MYS I MALMÖ IMORGON


Imorgon blir en hyfsat lång men mysig dag.

Den börjar med frukost med världens bästa och sen bilande ner till Lund och Malmö. Dels för lite allvar men också för mys. Innan Lund/Malmö ska jag ner till stan och skicka iväg en bok jag fått sålt plus köpa jackan jag hittade idag.

Efter vårt lilla äventyr ska jag passa mina kusiner eftersom min moster har premiär på sin teater - Är du inte riktigt fisk? Så det blir ett bra avslut på dagen - mys med mina bästa kusiner.

Nu ska jag packa ihop mig och sen bege mig nerför trapporna och hoppa in i bilen och pussa på min underbara.


DATE, LUNCH, VÄLA, JACKOR...


Vem visste att Väla hade så här fina toaletter...!?

Min dag började med arbetsförmedlingendate med Migis.
Faruk kom dit lite senare och mötte upp oss för lunch på en mysig plats i solen på söder.

Alldeles för mätta och belåtna gick vi vidare mot stan för jackletning samt lite annat.
Hela Kullagatan och ett par timmar senare bestämde vi oss för att åka till Väla. Och jag, jag som INTE skulle shoppa hittade världens finaste jacka. Började dock gråta när jag såg priset, men efter lite letning (till mig denna gång) hittade jag en underbart mysig jacka för ett rimligare pris.

Nu ska jag klura ut hur Tradera funkar
, för när jag hittade årets vinterjacka slog det mig att jag har alldeles för många jackor. Jeansjackor, trenchcoats, kappor... Och jag som "aldrig" har någon jacka...

BIODATE


Ska möta upp min babe utanför Aktiverum nu, mhm han är nyduschad och luktar gott efter träningen, kan det bli bättre?

Det kan nog det, för vi ska hem till honom en vända och ikväll ska vi på bio! Mycket bio nu, haha. Men nu måste jag rusa!


SJUK UTGÅNG!


I lördags hade jag på mig min nya kavajsak från H&M.

I lördags var det nog den sjukaste utgången jag varit med om på väldigt länge!

Kom in till stan strax innan tolv efter att ha sett Wall Street - som var riktigt bra - och mötte upp Therese, Sandra och Johanna. Tog stämpel på Tivoli, vidare för att shotta och för att sen komma tillbaka och dansa hela natten.


Slutade med världens skrattanfall på Donken när vi käkade med några andra kompisar vi träffade under kvällen. Hade träningsvärk i magen dagen efter och maten tog tio gånger så lång tid att få ner som i vanliga fall.

Therese och jag blev upphämtade av Faruk vid halv fem, släppte av henne och åkte hem och låg uppe och pratade tills fåglarna började kvittra och solen gick upp.

DINNER AND MOVIE + UTGÅNG

Ikväll står dinner and movie på schemat, dock inte med min pojkvän utan med mamma och lillasyster. Efter bion möter jag upp mina andra tjejer för en riktigt taggad och bra utgång. Kan inte slå annat än rätt.


THIS IS HOW WE WALK ON THE MOON

Ville verkligen inte gå upp imorse och lämna den varma famnen bredvid mig... Men var illa tvungen för idag har jag gjort något som jag ALDRIG trodde jag skulle göra. Hoppas bara det går vägen nu. Håller alla tummar jag har och hoppas att ni också gör det!

EN RIKTIG SLÄKTFREDAG


En kväll utmanade vi varandra om att vi inte kunde dricka upp en hel Pommac-flaska bara vi två. Jag vann. För det kunde vi inte.

FREDAG: Supermysig dag - strandpromenad, lunch på grekisk restaurang med pappa, fredagshandling och sen var Faruk och jag flytthjälp till hans syrra. Åt pizza i nya lägenheten och umgicks med hans släkt.

Släktsammankomsterna fortsatte när vi mötte upp min mamma och hennes gamla kollega på Utposten för lite vin och mys. Hade supertrevligt, så det var verkligen en lyckad kväll!


AIR PEGASUS 27+ W

För en vecka sedan köpte jag nya joggingskor som är helt underbara. Hade Pegasus tidigare och var supernöjd med dem så tyckte det var bäst att fortsätta i samma bana.

Testade Reebok Easytone-skorna men de var faktiskt inte alls något för mig. Och dessutom är jag en vanemänniska, så det krävs ganska mycket om jag ska byta från mina favoritskor.


VARFÖR SHOPPAR JAG ALLTID SVART?


Denna kavajsaken spontanköpte jag när Therese bråkade med kassörskan på H&M. Ännu ett svart plagg, men den är helt sjukt nice!

Kom nyss på att jag helt glömt bort att äta sen min frukostphiladelphiamacka... Det är väldigt olikt mig, jag brukar inte glömma bort sånt här. Men det beror antagligen på att jag ätit så lite när jag varit sjukt... Galet. Så nu ska jag proppa i mig en massa mat och se på Idol. Är riktigt sugen på någon form av avokadosallad, så det blir det!

Mina ben är inte helt jättelena trots vaxningen... Tycker det är jättekonstigt. Det är en massa småhår kvar... SUCK.


JISSES VILKEN DAG...

Bästa vaxet! Om någon säger något annat hittar de på.

Ni anar inte vad som har hänt idag! Sicken dag. Det är ett jäkligt långt inlägg, men det finns helt enkelt så mycket att berätta.

Mötte upp Therese för en runda på stan - letade leggings och jag spontanshoppade lite medan Tess bitchade ner H&M’s personal om en kavaj hon ville byta eftersom en knapp hade gått av.

Hon i kassan nästan vägrade ta emot den eftersom Therese hade den på sig. Det var inte det att den var använd, utan det faktum att hon hade den PÅ sig. Bitchigt svarade Therese ”Så om jag åker nerför rulltrappan, tar av mig kavajen, lägger den i en påse och kommer upp med den så får jag byta den?”. Omg, ni skulle sett kassörskan. Hon fick bytt den direkt.

Nu kommer det värsta.

Vi gick hem till mig och hängde lite. När Tess skulle hem satte jag in vaxet i micron samtidigt som hon tog på sig skorna. Vi snackade lite och jag TOTALGLÖMDE vaxet. Sprang till micron när jag hade stängt dörren och det fullkomligt bubblade upp och vaxet rann ur burken samtidigt som den sjönk ihop. Sprang och öppnade dörren för att skrika på Tess så hon kunde komma upp, hahaha. Slutade med at vi gick ner till KICKS för att köpa nytt och min snälla kompis var så klart tvungen att berätta och visa bild för KICKS-tjejen på mitt smarta drag.

Skyller detta helt på solen som bländade mig och gjorde microdisplayen fullkomligt oläslig när jag satte in tiden.


ÅRHUNDRADETS FÖRKYLNING


S A N S L Ö S T beroendeframkallande låt. Hamony, harmony!

 

 

Det har blivit en liten ofrivillig bloggpaus, men har legat sjuk sen i söndags med som mest 39.9 i feber och halsmandlar stora som tennisbollar och värk överallt. Nu är äntligen febern nere och mandlarna börjar lugna sig, så ska faktiskt gå ut och få lite syre nu för första gången på länge.

Men först ska jag ta mig en liten frukost - ja liten måste den vara för allt jag har ätit sen i söndags är:
  • en halv skål kycklingsoppa
  • en macka
  • en liten yoplait-yoghurt

    plus en massa te, mjölk med eukalyptus och halstabletter. Så vi får se hur mycket jag orkar äta. Det "positiva" med att vara sjuk är att man går ner i vikt eftersom man inte känner hunger, det dåliga med att vara sjuk är att man går upp dubbelt så mycket när man börjar äta igen. Trötta mig.

LÖRDAGSUTGÅNG


Maria och Migis på Tivoli.


Igår var den mest spontana kvällen på länge. Och de blir oftast bäst.

Började med att Migis kom hit på kvällen för lite vindrickande och pratande. Vid tio slogs vi av tanken att vi skulle till förfesten på Tivoli, trots att vi inte hade skrivit upp oss på facebook-listan. Men, det gick ändå!

I kön träffade vi Maria, Matilda och Martina och vi bildade genast The M-gang då alla hade namn som började på M. Drack en massa drinkar, White Russian, Redbull-Vodka och alldeles för starka Pink Panter. Gick vidare mot Mogwai, hälsade på snälla Kenny och efter en Jinx där (Migis påhitt) gick vi vidare mot PL.

Efter PL gick vi bort mot Tivoli igen där jag tappade bort ALLA. Men blev räddad av lite olika hela tiden, bland andra Linda, Lange och Therese, haha!

Sjukaste kvällen som slutade på McDonalds där vi träffade en väääldigt glad Manboy-Eric.

EN SNABBIS

Okej, hinner med en liten snabbuppdatering.

  1. Skorna är AMAZING. Så otroligt sköna.
  2. Barnpassningen gick bra, fick dock inte syn på Belinda när vi tittade på Idol men slutauditionen är ju inte slut än, så ska fortsätta spana på tisdag.
  3. Idag ska jag fira min farmor som fyller 85.
  4. Innan dess ska jag hoppa in i duschen och duscha bort powerwalkssvetten från i eftermiddags, sen blir jag upphämtad för att åka till Väla och hjälpa F med en present samt kolla tvättkorg.
  5. Sen hem och bli snygg, för ikväll är det miniutgångsmysdrickavin-kväll.
Sen är det förresten någon som frågat mig vad jag har i min necessär. Förstår inte hur det kan vara intressant men för att stilla personens nyfikenhet kan jag visa lite senare.

Köpte nya skor idag. Riktigt snabba! Titta...

foto0128 (MMS)

Köpte nya skor idag. Riktigt snabba! Tittar på idol med Nick och letar efter Belinda. Har inte hittat henne än, såg dock Marcus vars musikvideo jag var med i för något år sedan!


SVETTIG POWAHWALKKK



Precis kommit hem från en svettig powerwalk, så ska strax hoppa in i duschen. Vid ett ska jag luncha med pappa (bråttom? nädå), efter lunchen ska vi till Stadium och kolla på nya skor. Igår när jag snörade på mina trogna Nike Pegasus tittade pappa ner på dem och konstaterade att de sett sina bästa dar.

Vid fyra ska jag hämta mina kusiner på dagis, blir en liten promenad hem och sen blir det bara mys hela kvällen.


GOODBYE


Riktigt bra låt. Toe - Goodbye.

Det var en svettig och blåsig powerwalk med Migis, men hon visade mig en skitbra runda här i stan så det var riktigt nice.
Har länge letat efter en bra runda som är hyfsat nära där jag bor, men har aldrig riktigt lyckats. Så har gått till skogen, gått en slinga där och sen varit helt slut på strandpromenaden på vägen tillbaka.


Ska iväg och handla med pappa nu, sen se när Belinda blir årets Idol. Det är tydligen Malmö idag igen.

POWERWALK I STORM


Strawberry daiquiri från Antonias födelsedag

The Assassination of Jesse James var ingen höjdare.
Led igenom 1½h av filmen och med en timme kvar stängde jag av. Sätter hundra spänn på att allt hände i slutet, men eftersom jag är så otålig orkade jag inte vänta.


Nu ska jag dra på mig joggingskorna som snart sett sina bästa dagar och gå upp till Migis.
Vi ska försöka oss på powerwalk i ett otroligt blåsigt Helsingborg.

THE ASSASSINATION OF JESSE JAMES

Hälsade på min lilla Chili igår, bilden är dock tagen för ett par veckor sedan. Ska bädda ner mig i sängen och titta på The Assassination of Jesse James samtidigt som regnet öser ner utanför fönstret.

Förresten, Skånefruar är nog mitt nya favvoprogram. Pinsamt nog.


GOODIEBAG

Fick hem en liten goodiebag från goodiebag.nu med två krämer och en parfym. Ska använda dem direkt efter duschen, tog nämligen en liten cykeltur på motionscykeln eftersom vädret var så boring.

Nu ska jag se Idol och hoppas på att få se och höra Belinda!


TISDAGSFIKA MED MIGIS

Kom precis hem från en alltid lika mysig fika med Migis där vi delar världsproblem med varandra. Men nu sitter jag i sängen och halvtittar på 2½ men och filar på personliga brev och kollar utbildningar inför våren. Vilket påminner mig om att jag måste sälja min kurslitteratur till Statsvetenskapen. Om någon är intresserad så är det bara att höra av sig!

Nu ska jag cykla en tur på motionscykeln och sen blir det sängen!


MÅNDAG


Bild från Gilleleje i somras


Jag är sugen på en förändring. Alltså en yttre förändring. Typ klippa av håret, färga det blått eller något. Bara så trött på detta tradiga jäkla silkeshåret som ligger som en platt mössa.

Nu ska jag återgå till min kopp te och mina framtidsplaner.


FREDAGSMYS

Ska snart springa iväg till bussen för fredagsmys med min pojkvän. Ska bli så mysigt att bara pussas och mysa. Och det här med scanner är förbaskat roligt!


MINI ME






Detta inlägg är resultatet av...

Michelle + scanner + gamla fotoalbum en tråkig torsdagskväll

MISS...

... Jamaica


och Guatemala.

Jag dööööör så snygga!

SADBADBAD

Idag mår jag supermegadåligt, både inne och ute. Kräktes igårnatt pga den jävla tanden. Och idag känner jag mig bara på världens sämsta menshumör. Alltså riktigt kass.


ANTONIAS B-DAY!







GRATTIS BABY!

Har dragit ut min 3e visdomstand idag, så ...

foto0127 (MMS)

Har dragit ut min 3e visdomstand idag, så det har alltså inte varit en rolig dag någonstans. Mat: en macka + lite, lite pytt i panna. Sömn: helt otroligt många timmar. Illamående: aldrig varit värre. Värk & antal värktabletter sen kl12: SJUKT ont och sammanlagt 3 värktabletter. ...och lite gnäll. Förstår inte hur Faruk klarar av mig. En stor eloge till honom. Nu ska jag fortsätta läsa och sen sova riktigt hårt.


CHILI

Faruk och jag var ute och gick med Chili i veckan och imorgon ska vi ut med henne en runda igen. Hon är världens, världens mysigaste vovve.

Gårdagen var helt FANTASTISK! Massvis med bilder kommer, men nu blir jag snart upphämtad för idag flyttar jag hem igen!

Firandet har börjat!

foto0125 (MMS)

Firandet har börjat!


FÖDELSEDAGSFÖRBEREDELSER

Idag har jag en del att stå i, så ska faktiskt börja beta av min lista direkt. Känner på mig att det kommer bli en bra dag!


Imorgon fyller min vindrickande lilla Anto...

foto0087 (MMS)

Imorgon fyller min vindrickande lilla Antonia år och det ska firas ordentligt. Men ikväll är det mys med Olivia och massa godis och filmer. Behöver laddas upp till imorgon ;)


SÅ GLAD

Gud, jag är så glad att jag gjorde exakt så jag gjorde den kvällen. Att jag såg ut precis som jag gjorde. Att jag drack det jag drack. Att jag sa det jag sa. Att jag dansade till de låtarna jag gjorde. Att jag tittade dit jag tittade. Att jag var med de jag var. Och att det blev som det blev. ♥

MIDSOMMARFLICKA

Tittade runt lite på Facebook och hittade denna bilden på Niko och mig från midsommar förra året, som vi firade hemma hos Antonia. Det var fint och vi snapsade och jag såg ut som en riktig midsommarflicka.

 

På lördag är det varken snaps eller midsommar-looken som gäller - utan strawberry daiquiri's och fira-Antonia-äntligen-20-looken! SOM jag ser fram emot det!


MYSFIKA MED MIGIS


Älskade Egon


Igår blev det ingen bio, tiden var för knapp, men senare på kvällen åkte jag in till stan för en sen kvällsfika med Migis. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och gjorde inte det vi huvudsakligen kom dit för - planera våra hemligheter.

Sen kom Faruk och höll oss sällskap ett litet tag innan han gick vidare med Jakob och Lange. Smarthuvena (F & jag) tänkte inte på att det var vardag och missade därför sista bussen hem... Vilken tur att vi har Migis då! För vi fick låna hennes cykel istället för att ta 219 och behöva gå ett par kilometer ändå. Tusen, tusen tack!


RSS 2.0