försökte ta tillbaka den och tog tag i det vassa bladet och försökte vända det mot honom istället och hugga honom i skrevet, som av någon anledning satt rätt högt upp. Jag fick in några hugg men han fick övertaget igen och jag skrek Aj!! AJ!! AJJ!!! flera gånger.

Vaknar helt plötsligt och av att jag skriker AJ! flera, flera gånger jättehögt.
Så F kom bakom mig och fick lugna ner mig och klappa på mig och säga att det inte var på riktigt. Sen störtbölade jag.

Så nu börjar jag på riktigt tänka att jag är rubbad. Grät mig sen till sömns.


SOLIG DAG, MEN TRÖTT TJEJ

SOLIG DAG, MEN TRÖTT TJEJ: Jag är så jäävla trött... Det är helt sinnes.

Tidigare idag slog jag rekord i långsamhet när jag cyklade ut till Domsten, men jag har två anledningar till det 1. har inte tränat kondition på två veckor (förutom det köttiga indoorwalkingpasset igår) och 2. (den viktigaste) jag hade ingen astmamedicin med mig så ville inte riskera något. Sa hej till Migis och vovvarna för att sedan cykla hem igen och hoppa in i duschen och käka frukost och lunch, fast ändå ingen brunch.

Stack sedan bort till min, Migis och Antonias frisör där de fräschade upp frisyrerna.
Drog och köpte kinamat och sen upp till Vikingsbergsparken och satte oss på en filt och åt, mös och planerade Valborg. Sen fick vi besök av Tess ett tag och sen även Simon, Robin, Maria och hennes pojkvän Viktor. 

Frös röven av mig och höll på att kissa ner mig efter fyra timmar i parken, så drog med Antonia hem och lånade hennes toalett. Och nu sitter jag här och väntar på min älskling! Ska nog äta lite kvällsmat nu också för börjar bli hungrig!

Bilder från dagen kommer sen förresten! Typ imorgon.

CYKELTRIPP TILL DOMSTEN

Fick ett litet ryck när jag kom hem från F så jag bestämde mig för att ta en cykeltripp ut till Migis i Domsten. Anledningen till det är för att jag 1. behöver motion och 2. powerwalk själv är boring as hell.

Så nu har jag dragit på mig mina snabba cykelbrallor och laddat på med ny musik. Har förresten shorts på mig idag. Undrar om jag kommer frysa... Ska man vara lite mesig och ta med långbrallor?

DAGENS PLANER



DAGENS PLANER: Idag ska jag till skolan (men först äta frukost och klä på mig), efter skolan ska jag möta upp Tess på Gröningen och förhoppningsvis pressa lite, kvällspass med Danne på Aktiverum och sen pussas med min finaste.

Så nu vet ni!


TROR JAG AVLIDER


Det kan omöjligt finnas någon som skrattar så oootroligt jobbigt som en viss person gör!


UTFLYKTSSÖNDAG


UTFLYKTSSÖNDAG: I söndags tog vi bilarna och brummade mot landet och ett litet hus långt ute i ingenstans mitt i skogen. Trots att Faruk och jag lyckades försova oss 45 minuter kom vi fram hyfsat tidigt och började vår utflyktssöndag med en långpromenad bort till en stor sjö där vi pausade för fika, solning och mys.

Efter en härlig paus fortsatte vi gå och kom till slut tillbaka till huset där vi la oss i gräset och solade. Huset hade världens utsikt över en jättestor gammal hage och det var verkligen superhärligt att hänga där.

Efter ett tag startade vi grillarna och började grilla en massa god mat. Allt ifrån kyckling och Ćevapčići till sjukt goda grillspett osv. Sen var det matkoma och sen efterrätt som hans faster gjort, orkade dock inte trycka ner en enda bit. Det var verkligen jättehärligt att komma iväg från stan ett tag och bara hänga ute på landet.







Massa slingriga vägar innan vi kom fram till huset

F's gravida syster!

Jag och F's gravida systers första barn




Så här såg det ut när man tittade ut från trädgården















KALASLÖRDAG







KALASLÖRDAG: Efter påskmiddagen i lördags tog jag min snabba, lila cykel med ett påskägg som fick bli Ericas nödlösningspresent och firade henne. Hon fastnade dock inte på någon bild, men det gjorde jag, Amanda och Emma i alla fall. Och tårtan som Charlotte och Anna kom med. Den var helt stört fin! Lite senare kom Jessica också och firade med oss.

När tjejerna skulle ut drog jag hem eftersom jag skulle på utflykt tidigt dagen efter. Så min fina pojkvän, som varit hos Jakob, kom och hämtade mig så åkte vi hem till honom och skedade (får man skriva sånt i bloggen utan att folk tar illa upp förresten? Haha).


KVÄLLSPOWER MED TESS NU


I lördags hos Erica

Nu ska jag ut på en kvällspower med Therese!


UT OCH SOOOLA!



Nu ska jag och mina pollensvullna ögon ut och sola på ballen! Ha det fett!


PÅSKMIDDAG HOS MORMOR


Träffade mamma på parkeringen (måste bara berätta för er att jag har hittat världens genväg från vårt garage till min mormor, tog typ 13 minuter! Okej, sen är ju jag världens snabbaste cyklist också)

Det var nässelsoppa och jag ÄLSKAR nässelsoppa, så sjuktsjukt gott!


Man kan säga att Theo var sugen på glass - pinnglass i ena handen och skopglass i andra

PÅSKMIDDAG HOS MORMOR: I lördags efter cabbeturen var det påskmiddag på schemat och jag var lite orolig över min cykelväg från garaget till mormor, trodde nämligen det skulle ta mig en halvtimme att ta mig den vägen och att jag på något sätt skulle missa nässelsoppan. Men så kom pappa med världens genväg och jag var framme på mindre än en kvart! På parkeringen hittade jag lillasyster och mamma som var så fin i sin långklänning.

Maten var asgod och det kändes som jag hade ätit ett helt lamm när middagen var klar. Satt och softade på balkongen med frukt och glass innan jag skulle iväg på Ericas 21årsfest!


ÅRETS FÖRSTA RIKTIGA CABBETUR


ÅRETS FÖRSTA RIKTIGA CABBETUR: I lördags hade vi den första riktiga cabbeturen och jag kallar den det eftersom jag slapp rumpvärme, satt i linne och tyckte det var för varmt och hade solbrillor på mig hela tiden!


Man märker att det är en sommarbil när man hittar 2 år gamla tuggummi i sidofacket



Hahaha, såg honom chillandes utanför huset med gojjan på axeln!


VÄRLDENS BÄSTA KLASS

Nu kommer en jäkla massa bilder från gårdagens absolut helt fantastiska klassfest!
Åh vad jag hade velat gå i gymnasiet igen med dessa fantastiska människor.

Vi var i Charlottes sjuka hus med en havsutsikt som slår det mesta. 




































Denna snygga bild på Erica och värdinnan Charlotte får avsluta bildbomben. Det var en fantastisk klassfest och jag peppar redan till nästa, som förhoppningsvis kommer snart så vi slipper vänta i ett år på nästa igen. För er som vill se fler bilder - Facebook!


MAN BARA: SLUTA GLO!!


M: Är det bara jag, eller tittar han jävligt konstigt?

C: Han tittar jävligt konstigt.

Alltså igår när vi var ute var det en kille som glodde så mycket att jag trodde ögonen skulle ploppa ut på honom och det var inte det minsta diskret heller. Utan verkligen råglodde.


KLASSFESTBILDER ÄR PÅ VÄG!

Jag hade så JÄVLA roligt igår! Är lite sliten idag, men vaknade av att solens strålar träffade mig rätt i fejjan och sen kunde jag inte somna om. 

Det blev ingen ostbågskoma för mig utan vinkoma eftersom finaste Erica hade ett vin hemma som hon så snällt tog med till mig. Vilken tur att vi slapp ostbågskoma, hade ju inte varit så bra...

Tog typ en miljon bilder igår (okej, 203) och det kommer upp några godbitar här lite senare.


KLASSFEST!





POWERWALKDAGEN MED PEPPI

POWERWALKDAGEN MED PEPPI: I onsdags mötte jag Tess på Gröningen och gick vidare bort mot Pålsjöskog där vi gick 7km-rundan, sen tillbaka in till stan och bort på söder för att köpa frukt och hem till mig. Detta resulterade i en promenad på ~1.4km och två trötta tjejer (finns ju en jäkla massa pollen i skogen så var helt utslagen resten av dagen)

När vi kom hem till mig var det dags för mat!

TESS LUNCH:

Måste dock säga att barnmaten luktade sjukt gott!




MIN LUNCH:




Sen skulle Tess hem och satte sig på golvet för att snöra skorna. När hon skulle gå fick jag ett sånt jäkla skrattanfall för hon hade en melon och några kiwisar i en påse som hon skulle bära när hon gick hem. Övertrött som jag var tyckte jag det var skitkul när jag la ner hennes frukt i luvan på hoodien. Skrattade så jag grät! 


1,5 KG GODIS


F's systers ena katt, lille Rune! Så sjukt söt. Minns hur rädd jag var för honom i början eftersom han inte har någon päls, men nu tycker jag han är den mysigaste katten i världen som jag dessutom inte blir jätteallergisk av!

1,5 KG GODIS: Igår spenderade jag hela dagen hemma hos mamma med mys med min lillasyster och sen mys med mamma när hon kom hem. Det var så himla skönt att vara där och somna i soffan som jag brukade göra efter skolan när jag bodde där, vara i samma rum som lillasyster utan att behöva säga något för att förstå vad vi båda menade, mysa med mamma och titta på Du är vad du äter, dricka te och prata mer än vi tittar på programmet.

Tog sen min lila cykel och bikeade lugnt hem till Faruk i det härliga vädret, väntade utanför huset tills han kom ut med en skitsnygg ny jacka!

Körde hem till hans syster och mös lite samt blev frestade av deras 1,5kg godispåse så vi fick åka till ICA och köpa dipp och grönsaker, haha. Fortsatte mysa tills jag hade ont i magen och sen höll på att somna i deras sjukt sköna soffa (är trött HELA tiden, måste vara allergin som gör mig så förbenat trött).

KLASSFEST IKVÄLL!


Bild från förra klassfesten vi hade ute hos Jessica i VÄRLDENS hus i Nyhamnsläge.
Henke fick nog one too many alltså...

KLASSFEST IKVÄLL! Ikväll är det klassfest och det ska bli så j-ä-v-l-a roligt att få träffa alla igen!!!

Vi ska vara ute i Viken i Charlottes mansion och jag hoppas på att vädret är lika fint då som det är nu. Men det får nog bli en nykter kväll eftersom jag inte hunnit köpa något vin (som jag skulle göra idag) men just ja, det är ju långfredag och allt har stängt! Haha, får äta mig full på ostbågar istället och ligga i matkoma istället för fyllekoma.


DON'T YOU TELL HER



Don't you tell her how I give you something that you never even knew you missed,
don't you even try and explain how it's so different when we kiss


FICK FAKTISKT F ATT TITTA PÅ BB MED MIG IGÅR

Faruk: Jag känner hur våra hjärnceller sakta men säkert försvinner...

Han vänder sig om för att slippa se eländet.

Faruk: Du kommer få läsa ett lexikon sen...

CALL YOUR GIRLFRIEND



CALL YOUR GIRLFRIEND:
Har utan tvekan fått en ny favoritlåt. Så s j u u k t bra. Kommer spelas på repeat hela morgonen. För nej, jag kan inte somna vidare nu efter att ha pussat min skolpojkvän hejdå...


SHAKE IT SHAKE IT

myspace graphic at Gickr


DRINK BY PEPPI

DRINK BY PEPPI: Här är ytterligare några bilder från tjejkvällen vi hade för ett litet tag sedan. Tess skulle göra drinkar till alla på kvällen och när vi kom hem från handlingen på MAXI drog hon igång för att testköra välkomstdrinken.

Välkomstdrink by Peppi.





Vodkan var på språng och utan den går det ju inte! Men den dök upp efter sin lilla tripp.




Voilà!

Var ute och gick med Tess i tre timmar innan, för att sedan komma hem och dö lite i min soffa innan hon gick hem igen, så nu är jag så sjukt trött och ska lägga mig i sängen och kolla Desperate Housewives innan jag slocknar. Får nog besök senare av min finaste pojkvän. Inte för att jag har flera stycken men, ja. Han kommer i alla fall hit sen och det ska bli så gott att slippa somna ensam.


JUST JA! HAR MASSA BILDER FRÅN TJEJKVÄLLEN

Har helt glömt bort alla miljoner bilder jag tog på tjejkvällen jag och mina finaste hade för ett par fredagar sedan. Så här kommer en drös med bilder.


Tjejkvällen började bra med splittrat kastrull-lock och...


...svarta taco shells!


Efter middagen, som blev sjukt lyckad och god (Maja fick springa över till sig och hämta ett nytt paket taco shells, haha), gjorde Peppi drinkar!



Sen blev det nagelmålning! Lägg på en jäkla massa tjejsnack och där har ni världens bästa tjejkväll med de bästa tjejerna.


Påbättring av smink...


...och lite posande...


...för att sen fortsätta upp på vinden där vi fortsatte tjejsnacket, körde jag har aldrig, sjöng, dansade och delade hemligheter med varandra.

















Full fart!

SPOTIFY HOPPAS PÅ FLER BETALKUNDER


Aftonbladet

SPOTIFY HOPPAS PÅ FLER BETALKUNDER: Ja, då undrar jag - vad skulle anledningen annars vara till att de slopar gratistjänsten?

Fick ett mejl från Spotify som berättade att de från och med 1 maj kommer begränsa lyssnadet till 10 timmar per månad, cirka 200 låtar, samt att man endast får lyssna på en låt fem gånger. Totalt fem gånger i månaden eller fem gånger totalt, totalt undrar jag då...

Personligen kommer jag förmodligen inte att skaffa premium. Jag tycker detta är ett dåligt knep för att tjäna pengar och det gillar jag inte. Kommer förmodligen också sluta använda Spotify helt, de har ändå så dålig kvalité på låtarna.


POWERWALK MED PEPPIJÄVELN!


Nu ska jag möta min Peppi för årets powerwalk, japp jag peppar redan som ni kanske ser på bilden! Ska bli så gött att träffa henne. Haaij!


HÄR SPENDERAR JAG DENNA GRÅA ONSDAG



HÄR SPENDERAR JAG DENNA GRÅA ONSDAG: I sängen alltså.

Har tittat på lite DH-avsnitt som jag missat de senaste veckorna, är dock fortfarande ett par avsnitt back. 

Har messat Peppi också (vid åtta, haha, det är nästan det samma som självmord) och frågat om hon vill luncha med mig. Har ju inte träffat henne på sjukt länge! Och hon har varit i Norge och allt. Så egentligen måste hon ha tid med mig idag.



JAG ÄR JU LEDIG!

VAD GÖR JAG UPPE NU!??

TUESDAY!

TUESDAY!: F's moster var ingenting att vara orolig över, inte hennes man heller. De är underbara! Men det var lite konstigt, vilket språk ska jag prata. Engelska eller knagglig serbiska? Men det löste sig fint.

Idag vaknade vi rätt tidigt, åt frukost tillsammans och sen gick vi ut på en superlång promenad. Hälsade på Dalle som jobbade på kyrkogården vid Pålsjö, vidare bort till hans syster nummer 2 för fika och mys i solen samt bus med hennes dotter. 

F och jag gick hem utan hans faster och hennes man, som gick vidare ner mot havet, och gick hem för att mysa, vila och äta lunch/kvällsmat. Åkte sen ut till Väla och sen MAXI, i vanlig ordning... Gud vilket tråkigt inlägg, men det är slut nu. Vi har precis kommit hem till mig och jag är helt sluuut! Ska dricka godaste LOKAN nu och sen tigga massage, haha!


JEVLIT NERRVÖS


Är jag inte skicklig som lyckats dölja min fina bränna? :)

JEVLIG NERRVÖS: Som den barnunge jag är har mamma precis hjälpt mig att deklarera, som var lättare än jag trott. Ska strax möta upp F och åka hem till honom för att träffa hans faster som är och hälsar på från Bosnien. SÅ JÄVLA NERVÖS!!!!!!!



KRIGSMÅLNING


KRIGSMÅLNING:
Har man glömt solkrämen och bränt sig får man se ut så här...



...som ett litet mongo.

Kylbalsam + Michelle = S4NT <3<3<3


KRÄFTAN

KRÄFTAN: Jag är så obeskrivligt trött... Men jobb gick bra, förutom att jag fått hemskaste brännan i ansiktet... Hade inte förväntat mig att jag skulle stå i solen i fyra timmar. Bra där! Utan solkräm dessutom.

Kom hem och mös med F och höll nästan på att somna innan vi stack iväg för att handla. Sen gjorde vi sjukt god mat när vi kom hem och sen efterrätt med massa bär och annat. 

Nu ska vi båda plugga, F lite hårdare eftersom han har tenta imorgon och jag lite mer soft eftersom jag inte har något direkt vettigt till nästa vecka, men först ska jag se Du är vad du äter. Puh, lång mening.


HD-PASSDAG PÅ FREDRIKSDAL

HD-PASSDAG PÅ FREDRIKSDAL: Nu ska jag (som precis såg att jag hade massa kommentarer som inte var godkända, måste bli bättre på att kolla ordentligt) strax gå in i badrummet och borsta bissingarna och sen dra till Fredriksdal där jag ska jobba idag! 

Det är HDpass-dag på Fredriksdal och HDpasset ger gratis inträde samt glass till kidsen! (Utan HDpass kostar inträder 80kr/person, barn upp till 18 går in gratis).

Jag kommer stå i huvudentren och kolla HDpass så har ni ett HDpass, eller känner för att betala 80 kronor för att hälsa på mig, är ni hjärtligt välkomna :)



BAJ BAJ!



Nu drar jag iväg på födelsedagsfiest! Och som ni ser så löste jag klädproblemet!


DENNA KLÄDPANIK...



DENNA KLÄDPANIK... Känns som jag provat vartenda plagg i hela min garderob nu och ändå inte hittat något jag kan ha på mig! Åhhh! På bilden försöker jag visa hur uppgiven jag är, hahah..


SÅ TRÖTT ÄR JAG



Det är en fräsch och trött tjej som skriver
med sovtotte, gårdagens smink coh gårdagens kläder.


SÅ TRÖTT ÄR JAG: F kom till mina kusiner igår och underhöll mig när kidsen gått och lagt sig (efter att Theo läste godnattsaga för MIG!). Moster + man kom hem strax efter tolv och vi satt kvar och pratade ett bra tag, för att sedan drivea hem.

Alltid när man vaknar upp i F's säng känns det som att man varit på världens träningspass och jag har ingen aning varför. Man är inte så sugen på att dra till gymmet samma dag i alla fall, som egentligen var min plan för eftermiddagen. Var i alla fall fortfarande trött när jag vaknade vid kvart över tolv (har inte sovit så länge på sjukt länge, vaknar alltid med tuppen numer...)

Efter utfodring drog vi till hans syrra för att hjälpa till med maten inför ikväll samt bära ner till bilarna och köra iväg till lokalen i stan där vi ska tillbringa lördagskvällen.

Alltså - nu måste jag duscha, tvätta håret och bli fresh inför ikväll. Och hitta något att ha på mig! Som ni ser på bilden ovan är jag inte jättefräsch just nu. Sovtotte, gårdagens smink och kläder.


Sitter på bussen nu. Stadium gick så där s...

foto0161 (MMS)

Sitter på bussen nu. Stadium gick så där så får beställa dem på nätet istället. Bilden hittade jag i min mobil nyss och den är tagen i vintras när jag skulle till nyårssaluten en tidig morgon och jobba. Snö är rätt fint, men är oerhört glad över att det börjar bli varmare. Så tro inget annat!


WROOOOM

NIKE Z STR TRIAX+ 14 W WHITE  / BLUE
Nu ska jag iväg och köpa jättesnabba skor, sen iväg till mina kusiner och fredagsmysa!


HÄRLIG TIMME I SOLEN

HÄRLIG TIMME I SOLEN: Har precis ätit sen lunch och äter nu paj till efterrätt, sjukt värt! Det har varit en rätt... omständig eller oproduktiv dag ska man kanske säga, hittills. Men jag klagar inte för vädret är underbart!

När jag kom till Lund skulle jag ta en buss mot Annehem där jag och min grupp skulle göra vår enkätundersökning. Första gick jag till fel busshållplats och bombade stackars Rasmus med var är jag- och var ska jag- sms. Efter bra guidning kom jag på rätt buss och när min hållplats är nästa trycker jag på Stopp-knappen, går sedan mot dörren som inte öppnas!? (Killarna berättade att man måste trycka på Stanna-knappen också för att dörren ska öppnas...) Sen får vi stå och vänta i EN TIMME på försenade Max som blev jättesen eftersom han missade bussen i Malmö.

Under tiden vi väntade satt vi och stekte i solen på en gräsmatta och snackade skit.
När Max slutligen kom gick vi in på skolan och fick beskedet att vi inte kunde göra undersökningen idag utan skulle komma tillbaka efter påsklovet... 

Så idioterna beslutade sig för att gå från skolan till centrum. Idioterna var vi. Men det var en mysig och varm promenad! 


GODASTE LOKAN!



Tänkte bara berätta om Lokas nya och absolut godaste smak! Man vill bara äta upp den så god den är, hehe... Loka Likes L.A! Coconut Dream.

Okej att den smakar lite artificiellt i början, men sen kommer den härliga cocossmaken. Åh ljuvliga cocos. 

Jag älskar cocos. Jag älskar att äta cocos, jag älskar att lukta cocos på sommaren såväl som vintern, jag älskar att steka min mat i cocosfett istället för olja/smör, åh och nu att kunna dricka det också... Är helt i extas!


INGEN ÅTERVÄNDO


JUST A DREAM



Nelly - Just a dream

Så jefla bra.


ANTONI OCH WILMIS PROMENAD












Inte lika nöjd tjej på sista bilden


FY FAN VILKEN MENINGSLÖS KVÄLL


Gjorde paj som jag inte ätit än. Åt mig illamående på tonfiskröra. 

Har inte pluggat ett skit.

Har tittat på totalt meningslösa tv-program och suttit vid datorn samtidigt och läst en miljon bloggar, bara för att slippa plugga.

Jag är sjukt puss- och myssugen men ingen pojkvän i närheten.


Ååh, hatar att vara så här oproduktiv. Känner mig så jävla dålig. Helst av allt vill jag ut och springa nu, men det är kolsvart utanför mitt fönster så det är inget alternativ. Hade kunnat redigera och lägga upp bilder här men det har jag ingen lust med... Det är fan att man inte tränar på 24/7 så man hade kunnat gå till gymmet när som...

Jag vill göra något!!!

NYTTOPAJ



NYTTOPAJ: Sitter i köket nu och ska göra en nästintill sockerfri paj, förutom bären då. Är så sjukt sugen att jag håller på att dö! Ska bli asgott. Men först ska jag äta kvällsmat, eller "kvällsmat", tonfiskröra.

Kan ni gissa vad jag ska göra sen? Wooh, ni hade rätt!! Plugga!


SURPRISE

Sitter på bibblan igen, surprise surprise! Vi fick ingen plats i "fyrkanten" eller någon annanstans för den delen heller, så vi får sitta i caféet bland alla skrikiga och snoriga ungar...

Har varit jäkligt produktiv idag i alla fall. Somnade nio igår (stört) och vaknade med tuppen idag! Drog till Aktiverum supertidigt och var helt förvånad över att klockan bara var halv tolv när jag var färdigtränad och matad.

Vaknade och var på superdåligt humör men efter ett träningspass som blev lite hårdare än jag trodde, mat i magen och en dusch med min fina blev allt mycket bättre. Men nu ska jag återgå till pluggandet och sen se om F vill gå till OJ och köpa mat snart. Min mage kurrar!



BIBBLAN HIT OCH BIBBLAN DIT

BIBBLAN HIT OCH BIBBLAN DIT: Precis kommit från Lund! Sitter nu på biblioteket hemma i Helsingborg med min finaste. Drog bara hem snabbt för att slänga av min dagisfrökenoutfit (det spöregnade faktiskt imorse) och byta om till något mer passande. 

I skolan var vi inte jätteproduktiva... På tre timmar fick vi gjort klart vår enkät och projektplaneringen, lite litteratur och sen pratade vi mest historia, tjocka lår, tatueringar, hade skrattanfall och gjorde inte alls mycket vettigt.

Tanken är i alla fall att F och jag ska sitta här i typ en timme till för att sen åka till Råå och fixa present till Andreas som vi ska på fest hos på lördag!

Kan ni gissa vad kvällen består av? PLUGG! Wiiho! Överlycklig!


MINA BÄSTA


ERASE ME


Erase me - Kid Cudi ft. Kanye West
(Är ni lika otåliga som jag spola till ~0:40)

ERASE ME: Kom nyss hem från Tess där vi kollat på BB med Maja (dör på Martin, gift dig med mig!?). Pappa trodde jag var ett spöke när jag kom hem? 

Började i alla fall med att jag kom hem till Maja, efter att helt oväntat ha träffat min finaste på busshållplatsen som skulle hem från stan och som drog till Aktiverum efter vår biblioteksdate, och sen kom Tess också (vilken lång mening det blev...). Beslagtog hennes badrum och satte igång med toppningen av Majas hår så hon var fin inför Florida imorgon. 

Stack sen in till Tess och hade vår sista tjejkväll innan Maja kommer hem till sommaren igen.

Nu ska jag se HIMYM och sen sova! Skola imorgon!


SVÄVAR PÅ MOLN



SVÄVAR PÅ MOLN: Vet inte om ni kommer ihåg det, men för ett tag sedan skrev jag ett inlägg där jag förklarade hur jäkla lycklig jag var. Och kan ni tänka er, men det har hållit i sig sen dess! 

Förutom att jag nailade högsta betyg på tentan, har världens bästa pojkvän, de finaste kompisarna (även om en åker iväg imorgon), bästa släkten och pluggar roligaste kursen med de bästa människorna så känner jag mig bara så tillfredsställd med mig själv. Att jag lyckas kombinera allt så bra. Skola, vänner, träning, pojkvän, plugg utanför skolan, jobb och att hänga med mina släktingar samt mamma och pappa.

Även om jag svävar på moln måste jag jobba hårt för att stanna här uppe. Så nu måste jag plugga järnet i en timme till innan jag drar hem till Maja.


LYCKAN ÄR OBESKRIVLIG!!!!!!!!!!!!!!




Detta kom JÄVLIGT lägligt!

Fick, som ni ser, världens bästa resultat imorse när jag loggade in på Ladok. Typ hoppade, studsade och var helt jävla överlycklig. SÅ nojjig jag har varit för den tentan... Aldrig trodde jag att det skulle gå så här bra.

Nu ska jag fira med att dra till bibblan och plugga lite och sen ikväll kötta träning. Få rensa tankarna och studsa runt som en lycklig idiot (om Maja och Tess inte kunde träffas, för då drar jag fram träningen lite).

Om ni inte förstod det så: är jag sjukt stolt över att jag lyckades naila högsta betyg.


170


170:
Kom hem från skolan för ett tag sen och har precis ätit och ska nu sätta mig ner och läsa en del av de 170 sidorna jag ska läsa tills imorgon. Får se om jag hinner träffa Maja och Tess ikväll som det var snack om. Även om jag starkt tvivlar på det så håller jag tummarna för att jag får ultrasnabbt läshuvud.


ÅRETS FÖRSTA CABBETUR



ÅRETS FÖRSTA CABBETUR: Lite kallt om rumpan bara då det krävde rumpvärme. Kanske inte sexan eftersom min bakdel höll på att brinna upp.



WILMA




WILMA: Var ute och gick en långpromenad med Antonia och Wilma i veckan. Gick bland annat ner till stranden där Wilma fick bada och springa av sig. Så jäkla söt!


I TORSDAGS


Klippte mig lite!



I TORSDAGS: Så här såg jag ut i torsdags när jag log, var övertrevlig och kontrollerade allas HDpass på Väla när de hade Galen Shopping. Om man bortser från några som försökte smita in utan HDpass genom att ignorera en eller bli asförbannad så gick det bra och var riktigt roligt. Det stormade verkligen in folk när dörrarna öppnades! 

Min finaste och jag fick en liten paus i slutet så vi också hann gå i affärer. Jag hittade ingenting, men F hittade asballa skor! Efter jobb drog vi till McDonalds och jag skulle köpa en hamburgare utan bröd - gör aldrig det på McDonalds utan dra till Max istället där du får två stora salladsblad istället för bröd. På McDonalds får man köttet på en SALLADSBÄDD! Blev sjukt missnöjd.


PARTYFREDAGEN



PARTYFREDAGEN


HUR MÅNGA STRÄNGAR HAR EN GITARR?


Vi sitter i soffan, Faruk, Andreas och jag, och tittar på Vem vet mest. Personen som är med i programmet har bara ett par kategorier kvar, varav en är Årskurs 1 Musik och vi spekulerar lite kring vad det kan vara för fråga och att det inte kan vara någon svår.

Andreas tar ett exempel: Hur många strängar har en gitarr?

Jag säger: Det vet ju alla! Fem så klart!


Ska tilläggas att min pappa har ungefär tjugo gitarrer. Inte alls pinsamt att jag inte vet hur många strängar en sådan har.


HAR VAKNAT UPP FRÅN DE DÖDA NU

HAR VAKNAT UPP FRÅN DE DÖDA NU: Som ni kanske förstår var fredagskvällen med tjejerna lyckad. Så lyckad att jag inte orkat starta datorn förrän nu, två dagar senare. Fick i alla fall en fin bakisdag igår hos F's syster med bär, mörk choklad och katter.

Bilder och sådant kommer. Kollade igenom min kamera nyss och jag säger bara... TUR att man kan välja vilka bilder som ska läggas upp och vilka som ska raderas.

NU DRAR JAG TILL MAJA!




NU DRAR JAG TILL MAJA! Har på den vita tröjan som Maja räddade mig med, är tvungen att ha vitt på överdelen ikväll och jag hade verkligen ingenting. Sjukt! På sista bilden visar jag förresten hur stark jag blivit om ni inte fattade det. 


GALEN SHOPPING PÅ VÄLA MED HD-PASSET



GALEN SHOPPING PÅ VÄLA MED HD-PASSET: Kom och hälsa på mig i entrén på Väla ikväll! 

Alla affärer kommer ha en mängd olika erbjudanden (såg att Only hade 25% och Dressman upp till 40%). 20.30 - 23.00 är det som gäller! 

Glöm inte HDpasset som är din entrébiljett!

Galen shopping på Väla.


040711

Håller på och äter någon slags sallad med massa goda saker i som jag gjorde till lunch. Ska snart sticka till Maja, måste bara hänga upp tvätten först... Inte lika kul när städ- och tvättlusten försvinner mitt i allt.


DET VAR ETT JÄKLA VIBRERANDE

DET VAR ETT JÄKLA VIBRERANDE: Blev kanske lite mycket bilder på mina två drömmän, men vafan. 

Har sovit... sådär inatt. La mig med lite batteri på mobilen så någon gång imorse började den pipa. Satte den på ljudlös men då vaknade jag istället av det frenetiska vibrerandet när den låg på nattduksbordet. La den i sängen istället, i hopp om att den skulle låta mindre.

Icke sa nicke.

La den på en kudde på golvet. Ännu värre. Så upp i sängen igen.

Precis när jag kommit in i riktigt fin djupsömn börjar Faruk SMS:a och är orolig över att jag inte kommit hem (messade nämligen igår när jag var på väg hem från Tess att jag missade bussen och skulle gå hem, sen glömde jag bort att säga att jag var hemma). Försökte ignorera messen, jag visste ju precis vart jag var - hemma i min säng och sov. Man tänker inte så bra när man är halvsovande.

Efter flera SMS och ett samtal vaknade jag upp på riktigt och insåg att jag borde kanske svara. Sen kunde jag inte somna vidare. Slutade med att jag började städa och tvätta. Måste äta frukost nu, sen duscha och hem till Maja.

AFSGKASFSLFLS x2!!!!!









AFSGKASFSLFLS!!!!!






"TOM" ONSDAG

"TOM" ONSDAG: Jag är så trött att jag inte kan sova. Kan liksom inte slappna av...

Har hunnit med en himla massa idag i alla fall!

Vaknade vid åtta. Drog till skolan och somnade på Faruks axel på tåget. Hade ett totalt meningslöst seminarium och pratade lite med gruppen efteråt. Mötte upp Faruk igen och åkte hem. Åt hemma hos mig för att sen åka upp till HD för möte inför imorgon. Stack hem till Antonia. Gick långrunda med henne och Wilma på nästan två timmar. Satt i hennes säng och pratade tills det var kvällsmat. Pratade lite till. Missade buss nummer 1 så fick gå till Faruk för att hämta mina träningskläder. Missade buss nummer 2 och fick gå till Tess. Mös med henne och Maja och tittade på Big Brother. Missade buss nummer 3 och gick till Kopparmölle för att stå och vänta i 10 minuter på bussjäveln. Slut.

Så nu är jag, som ni kanske förstår, snortrött, men kan inte sova. Gillar inte att sova själv, så kan vara därför.

MISSA-BUSSDAGEN ELLER VAD?

MISSA-BUSSDAGEN ELLER VAD? Har missat ALLA bussar det var meningen att jag skulle ta idag. Och det är tre stycken. 

1. Missade bussen när jag skulle från Antonia till Faruk för att hämta mina träningskläder hos honom.

2. Missade bussen när jag skulle från Faruk och hem till Therese.

3. Missade bussen när jag skulle från Therese och hem.

Så. Jävla. Störigt.

Kan i alla fall trösta mig med att jag gått en jävla massa idag.


JAG KLARAR INTE MER!

Räknade nyss ut att jag gått nästan exakt en mil idag. I alla fall på min och Majas lilla powerwalk + promenad till och från henne, även om jag tog bussen hem. Lägg till en jäkla massa mindre promenader till tåget, till platsen där jag skulle träffa gruppen, till tåget, från tåget, ja... ni fattar. Behöver jag säga att benen värker en del?

Också är det snart Body Pump med Maja och Malin...

MATREVOLUTIONEN & POWERWALK MED MAJA


MATREVOLUTIONEN & POWERWALK MED MAJA:
Precis kommit hem från en underbar morgonpowerwalk med Maja och vovven. Gick från F till Maja, sen den gröna 7 kilometersrundan och sen tillbaka till Maja igen. Tog faktiskt bussen hem, knöt mina skor för dåligt så har fått skoskav - igen! Var faktiskt riktigt skönt att ta bussen... Satt och läste boken jag fått låna av mamma: Matrevolutionen.

Det var SÅ härligt att få träffa Maja igen! Jag var typ helt matt i början och sa till henne: jag har så mycket att säga, så jag vet inte vart jag ska börja. Men det löste sig och två timmar senare hade vi hunnit gå igenom det mesta. Blev dock idiotförklarad eftersom jag inte visste vem Moder Teresa var, så det blir google nu innan jag hoppar in i duschen. Pinsamt. Blandade ihop henne med Jungfru Maria...

Ska renskriva vår enkät också och skriva ut den så gruppen får ge sitt godkännande och sen åka till Lund och prata med min lilla grupp. Måste packa träningsväskan innan jag drar så jag bara kan sticka upp snabbt och hämta den, för ikväll blir det Body Pump med Maja.

Hektisk dag, men jag gillar det!


TÄNK ATT JAG VAR SÅ MÖRK!





DE DÄR INCIDENTERNA...

DE DÄR INCIDENTERNA: Det hela började på tåget och tänkte måla upp det fint för er så ni förstår.

Nummer ett. Satt i den tysta kupén på tåget, som jag älskar. Något jag däremot inte älskar är när folk i den tysta kupén inte respekterar att den är just tyst. Slänger ofta irriterande blickar på folk som prasslar lite extra med pappret på någon sliskig karamell eller pratar lite för högt. Idag fick jag bita i det sura äpplet.

Satt i ett fyr-säte och läste samtidigt som jag lyssnade på musik. Min telefon ringde "Inkommande samtal Maja" och jag blev helt jävla till mig eftersom jag inte pratat med henne sen i julas. Så där sitter jag, tjejen som tycker folk stör när de prasslar med papper, och halvskriker i min telefon. Sen kom jag på att SHIT, jag sitter i den tysta kupén. Men då var det too late...

Nummer två. Den andra incidenten som gått heltokigt var när jag satt utanför salen där vi skulle ha seminarium. Vafan... är det ingen här? Folk brukar ju stå och banka dörr för fan. En kille och en tjej kom och satte sig bredvid mig, killen frågade varför jag satt här och det var ju en jävligt dum fråga, jag skulle ju ha seminarium. Men det skulle de också. I samma sal. De gick samma kurs så jag undrade om de var nya eftersom jag inte sett dem tidigare. Nej, det var de inte... Då slog det mig att SHIT, jag var ju fel. Som tur var var det inte too late eftersom klockan bara var fem i ett, men då hade jag ändå suttit utanför fel sal i tio minuter (ja, jävla tåg, så mycket tidigare är jag inför varje lektion)...

1 KILOMETER ÄR FORTFARANDE 1 KILOMETER


1 KILOMETER ÄR FORTFARANDE 1 KILOMETER:
Kan ni förstå att jag, jag som inte sprungit på en evighet (de korta sträckorna till bussen eller tåget räknas inte) lyckades släpa mina stackars ben en hel kilometer i hyfsad fart idag? Jag är mäkta imponerad av mig själv.

Ja, ni vet ju redan hur min dag började och jag kan säga att den fortsatte lika bra förutom några små incidenter som jag ska berika er med senare. Seminariet i skolan gick fint, vädret har varit underbart och vi har nu gjort en asnajs projektarbetsgrupp (bestående av mig såklart, Rasmus som jag hängt ihop med sen Studiegrupp B's tid och en "ny" kille Kristian) så efter seminariet satt vi i Hangaren och gjorde vår enkätuppgift till onsdagens seminarium.

Sen halvsprang jag till tåget, renskriv vår enkätkladd, halvsprang hem från Knutpunkten och bytte snabbt om till träningskläder. Cyklade upp till Pålsjöskog, mötte mamma, gick 6 kilometer och sprang (!!!) den sista kilometern. Fortfarande lika stolt.

Och nu sitter jag här, mätt och belåten efter skitgod kvällsmat. Ska hoppa in i duschen nu och tvätta mitt räliga hår. Blir nämligen upphämtad av Faruk om 35 minuter för att ta en kvällspromenad med honom och vovven Chili, som ni såg i några inlägg ner.

Hur som: jag är så jävla lycklig av någon anledning. Vet inte varför. Men bara går runt och är glad. Känns jävligt gött! Skolan är bra, träningen går bra, min familj, vänner och pojkvän är fina och snälla, Skånetrafiken har inte varit speciellt sena den senaste tiden, vi har rolig och intressant kurslitteratur. Ja... ni ser!

Life is good.


NU STICKER JAG TILL SSCHHOOOL



Nu sticker jag, måttligt road, till skolan!


LÖRDAG




LÖRDAG: Min Peppijevel gick modevisning på Familia så min fina och jag åkte för att titta (även om han lurade mig hela morgonen att han inte skulle med, trots att det var 2 april). På vägen hem var vi så jäkla varma så vi tryckte ner ALLA rutor i bilen. Kändes som att åka med pappa. Kan säga att det blåste liiite, men sjukt gött.

Senare på kvällen åkte vi ju hem till hans syrra och hängde och sen vidare hem till mig.


BRA MORGON



BRA MORGON: Började med pussar från min fina som skulle iväg till skolan, men innan dess behövde han låna byxor av min pappa eftersom han hade shorts och det är kallt som fan ute. Ni som träffat min pappa vet ju att han är ganska... lång och stor. Så det var inte det lättaste. Till slut hittade vi ett par gamla Levi's jeans som han kunde ha.

Sen tappade jag hakan och försöker intala mig själv att det mest var vattensamlingar från lingonveckan förra veckan... Men kanske inte bara...

Har druckit lite te nu och ska strax titta lite på min studieuppgift som jag skrev igår. Vid tolv drar jag till skolan!


FREDAGSLUNCH



FREDAGSLUNCH: I fredags mös vi tillsammans på en restaurang och efter vi hade käkat försökte vi få en bra bild, vilket tycktes vara omöjligt... Har ungefär en miljon likadana bilder som den ovan! 


SUNDAY, CLOUDY SUNDAY







SUNDAY, CLOUDY SUNDAY: Vaknade upp hyfsat tidigt efter en helt okej natts sömn, förutom att F försökte väcka mig mitt i natten... Satte mig direkt vid skrivbordet och började på min studieuppgift. När nattugglan och sömntutan vaknat gick vi upp och åt frukost, sen frågade papps om vi ville hänga med till kyrkogården.

Vi agerade kyrkovårdare (mest F kanske, jag kollade mest så han gjorde rätt, som ni kan se på bild 1) och planterade blommor och hälsade på sniglar, daggmaskar, gråsuggor och tusenfotingar (nästsista bilden)

Sen lämnade vi farmor och åkte och handlade mat istället. Kom hem med asmånga kassar och hela diskbänken var helt fylld när vi lagt upp varorna. Ja, det är ju inte brist på mat om man säger så.

Gjorde världens godaste sallad till kvällsmat och sen har vi bara pluggat. Var för sig. I varsin hörna av rummet. Utan att säga ett knyst förutom typ "ööh, hur går det för dig?" ett par gånger. Fin relation! Jag blev nyss klar och F är snart också klar, så vi ska bara skriva ut möget och sen duscha och hoppa i bingen!


CJUTIE



Nu ska jag gå och pussa på min cjuutie och ha ha, det får inte ni! 

Men det är en himla tur att ni inte får pussa på honom.
För då hade det inte varit så himla roligt för mig.

Öh... Skyller på... Sockerfri vecka? Kärlek? Att jag är ond?
Godnatt tror jag är det enda rätta här! Haha.


VARMA SOMMARVINDAR


Höhöhö, det ser ut som min vänstra axel är jättebred.
Annars ser jag ganska stirrig ut.


VARMA SOMMARVINDAR: Har ni känt så underbart väder det har varit i Helsingborg idag? ÅH, LOVELY! Sommaren är på väg.

Så vad har hänt idag? Jo, jag har varit på modevisning på Familia med alla andra bönder för att titta på min snygga Therese som gick på catwalken. Faruk körde världens luring i morse och sa att han inte ville med, sen när jag skulle ta på mig till bussen sa han åt mig att stanna och att vi hade massor av tid. Hade vi ju inte alls det... "Jo, för det tar bara tio minuter att köra ut till Hyllinge". Så han följde med! Blev skitglad! 

Fick saker ut Tess goodiebag hon inte ville ha - skohorn och klädroller. Sjukt användbara saker. Skohornet fick dock Faruks föräldrar eftersom deras IKEA-skit hade gått sönder.

Drog MAXI en sväng innan vi åkte hem. Åt sjukt god mat. Åkte hem till hans syrra, man, barn och vovve och mös hela kvällen innan vi stack hem till mig. Har gjort sockerfri chokladmousse som jag ska prova nu (Faruk kör på gräddkolaglass som vanligt...)

HA DET!


SUMMER BREEZE








FÖDELSEDAGSPRESENTNOJA!!


Jag fyller ju år den 14e juni som ni kanske vet
(förhoppningsvis vet mina vänner om det i alla fall, annars blir det smisk) och igår fick jag reda på att jag förmodligen kommer få sjukaste födelsedagspresenten av min pojkvän.

Alltså hur toppar man grymma födelsedagspresenter!?


IGÅR VAR DET SÅ HÄR...



Min sötnos igår när vi kom hem från träningen.

IGÅR VAR DET SÅ HÄR: Det var en skolfri dag och ärligt talat kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde.

Missade i alla fall bussen när jag skulle hem från F, fick stå och vänta i regnet i 10 minuter. Hade planerat en promenad med mamma, men eftersom det pissregnade hela jävla dagen drog jag till gymmet istället och körde världens överkroppspass med F när han kommit hem från Lund. Sen åt vi min fantastiskt goda ost- och spenatpaj och sallad (som ni ser på bilden ovan). Tittade lite i min bok som F köpte till mig (det var fan att alla tre exemplar var utlånade på bibblan så man var tvungen att köpa den, men min snälla pojkvän gjorde mig en tjänst och köpte den åt mig eftersom jag inte orkade åka till Lund för att göra det).

Mös hela kvällen - förutom en runda till OJ, känns som jag bor i den affären - och tittade på avsnitt vi missat av Halv åtta och Mästerkocken. Jag åt min äckliga hemmagjorda glass medan F mumsade i sig gräddkolaglass, haha. Livet är bra orättvist.


THINK OUTSIDE THE BOK


F: Marrakech kan vi ju inte åka till. För då kan vi inte bada...

M: Va, varför inte?

F: De har inget hav...


RSS 2.0