3 HALLOWEENBILDER


Fan också, nu kommer jag inte ihåg varför Faruk gjorde denna minen! Kul var det i alla fall...


Catwoman hade problem med masken och var lite arg.

Ja, detta var alla bilder jag hade. Eller i alla fall alla som är bra nog för att bli upplagda här.

Håller på att dö av hunger nu men vi har ingen god mat hemma. Som tur är kommer snart Therese och Faruk hit för filmkväll och innan dess ska vi åka och handla goda bakissaker att äta.


ff

Ligger i sängen med laptopen i knäet och Robinson på TV. Halloweenfirandet igår var riktigt bra om man bortser från att det finns så jävla många människor som är dumma i huvudet och inte kan kontrollera sig. Tackar gudarna för att pappa var hemma och att allt löste sig.

Efter förfesten hemma hos mig drog vi till Tivolis förfest. Och jag drack GT för första gången och det smakade citronskal. Sen gick vi bort till Halloweenfesten på Cirkus och jag dansade till Harry Potter-låten med Zorro, blev runtsvingad av min brandman, dansade med blodiga människor, hängde med coola 20-tals tjejer, käkade nattmat med Catwoman och gick hem hand-i-hand med min bästa bästa brandman.

Bilder har jag inte många av utan bara ett par stycken från när Faruk, Therese och jag var hemma hos mig innan allt folk kom. Jag får helt enkelt snällt vänta på Thereses bilder.

101030

Blev inte så ensam igår trots allt. Fredagsmys är bäst tillsammans med någon :)

Hade tänkt sälja min Nikon Coolpix P60 nu i bloggen, så håll utkik för den kommer snart upp här.

LONELY, I'M MISTER LONELY


Ikväll är jag jäkligt uttråkad och ensam.
Egentligen skulle jag inte alls varit uttråkad och ensam, men nu blev det så och jag trodde först det skulle vara skönt och avslappnande att bara vara själv. Men icke. Klättrar som en apa på väggarna och är SÅ rastlös.

Blir det inte bättre får jag ta fram motionscykeln eller något och ge mig själv världens träningsvärk i present tills imorgon. På tal om träningsvärk så tog Faruk död på mig igår på Aktiverum. Vet inte hur många gånger jag tänkte att nä, nu går jag fan här ifrån. Men det gjorde jag inte utan genomled hela skiten.

Och just ja, det finns inget mer störande än när planer ändras. Nä nu åker fan motionscykeln fram. Skämtar inte.

101029


Woooh, detta håller jag på med just nu. Precis, SÅ kul har jag en fredagseftermiddag. 

Nä, men nu ska jag iväg och luncha med far min och sen handla lite. När jag kommer hem måste jag Halloween-säkra lägenheten. Ska ju förfest här hemma innan Halloweenfesten på Cirkus imorgon och vi har blivit typ 17 pers. Vet INTE hur vi ska få plats, men hoppas på att alla gillar kroppskontakt för det lär vara nära och svettigt.

För er som inte vet vad Halloween-säkra lägenheten innebär så är det helt enkelt bara att plocka ner alla pappas gitarrer från väggarna. Så det är det jag ska ägna mig åt lite senare.

TRÄNING


Nu ska jag och mina dundermuskler släpa oss bort till gymmet.
Ska köra världens jobbigaste pass och sen åka hem till Faruk och dö lite.

SUCK

Ååh, jag stör mig på störiga jävla människor som ska hålla på och tävla hela jävla tiden. MAN KAN INTE TÄVLA OM ALLT! Skaffa ett jävla självförtroende så kanske du slipper tävla hela tiden. Och sluta trycka ner människor för att må bättre själv.

Åååhh!!!

STÄDAR


Det är visst inte bara träden som tappar och får orangefärgade blad nu så här i oktober månad. Mina små träd i fönsterkarmen har tydligen en önskan om att få bli planterade ute i parken och joina "de riktiga träden".

Mina blommor är lite ledsna, vattnar dem inte särskilt ofta men det ska de ju tåla eftersom det är så kallade Ungkarlsblommor (de enda jag kan ha). Kunde plocka en del blad från dem, så nu är de rätt nakna...

ANTONIA & RICKARD ÄR BÄST PÅ "MED ANDRA ORD"


Vi hängde i Thereses båt i somras och spelade spel, bland annat "Med Andra Ord". 

Antonia och Rickard var i ett lag och de var så fruktansvärt dåliga
, ingen samspelhet överhuvudtaget. Det var dock jäkligt underhållande för oss. 

Videon visar bland annat när Antonia ska förklara ordet "Hummer" och Rickard bara svarar fel och fel hela tiden. SJUKT BRA!

WHIP MY HAIR


Willow Smith är så j-ä-k-l-a söt.

Har precis tagit en dusch och smort in mig med bodylotion, så ska krypa ner i sängen nu. Min älskling ligger i skogen utan mobil och fryser och jag tänker på och saknar honom en massa. Hade gjort allt för en godnattpuss. Men i brist på annat så får jag väl godnattpussa mig själv, så här får du en godnattpuss Michelle!

SPIDER SPIDER ON THE WALL...



Min pappa är världens bästa och han gillar att skämta och ibland lyckas han till och med skrämma skiten ur mig samtidigt. Som igårkväll när jag skulle lägga mig - slötittade lite på TV, tittade mot fönstret och såg en stor jävla spindel. Skrek som världens mesigaste tjej och Faruk hoppade nog två meter upp i luften.

Spindeln ser kanske inte verklig ut på bilden - grön och skitstor. Men i dåligt ljus och en trött tjej så kan jag lova er att den var verklighetstrogen.

KANYE WEST - RUNAWAY


Jag tror jag är lite kär.

THE SOCIAL NETWORK


Igår var jag på bio med Therese och Faruk, vi såg den nya "Facebook-filmen" - The social network. Och den var faktiskt väldigt bra. Hade dock lite för höga förhoppningar, men trots det gillade jag den.

Speciellt roligt var det när det var rodd-tävling.
Trodde att Therese och jag skulle dö av skratt!

DON'T LOOK DOWN




GODMORGON


Apelsin blodgrape - godaste juicen någonsin! 

7.50 började alarmet tjuta och allt jag ville var att fortsätta sova, men eftersom jag hade ett inbokat möte var jag tvungen att dra mig upp ur sängen.

Efter ett väldigt givande möte ringde jag en sovande Therese som inte alls ville lyssna på vad jag hade att berätta, så jag lät henne sova vidare, haha. När jag kom hem igen lät jag även Faruk sova vidare men funderar på att krypa ner bredvid honom.

Fryser nämligen lite och då finns det inget bättre än att lägga sig i en varm och mysig famn. Så adios!

TYLL




Thereses bilder

Jag har en himla tur att jag har en kompis som gått klädskapande. För igår satte jag Therese i arbete och hon hjälpte mig att sy en sak till min Halloween-outfit. Det blev sjukt bra!

Dock hittar jag inte den lilla detaljen här hemma som gör att min outfit får en liten twist. Fan också!!! 

Ska antagligen träffa henne sen så jag kan beklaga mig, men först ska jag luncha med far min.
Och ikväll ska jag på min mosters teater :) Det har tydligen blivit slutsålt idag IGEN! Så jäkla roligt!

WHO'S THAT CHICK?



Okej, sov ALDRIG tillsammans med någon som ställt sin klocka på 4.53. Jag gjorde det misstaget inatt och tänkte "äh, jag kommer ändå inte vakna".
Fy fan, vaknade strax innan fem och somnade inte förrän TRE timmar senare. Någon gång efter elva ringde jag Therese som hade smsat mitt i natten och hade en massa att berätta och det var minst sagt chockerande.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog hälsa på baby som jobbar på Elgigantens invigning idag.

FAAR JAG KAN INTE FÅ UPP MIN KOOOKOSNÖÖT




Aaah, jag dör träningsvärksdöden! Kom hem från världens mördarpass för 30 minuter sedan och har REDAN träningsvärk. Kan bero på att jag är sjukt otränad, men det ska det bli ändring på nu. Även om det betyder att jag kommer vara totalt orörlig en dag i veckan.

Sitter och äter lite kokosnöt och sjukt stark gryta. Min mun håller på att brinna upp men skit i det för nu ska jag se Efterlyst!

HAHAHA

En sak till bara innan jag och min mensvärk går och lägger oss...


HAHAHAHA! Undrar om han ångrar sig när jag ser ut så här när vi skypear? Vet inte varför jag tycker detta är så hysteriskt roligt.

1. Det kan bero på allt blod jag förlorar denna veckan som gör mig lite snurrig.
Eller
2. För att jag är så förbaskat trött.

ÅH SAKNAR SAKNAR


Idag tittar jag på gamla foton och längtar och saknar en massa. Speciellt den fina tiden i ettan när jag träffade Migis, Antonia, Mini och Jenney.



Första bilden som togs på oss fyra - Migis, Antonia, Mini och jag.
Mini, Antonia och jag tog våra mopeder ut till Domsten för att hänga hos Migis.


Jenney, Antonia och jag precis innan vi åkte på världens bästa läger med världens bästa klass.


Jag, Jenney, Antonia och Emma på en rast i ettan.


Jenney, jag och Migis hoppade upp på skåpen i korridoren och posade som tvättäkta fjortisar.


Antonia och jag på min artonårsdag - fyllde ÄNTLIGEN 18!


Antonia och jag på en av våra tuuusen vinkvällar!

Åh, det var fina tider det och jag saknar det så himla mycket. Bara en sån sak att man träffade sina vänner varje dag - det är en himla lyx. Önskar så mycket att jag kunde spola tillbaka tiden ungefär tre år.

Och jag tackar låset som jag hittade hemma i allt-möjligt-lådan i mammas kök, för det var det som gjorde att vi fick kontakt.

TRÖTTA SKYPEARE


Trötta skypeare så här en tisdagskväll. Nu ska jag äta cocosnöt och titta på Desperate Housewives trots att jag ligger ett par avsnitt före och redan har sett kvällens. Har varit sugen på cocosnöt ända sen första Robinson-avsnittet, och nu äntligen!


EN RIKTIG PEPPI-DAG!


Tess bilder.

Igår hängde jag med Tess. Vi drack varmchoklad i Norra Hamnen och gossipade lite, sen gick vi in mot stan, mötte upp Faruk och letade efter en VÄLDIGT viktig del i min outfit men det finns fan inga snygga (kan inte riktigt avslöja vad det är än). Vi åkte till och med ut till Familia för att kolla. Men bestämde mig istället för att sy en egen. Vi får se hur det går.

Nu ska jag återgå till städningen.


STÄDDAG


Cool chokladbit från Sofies butik.

Idag är det som rubriken lyder - städdag. Jippie... Plus det har jag en himla mensvärk så tröstar mig med lite choklad.

Samtidigt så lyssnar jag på Halloween-playlisten som jag hittade på Migis Spotify (hon glömde nämligen logga ut sin Spotify när hon var här i fredags, hehe). Känner mig lite busig, men den måste ju bli provlyssnad någon gång.

FREDAGSUTGÅNG

Emelie fyllde 20 förra veckan och ordnade därför en födelsedagsfest i fredags. Här kommer lite bilder!


Migis och jag förfestade lite hemma hos mig och åt en konstig kvällsmat - rostade mackor, tranbärs-cider, popcorn och vin.


Migis gillade min cp-hand.


Migis.


Vi väntade på Emelie vid en stor rondell jättelänge och frös rumporna av oss samtidigt som vi skrek "Eeemeliiiiie! Kom och hääämta ooss!". Efter ett tag vände jag mig till höger och såg en mörkhårig tjej som liknade Emelie också hade hon stått där hur länge som helst, haha!


Födelsedagsgrisen och Migis.


Jonna och pojkvän.


När jag såg denna bilden i miniatyr förstod jag först inte att det var jag - antar att jag inte är speciellt van vid att ha mörkt hår.


Texas - världens sötaste Amstaff på 10 veckor.


Lillen och jätten!


Efter en fin bussresa var vi nere i stan, kan hända att ni får se filmklipp därifrån.


Kvällen avslutades riktigt bra på McDonalds!

Sen GICK fyra trötta tjejer hem i gryningen och det var den mysigaste promenaden någonsin. Väntar bara på att Therese ska lägga upp sina bilder från fredagen, sjukt nyfiken!

GALNA TORSDAGEN

Nu kommer äntligen några av bilderna som togs när Tess och jag gjorde stan för någon vecka sedan. Det var en minst sagt galen kväll, nästan lite för galen om jag får säga det själv.


Jag var fortfarande blondie och vi förfestade med hockeypulver och klubba.


Hockeypulver.




SYMICHELLE


Bild

Efter fikan med Therese i Norra Hamnen gick vi in mot stan och gick i lite affärer och kollade outfits till Halloween.
Utanför Buttericks mötte vi upp Faruk för att kolla lite till. Tröttnade på stans utbud så vi tog bussen till Tess, hämtade bilen och cruisade ut till Familia.

Hittade dock inte så mycket där heller (Helsingborg är en jäkligt tråkig Halloween-stad) men kom fram till att jag skulle ta fram symaskinen och sy min outfit istället. Läs: låna Thereses symaskin och få hennes hjälp. Förhoppningsvis blir det bra så jag kanske slipper gå naken.

Just ja! Kom på att jag har en massa bilder i kameran så snart kommer det bildregn.

Fika med Tess i norra hamnen

foto0139 (MMS)

Fika med Tess i norra hamnen


FINT

Hade en sjukt bra gårkväll med massa skratt, galna skämt och frågor, dans, 9c-ande, Paula, Lennart, goda godis-shots och en finfin promenad hem klockan fyra på natten med de bästa tjejerna och en stjärnklar himmel.


Inte ens vassa armbågar, bitchiga småtjejer eller konstiga killar kunde förstöra det. För det var precis som det skulle.

En tripp samt utekväll i Malmö är nu ett måste. Mimmi, du måste visa oss din stad! 

Och sen var det det här med bilder och bilder kommer för nu ska jag lördagsmysa med min pojkvän och pussas och titta på film och sånt där ni vet.

FREDAG




Bilderna är från när jag hängde med Therese i onsdags. Hämtade bilderna från hennes blogg.

Min dag är planerad till punkt och pricka, helt sjukt.
Börjar med fredagslunch med pappa och handla efteråt samt hälsa på farmor.
Stan med Migis - behöver nya skor + b-day present till Emelie.
Migis och jag förfestar och fixar oss hemma hos mig.
Bussen till Emelie och fira hennes 20årsdag.
Och sen ska vi in till stan, ska även möta upp Mimmi och Therese!

Så ser min dag ut, puh. Men nu har jag lite bråttom för ska luncha om en halvtimme och har precis hoppat ur duschen, har bara hunnit smörja in mig med bodylotion så nu måste jag dra!

101014




Bild från igår när Migis och jag väntade på hennes mamma.

Hade världens mysigaste dag igår. Började med upp tidigt för att följa med Migis till UM och hålla henne lite i handen. Gick en runda på stan. Sen mötte jag upp Therese och strosade runt på stan i flera timmar, såg Michael Jackson, fikade, pratade och planerade.

Mycket senare mötte vi upp Faruk och Jakob för att ta bussen hem tillsammans. Och så fort Faruk och jag kom hem däckade jag i sängen och dreglade lite, haha. Inte nog med att vädret var helt perfekt så fick jag träffa mina bästa på en och samma dag. Hur bra?

Ska möta upp min babe nu för en liten fika och sen blir jag upphämtad av B eftersom jag ska passa kidsen ikväll.


NY HÅRFÄRG!




Idag har jag hängt med Migis hela dagen. Och vi har gått på stan, shoppat, lunchat, snackat en massa skit och sen hjälpte hon mig att färga håret. Det var en himla impuls när vi stod på Kicks och Migis stod och valde en skitsnygg zebra-necessär.

Färgen var typ jättelila under färgningen så var helt panikslagen! Men det blev hyfsat bra. Är lite lilarött bara, haha, men det ska nog bli bra.

Efter färgningen gick vi till Röda Kvarn och hälsade på Helene och Jakob och hjälpte till lite. Sen skildes vi åt eftersom Migis inte ville hänga med mig längre ;) Så gick hem och käkade mackor med pappa.

DEN BÄSTA AV DE BÄSTA







Har jag världens underbaraste pojkvän eller har jag? Ber om ursäkt till alla bittra singlar, men han är något alldeles extra och det tåls att sägas flera gånger om.

Det blev sängfixning för den hade blivit helt fucked up. Och när han kom hit hade han en liten vit papperspåse i handen och i påsen låg en ask choklad från Sofies butik. Han får mitt hjärta att smälta och slå tusen volter.

THE NOTEBOOK


Gud, denna videon får mig alltid att fälla en tår eller två. De är så jäkla fina.

PÅ EN TORSDAG?




 

Bilder från Thereses blogg

I torsdags blev det först mys i lägenheten och gick sen ner till Mogwai och träffade lite folk. Men eftersom det var Michelle & Therese-kväll gick vi vidare efter ett tag och satte oss på Lila Helvetet. Eller "Lilla Helvetet" som alla säger.

Fick fribiljetter till Tempel, kollade läget och sen är resten historia ;) Nä, men vi avslutade med kebab och sen sa jag hejdå till lata Therese som ringde taxin till min gata istället för att gå ett par meter där alla taxi-män står och hänger, haha.

TORSDAGSVIN


Har precis ätit monstermiddagen med pappa så är något seg. Men nu sticker jag iväg till Therese, hunden och lägenheten. Det blir vin (och lite annat, heheh...) och en massa tjejsnack! Sen får vi se vart kvällen tar oss.


PAKET OCH PAVLOVA



Igår fyllde min älskling 20 och det betydde bland annat paketinslagning, som är något av det bästa jag vet. Fina papper tillsammans med fina band, åh! Och Lagerhaus har så himla fina saker att köpa till paketinslagning.

Födelsedagar betyder också tårta och det blev det
- två stycken till och med. Godast var dock Leilas Pavlovatårta. Sjuuukt god!

Nog om tårtor. Ska rusa iväg till OJ nu för att köpa mat, hungrig tjej. Sen ska jag till Therese och lägenheten hon passar för vin och tjejsnack och kanske utgång. PÅ EN TORSDAG? Jag vet! Visst är livet underbart?

 


KÖERNAS DAG






När vi köpte min dator var det verkligen köernas dag och vi stod i kö hur länge som helst.

Först var det kö för att komma ut från Media Markt, sen var det kö för att komma ut på motorvägen, sen var det kö vid Olympia på grund av HIF-GAIS-matchen och massa kravaller och sen var det fan köer i stan också.

Vi dog när vi kom ner till stan och såg köerna. Fotade dem dock inte men det var stört!!!

HP


Skrivbordet är rörigt, jag vet! Men koalan är söt.

Gamla Bettan har blivit ersatt och här har ni ersättaren! Det är sån himla skillnad mot min gamla dator. Det vet alla som varit hemma hos mig och använt den. Fifan. Dock lite ovant att allt startar så fort man klickar på det. Är van vid att vänta i en evighet för att starta ett program...


FUJI

Det har varit lite dåligt på bildfronten här men det beror på den nya datorn och att jag inte orkat installera programmet jag behöver för att importera bilder från min kamera. Men nu är det gjort så nu kommer ni få en hel drös med bilder.


Fick förresten hem en massa bilder från FUJIdirekt. Beställde dem i fredags och de kom redan på tisdag, så hyfsat snabb leverans och bilderna blev superbra. Det ska väl bli någon slags fotobok av dessa bilder så småningom.


FÖDELSEDAGSBESTYR


lefashion

Idag har jag en massa som ska fixas och en massa affärer att gå i. Det är nämligen så att någon
fyller år imorgon vilket gör att jag har en del att stå i. Men liite Sims 3 hinner jag väl med, eller...? Haha. 

Ska nog förbi frisör-Jenny där Migis sitter och krullar sitt hår och hälsa på. Sen, om jag hinner, ska jag ut och ta en joggingtur i blåsiga Helsingborg. Blåsigare stad har jag väl aldrig varit med om.


THE SIMS 3

Detta huset är inte mitt, så skillad är jag inte än, haha. 
Bilden kommer härifrån

I samband med den nya datorn var så klart ett nytt spel givet. Så skaffade jag The Sims 3 och det är helt underbart! Först fattade jag ingenting (jag som spelat Sims 1 ända sen jag var liten) och blev arg och förstod inte hur folk kunde betala för sån skit. 

Men när jag väl lärt mig lite och kommit in i det älskar jag det. Rekommenderar det verkligen. Ska bara varna för att det är otroligt beroendeframkallande.

 


4 MÅNADER


NY DATOR

Igår fick jag en ny dator och den är helt lovely även om jag skriver fel hela tiden för jag inte är van vid tangentplaceringen.

Efter lite datorpillande igår blev det Fantastic Four och mys med min underbara. Vi har för övrigt fyra månader idag, tiden går så fort. Men nu ska jag duscha och klä på mig för min underbara och jag ska snart åka till Lund och köpa ytterligare en dator, c-c-crazy.

NEW NEW NEW JACKET


Köpte en ny jacka igår innan vi åkte ut på biläventyr och jag älskar den! Riktigt mysig, varm och gosig.

Försöker födelsedagspyssla eftersom det är en liten födelsedagsgris som fyller år nästa vecka. Åh, sånt här är alltid så svårt!!!


100930


Kan vi åååka nuu?

Det var jättemysig igår, men vi hade en massa saker att göra innan vi kunde styra mot Lund så vi kom inte riktigt iväg så tidigt som vi trodde, men vad gör det! Vi ska antagligen tillbaka imorgon igen haha, för jag ska nog köpa en ny dator och det blir förmodligen på Media Markt fast de har så hemska reklamer.

Nu ska jag kolla frakten på jackor för det var tydligen jättemånga som var intresserade.
Och det är jättebra om ni skriver er mejladress när ni skriver att ni är intresserade så jag kan få tag på er. Var nämligen rätt många som inte hade gjort det.


RSS 2.0