TESS LIGGER OCKSÅ PÅ TRADERA!




Vafan... Hittade Therese på Tradera också! Vad gör alla mina vänner på Tradera?
Klicka på bilden eller HÄRHÄRHÄR för att komma till auktionen.

KOMMENTARER


Haha, hade en massa kommentarer som jag varken sett eller godkänt. Vad vill blogg.se mig? Ibland ser man att man fått kommentarer på översiktssidan och ibland inte och får då gå in på Kommentarer -> Ej godkända och där hittar man en massa.

Migis gav mig dåligt samvete genom att fråga om jag lämnade Faruk ensam på akuten - HÄR. Ja, som den hemska flickvän jag är lämnade jag honom ensam på akuten... :(


TRADERA - RUT M FL






RUT M. FL. Säljer min gråa Rut m. fl.-kofta i storlek M som jag använt knappt en gång. Glittriga knappar både framtill och slutet på ärmen samt fickor. Så in och buda nu kiddos!

Tack Migis för du stått modell!


KÖPA MIGIS PÅ TRADERA?




Ja, det är sant - Migis ligger uppe på Tradera :o

Okej, ska sluta vara boring. Hon stod ju modell till mig och mina för små/aldrig använda kläder för några veckor sedan, eller mer...? Första plagget kom för NU ut på Tradera. Jag är så jävla slow.

Men klicka på bilden eller HÄRHÄRHÄR för att komma till auktionen som slutar om nästan exakt en vecka.


12 TIMMARS SÖMN




Är helt återställd efter lite mer än tolv timmars sömn. Kroppstemperaturen är normal igen och jag fryser inte konstant!

Tror jag blev rejält nedkyld igår och hade dessutom fått på tok för lite sömn de senaste dagarna. Sjukt att man blir så svag av att sova för lite.

MEN! Det är jäkligt gött när man inser att man har en hel chokladask oöppnad. Fast samtidigt drar jag mig lite från att ta en bit och sneglar istället på min clementin bredvid mig. Har redan tryckt i mig tre stycken plus två passionsfrukter så är jag inte värd en liten bit i alla fall? Haha...


FRUSEN TJEJ




Kul att jag inte alls är hängig sen min promenad idag. Mådde asbra när jag var ute och gick och den första timmen jag var hemma, sen började jag tina på riktigt. Låren kliade som fasiken och jag frös så mycket att jag höll på att bli en ispinne.

F kommer snart hit med kinamat, blev galet sugen på det innan och det får mig kanske att få upp kroppsvärmen lite till. My god som jag fryser. 


KNAPPT NÖJD







Nu när alla 24 luckor är öppnade och jag inser hur sjukt mycket saker från Body Shop jag har blir jag helt knäpp. Och detta är bara från adventskalendern, haha! Världens bästa julklapp!


HAHAHA






Igår gick jag igenom halva min gamla hårddisk (300 GB är en del alltså) och hittade dessa bilderna och dooooog!!! Första bilden togs den 27 januari 2007 hemma hos Maja, i hennes kök. Jag hade druckit så jäkla mycket kaffe och fått världens kick. Galet speedad tjej.

Bild nummer två togs 3 februari samma år. Antar att detta var något lame försök till en lika galen bild. Första bilden, det är dock ÄKTA galenskap à la Michelle.


JAG KLARAR INTE...


... när man behöver ställa samma fråga fem gånger Det är inte det att personen inte hör. Personen ignorerar. 
... dubbelmoral Finns det något värre än människor som gör exakt så som de avskyr att andra gör mot dem?
... när folk avbokar eller ändrar planerna i sista sekunden Ja, där står man utan planer en fredagkväll och alla andra har redan skaffat egna.
... människor med dålig framförhållning Det kanske passar personen själv, men andra människor har faktiskt också ett liv och att låta folk hållas för att du ska få tummen ur röven är inte okej.
...bortskämda och oförskämda människor Det mest oattraktiva här i världen är människor som är otacksamma. De personerna sjunker i mina ögon direkt.


IRONY



Sophia Somajo - I-rony

Jag hade världens hemskaste dröm inatt. Till slut så bara grät jag, tårarna forsade som aldrig förr, jag hulkade mig och ögonen sved. Jag vaknade. Jag grät nästan lika häftigt och jag är nära gråten hela tiden.

Har en svag dag idag. Fuck.


SOMEWHERE






SOMEWHERE Såg filmen Somewhere här om dagen som handlar om Johnny Marco, en skådis med någon form av kris som bedövar sin ångest och tristess med alkohol och sex. Vändningen i hans liv kommer när han tvingas ta hand om sin elvaåriga dotter Cleo som blivit dumpad av sin mamma på Johnnys hotellrum (ja, han bor och lever på ett hotell) och inser då att han slösat bort hela sitt liv.
Det är en ganska fin film men kanske inte direkt något man ska se när man är redan innan filmen börjat är trött, det är nämligen inte så mycket action. Mer fina bilder och tänkvärda scener. Alltså - inte alls mycket dialog som håller en uppe. Fint och småsorgligt. 


SPONTANFIKA




MYSFIKA Kom hem från en spontan mysfika med Tess och Maja för ett tag sedan (ja... mer än en timme då alltså). De jävlarna ringde mig när jag låg i tröttkoma i sängen strax efter nio och bara HEEJ ska du med och fika? 

Det var en tjej som hade glömt ta av prislappen/tagen på sin tröja och nedför ryggen hängde det en stor, svart lapp. PINSAMT! Hade nog dött om det hände mig. Och tjejerna bakom oss skrattade så mycket att de höll på att trilla av sina stolar.

Annars idag så har Tess och jag handlat nyårsmaten och som det ser ut nu kommer maten bli jäkligt god. Tänker dock inte berätta vad som står på menyn, för det får ni se när bilderna kommer upp här på bloggen. Retligt?

Har nyss pratat med Farrelarre i minst en halvtimme om vad vi ska dricka på nyår, haha. Kan inte tänka klart, är nämligen fortfarande i matkoma efter att vi åt middag hos mormor idag. Shit. Bantning och träning nästa!


MIN BÄSTA





MINA JULKLAPPAR


Okej, här kommer alla klappar som julen 2010 hade att erbjuda. Dvs en massa, haha.





Clarins Colour Quartet for Eyes - Forest 40. Har än så länge bara provat den ljusaste till höger, la det på hela ögonlocket och det gav ett väldigt anonymt och lite skimrande resultat. 



LANCÔME Hypnôse Mascara. Den kommer på delad första plats på mascara-listan tillsammans med L'extreme. Denna mascaran får dock ligga på hyllan ett tag tills min Body Shop-mascara är slut. 



Organic cotton knästrumpor som önskat! Blir perfekt i mina stövlar som för övrigt tar sönder alla mina stumpbyxor på något sätt så dessa blir bra som skydd.

Paisley-mönstrade strumpbyxor från Twilfit. Ni vet sådana strumpbyxor man inte köper själv eftersom man i regel kan använda strumpbyxor ungefär en gång innan de går sönder. Så känns det inte så lockande att köpa strumpbyxor för över hundra spänn.







365 SUNSHINE-topp i 3/4 ärm och snygga detaljer på bröstet och några knappar lite här och där. Skönaste toppen jag någonsin haft på mig.







Lila topp i silk/cotton som också är sjukt skön. Lite skrynklig, band i midjan och knappar.



GALET mysig fleece som gör håret så där härligt elektriskt som när man var liten och åkte pulka och fick snö innanför tröjan. 



Rutiga strumpor, randiga strumpor och prickiga strumpor. Nu slipper kanske pappa matcha ihop mina mörkblå stumpor med mina svarta, haha. En sak har jag lärt mig under mina nitton och ett halvt år i livet - svarta strumpor är inget att hänga i granen. Den dagen alla mina svarta strumpor har hittat sin obligatoriska partner ja då snöar det i helvetet. 



Casall massage boll som lindrar stress och spänning. Den är för hand- och ryggmuskler (men då behöver man nog lite hjälp, minns inte senast jag kunde ge mig själv ryggmassage) och för fotsulorna. Men denna kommer inte användas till mina fossingar, lite längre ner kommer svaret på ert Varför?



Handledsvärmare som är otroligt mysiga. Har inte hunnit använda dem än, bara provat, men de är hur mysiga och sköna som helst.





Body Shop-låda med Sweet Lemon body butter, scrub, shower gel, handtvål och bath lily. Luktar otroligt gott och det är faktiskt samma doft som jag fick i lucka tjugofyra i Body Shop-kalendern.



SPA-kit med inriktning på fossingarna. Och här har ni anledningen till att jag inte kommer använda min Casall massage boll till fötterna - träpinnen i mitten är en massagepinne som man ska rulla fötterna över och därmed få fotmassage.

Sen är det även en fotsten, tvål och badtofflor. Helt perfekt och ännu en påminnelse om att jag måste börja sköta om mina fötter mer. OCH att jag måste utnyttja mitt presentkort på behandling på Fotpärlan.



Supergod rosa handtvål som Therese och hennes familj också har hemma hos sig och som hon vet om att jag älskar!!!



I det här fina paketet var det två saker. Bland annat...





...den här badbomben som kommer från en Body Shop-liknande affär i England och luktar helt underbart. Det är lite synd bara att jag inte har badkar... Men en vacker dag ska jag ha det. Så länge får jag våldgästa mina kompisar som har badkar (kom nyss på att jäkligt många kompisar har badkar!!! Fan vad orättvist!!!)





... och denna om möjligt ännu mer väldoftande tvålen från samma affär som badbomben. Vet inte riktigt varför, men alla handtvålar jag fått har jag sparat (eller bara inte använt) så nu har det blivit lite av en grej att jag ska använda dem först när jag flyttar hemifrån. Så när jag flyttar hemifrån är ni välkomna att tvätta era händer med mina väldoftande och fina handtvålar :)




Träningskort på Aktiverum. Vet dock inte hur länge än eftersom jag inte vet om jag bor kvar i Helsingborg till hösten, så med största sannolikhet börjar jag med ett halvår och sen får vi se om jag stannar eller inte.

Men ett kort på Aktiverum är SJUKT bra! Även om jag trivs på Turns är det alldeles för långt bort. På sommaren går det bra men nu på vintern när det är snöigt, slaskigt och jävligt är cykel inte på tal och bussen orkar jag inte med. Så eftersom jag bor granne med Aktiverum i stan var det antingen det eller Friskis, men Aktiverum känns mer jag.



Plus trisslotter, massor av choklad, pengar och en trippeltång från OBH Nordica, men tyvärr har jag EXAKT en likadan så den fick åka tillbaka och ska bytas ut mot något annat! 


Och sen var det ju mina tidiga julklappar - Timbaland-stövlarna och Body Shop-kalendern och Cocos body buttern. Kan ju säga att jag är minst sagt nöjd!

Summa summarum: en jefla massa julklappar.


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 24


LUCKA TJUGOFYRA: Kom på att jag glömt visa er vad jag fick i lucka 24 i min Body Shop-kalender - Sweet Lemon Body Butter

Jag älskar ju deras body butter och misstänkte nästan att det skulle vara en sådan i lucka 24. Hade blivit glad för vilken lukt som helst förutom jordgubb som jag hoppades på att det inte var. Så blev överlycklig när jag såg att den inte var röd. Trodde först det var en Moringa (som jag i och för sig redan har) men blev till och med glad då!

Så ni kanske förstår nu hur lite jag gillar jordgubbs body buttern?

Sjukt nöjd tjej med sin kalender! Och Sweet Lemon body buttern luktar friskt och asgott!






MINA BRA LJUS


Tror jag har himla otur när det kommer till levande ljus.



Detta är mina SUPERBRA blockljus från Ullared som lyckats rinna ut i hela min fönsterkarm. Yes! Och förresten - någon som vet varför ljusen blir så sjukt fula och lämnar kvar en tunn liten kant högst upp när det brunnit upp?



Ett annat tur-ljus från Lagerhaus som jag skulle tända fyr på idag. Tror ni det gick? Ja, men när veken brunnit ned slockande ljuset så jag försökte hjälpa veken lite på traven och smälta stearinet runt om. Gick det? Nej.


MIN JULAFTON


13.06 anlände vi (mamma, mormor, syster & jag) till moster, man och barn för att först börja med vår årliga lilla jullunch. Därefter Kalle, tomtens ankomst, julklappsöppning och därefter julmat igen och slutligen mys och gröt.





Julklapparna var VÄLDIGT intressanta enligt mina mini-kusiner som höll på och skaka, lukta och känna på alla paket medan de vuxna med jämna mellanrum sa åt dem att vara försiktig med julklapparna så de inte gick sönder.


Årets enorma julgran som tyvärr inte kunde stå på den vanliga julgrans-platsen och detta skapade ett litet problem - var skulle julklapparna vara? De fick inte plats under granen (i alla fall inte om man inte skulle behöva hoppa över dem när man skulle till bordet) och på den vanliga julgrans-platsen kunde de inte vara för där var ju ingen gran.

Så det började med en liten kompromiss - hälften av klapparna var under granen och andra hälften var på den vanliga platsen. Klapparna smög sen sakta men säkert bort mot granen.









De obligatoriska Triss-lotternas lades ut på varje tallrik. Jag vann hela femtio kronor, wiiho!





Vi hade typ sju olika sorters hemmagjord sill - inga köpta äckliga ABBAS-sillar här inte! Okej, curryn var inte jättegod...











14.58 satt två förväntansfulla små barn i soffan, tillsammans med min syster och mig, och väntade på Kalle Ankas jul. Sakta men säkert kom också de vuxna in och tittade med oss barn, haha.





Förväntansfull liten kille - både inför Kalle Anka, jultomtens ankomst och klapparna!





16.32 kom tomten och knackade på glasdörren i mysrummet/andra vardagsrummet och Theo blev helt till sig medan Nick var väldigt återhållsam och rädd. Julklappsutdelning och ett evigt öppnande av paket blev det.


Tomten kom och jag fick Body Shop-saker av Ragge som var en av tomtens nissar!






Det egenritade och designade pepparkakshuset.



17.52 Bengan och Theo höll på med ett Star Wars-lego Theo fått som tydligen var rätt komplicerat...





19.12 blev det dags för mat igen! Istället för hemmagjord sill, lax, speciell lax/räkröra, ägg och andra kalla saker blev det istället otroligt saftig julskinka, grönkål, surkål, janssons, köttbullar, prinskorv och annan varm mat. Mat i oändlighet var det i alla fall!

Så här såg min julafton ut - lite kaos och massa mys. Precis som en julafton ska vara!



JULKLAPPARNA FLYTTAS RUNT PÅ JULAFTON


graphic myspace at Gickr.com



MARDRÖM


Hade en mardröm inatt.
Drömde att jag skulle pierca mig i naveln. Fy fan! Tycker det är så jävla skanky med navelpiercingar. 

Värsta ställena att ha piercing på - topp 3:
  1. Ögonbrynet
  2. Naveln
  3. Ovansidan av läppen, aka "Pentapiercingen"

Näsan är heller ingen favorit. Men ni som känner mig vet om att jag inte är mycket för piercingar överhuvudtaget. 

Shit vad folk kommer hata mig efter detta inlägget, haha.


JULMYS MED MAJA & TESS










JULMYS Igår (efter våfflorna hos farmor) mötte jag upp tjejerna för julmys och byte av julklappar hemma hos Tess. Gossipade lite, uppdaterade varandra, skrattade, drack glögg och som sagt - bytte julklappar.

Fick lite SPA-saker av Tess och en supergod handtvål och av Maja fick jag en badbomsliknande sak som man ska skära i bitar och lägga i badet och en supergod tvål. Hon hade köpt dem i någon lyxbutik i England. Tjejerna hade tänkt lite i samma banor ;) 

Det var dock inte tillräckligt med kvalitetstid med mina favoriter, vill ha mer! 


PORTISHEAD



Portishead - Roads


HAR JAG VERKLIGEN...



...haft så här jäkla långt och blont hår!?


SUNDAY


Har varit något borta de senaste dagarna, men vänner och familj har varit prio ett. Faruk och jag har nyss sett världens sämsta film - Buried. Bilden var svart halva tiden...

Bilder och updates kommer. Men först ska jag söndagscuddla lite.


TJUGOFJÄRDE DECEMBER




TJUGOFJÄRDE DECEMBER: Idag är det julafton och snart kommer mamma, lillasyster och mormor och hämtar upp mig för att åka till moster och resten av släkten. Lite senare kommer även pappa. 

Vet dock inte vad jag ska ha på mig!? Gillar att jag inte tänkt på det innan...

GOD JUL PÅ ER!


IDAG HAR JAG...



...druckit god glögg


...slagit in kolor till förbannelse


...pussat på min cutie i stor jeansskjorta


...beundrat grannarnas balkong


...köpt och slagit in de sista julklapparna. Maja och Therese - ni kan vara lugna nu, för jag har fixat era julklappar :) I god tid, va?



BIRDIE







JULKALENDER: LUCKA NUMMER 23


LUCKA TJUGOTRE: I den nästsista luckan i kalendern fick jag en ansiktsrengöring - Nutriganics™ Foaming Facial Wash.

Det är en löddrande rengörare för ansiktet (älskar de som löddrar! Minns att Antonia hade en från Apoteket som var underbar) som tar bort makeup, smuts och överflödigt fett. Ska göra huden ren, fräsch och skönt mjuk!

Får testa den imorgon för jag har nyss tvättat mitt ansikte, men den passar perfekt eftersom jag har fått två saker från samma serie. Dagkrämen i lucka nio och tonern i lucka sjutton. Så ska använda allihopa tillsammans!

Oj, oj, oj! Nu är det bara en lucka kvar i kalendern!





JULKALENDER: LUCKA NUMMER 22


LUCKA TJUGOTVÅ: I onsdags fick jag en otroligt väldoftande olja - Polynesia Monoi Miracle Oil.

Man kan använda den till en massa olika saker - som fuktighetsbevarare direkt på huden, badolja, massageolja eller så kan man applicera den i hår och hårbotten som en förbehandling innan schampot.

Kan nog säga att den luktar absolut godast av alla saker jag fått i min Body Shop-kalender. Bland annat mandel- och kokosnötsolja samt paranöt- och sesamolja. SJUKT GOTT! Gå in på närmsta Body Shop och sniffa sönder.




JULKALENDER: LUCKA NUMMER 21


LUCKA TJUGOETT: I lucka 21 fick jag en röd necessär/sminkväska/något. Ser mer ut som en liten partyväska. 

Det är väl inte riktigt min stil men... ja den hittar säkert på något vettigt, haha.





HATTHYLLA



Skaffat en "ny" hatthylla nu dagarna innan jul. Blev så sjukt mycket bättre än den gamla hatthyllan av ek. För ek måste vara det värsta som finns! Tänkte bara berätta det för er. Och att jag slagit in så mycket kola nu att jag aldrig vill se kola igen. Ska snart gå och hämta upp mat från något ställe. Vi hungrar ihjäl!!!!


MAJA ÄR HEMMA






MAJA KOM HEM: I måndags fick jag äntligen träffa min efterlängtade Maja. Fikade med henne och Therese på Waynes och jag åt världens godaste kaka! Var himla mysigt att få träffa henne igen!

Såg en snötäckt bänk på Kullagatan med skylten "UR FUNKTION! Förlåt alla Helsingborgare och besökare att vi inte sköter vårt jobb och håller gatorna rena och fina... Hälsningar Helsingborgs Stad :)"


23 DECEMBER




TJUGOTREDJE DECEMBER: Dan före dopparedan! Och planerna ser ut så här: Få upp F ur sängen, åka ner till stan, köpa mina sista två julklappar, Systemet, OJ, slå in tre julklappar som jag inte hunnit slå in ännu och framför allt - se till att inte försvinna i snöovädret.

Sen blir det total rengöring för mig, haha. Ska vaxa benen, tvätta håret, använda min tranbärs srcub och alla andra produkter från samma serie, plocka och färga ögonbrynen och locka håret eller vad jag nu ska göra med fågelboet. Kommer nog bli en mysig tjugotredje!


20, 21, 22 DECEMBER




MÅNDAG
I måndags hade jag rätt många saker som skulle fixas innan jag kunde möta upp Therese och Maja. Bland annat hem till farmor och lämna lite saker och ta ut pengar till henne, dra till Posten, ringa ett par samtal, skicka några mejl och köpa en klänning.

När det var klart mötte jag upp Therese och Maja för fika och update på Waynes, sen blev det en liten runda på stan också. Provade min Body Shop-mascara också.



TISDAG
I tisdags var det full rulle - vaknade tidigt för möte med Caroline. Efter mötet körde Faruk och jag hem till honom så han kunde byta om, hämtade hans syster och åkte sen hem till hans andra syster för att hänga där tills vi skulle ta hennes vovve Chili till veterinären. 

Var ute med Chili två gånger i den fruktansvärda kylan (så jävla kallt!!!) och sen kom min moster och hämtade upp mig. Åkte till ICA, sen hem till dem och hade världens bästa prat. Sen kom resten av familjen hem och jag busade med kiddosen som jag passade resten av kvällen. F kom och höll mig sällskap sista halvtimmen, körde sen hem till honom och gjorde lussekatter mitt i natten.



IGÅR, ONSDAG
Jag kände mig lite krasslig och sov i en evighet, efter lite mat åkte vi hem till Faruks ena syster och mös med katterna, åt massa julgodis och snackade tills klockan blev mycket. Körde hem och avslutade vårt Stieg Larsson-maraton genom att titta på Luftslottet som sprängdes - bästa Millennium-filmen enligt mig.


SNART JUL!

dsc06092 (MMS)

Snart är det jul och julledighet (även om detta är en sommarbild) och det betyder - att alla kompisar kommer hem! Däribland bästa Antonia. Sitter just nu hos mina kusiner som jag passar. Ska hem till F sen och mysa, han hade tydligen en överraskning också! Ska bli sjukt skönt att få sova i en varm famn i natt, har frusit som en idiot hela dagen. Brrr...


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 20


LUCKA TJUGO: Idag fick jag en matchande body lotion till lucka fyra och lucka fjortonCranberry Joy Shimmer Lotion.

Även denna luktar helt underbart.




TEST: BODY SHOPS SUPER VOLUME MASCARA


BODY SHOPS SUPER VOLUME MASCARA: Idag testade jag mascaran jag fick i lucka nitton. Måste säga att den var hyfsad och det blev inte speciellt mycket klumpar (är väldigt känslig mot klumpar och även om det ser klumpfritt ut, ja då hittar jag såklart klumpar)

Jag är faktiskt rätt nöjd med den. Borsten var lite väl mjuk för min smak. Gillar när de är hårda, som Lancômes L'Extreme. Godkänd i alla fall!

Har förresten böjda ögonfransar på alla bilder. Har inte den turen att ha böjda ögonfransar från början.








SNEAK PEAK: NEW YEARS DRESS





JULKALENDER: LUCKA NUMMER 19


LUCKA NITTON: I luckan jag misstänkte var en mascara var just precis en mascara, till och med en - Super Volume Mascara.

Den ska ge intrycket av tjockare och längre fransar utan klumpar tack vare en ny formula. Dermatologisk, oftamologisk, marulaolja, bivax och pantenol hit och dit också.




TRÖTT TJEJ



Den hysteriska väckningssignalen Samsung har väckte mig vid nio idag så jag skulle hinna med alla mina ärenden i god tid innan jag ska träffa Tess & Maja. Men det enda jag fått göra är att sitta och vänta eftersom jag inte kan ringa förrän om ett litet tag.

Efter samtalet och sammanställningen ska jag till Posten, kolla frakt och sen möta upp M&T. Ska in och köpa en klänning också! Hoppas den är kvar.



I WISH IT WOULD RAIN



Mayer Hawthorne - I Wish It Would Rain

REMEMBER ME








REMEMBER ME: Såg Remember Me igår och ååh, att jag inte sett den innan. 

Den var så himla fin och romantisk men samtidigt så otroligt sorglig. Jag grät som ett litet barn i slutet. Väldigt, väldigt oväntat. Remember Me kan nog vara en av mina absoluta favoritfilmer.


WAITING






Satt och väntade på bussen i tjugo minuter idag. Då har man tid över för annat. Gillar att mitt hår matchar halsduken. Kom på att jag glömt berätta att jag färgat om håret, jisses!

Kan förresten berätta att mamma plockade mina ögonbryn i fredags (hon klarar inte av oplockade bryn och får alltid panik på mig) och jag har aldrig haft så plockade ögonbryn i hela mitt liv. Inte ett enda småhår så långt ögat når.


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 18


LUCKA ARTON: Igår fick jag en body lotion i min adventskalender - Dreams Unlimited™ Body Lotion.

Passar perfekt eftersom jag fick en duschtvål från samma serie i lucka nummer tretton. Sen är detta nog den mest väldoftande saken jag fått i min adventskalender. Den luktar så himla gott!

Enligt Body Shops hemsida är det citrus och grön chili som blandas med vita blommor, vatten och cederträ.




HJALMAR


HJALMAR: När jag åkte hem från Faruk idag hoppade det på en man med en skitsöt hund i famnen. Tänkte "hoppas, hoppas de sätter sig bredvid mig". Mannen ställer sig vid min plats och frågar om jag har något emot hundar och nej gud nej. 

Jag har nog aldrig sett en sötare hund i hela mitt liv innan. Han hette Hjalmar. Så jag frågade vad Hjalmar var för ras eftersom jag inte såg det, men misstänkte att han var någon söt prickig Vorsteh-hund men icke! Cocker spaniel-chihuahua. Vem hade trott det?

Han såg ungefär ut som hunden på bilden nedan fast brun, lite längre öron och längre och spetsigare nos.

Mannen och jag hade en trevlig pratstund på bussen och egentligen ville jag inte gå av bussen. Hoppades på att han skulle fråga om jag ville vara hundvakt åt Hjalmar någon gång. Hade dött om han frågat.




ARTONDE & NITTONDE DECEMBER




LÖRDAG
Igår hade jag en sjukt mysig dag med Faruk och sen på kvällen kom Therese hit och F åkte till Michaelas avskedsfest. Tess och jag hade en snabb kvällsfika där vi planerade nyår men även hann prata om en massa annat samt lite ventilering. Ser fram emot nyår riktigt mycket nu, kommer nog bli riktigt nice. 

Har även planer inför juldagen nu, så om en vecka ligger jag antagligen jefligt bakis i min säng efter en hård kväll. Ska ut på stan imorgon och köpa en klänning jag antagligen ska ha på juldagen, så fin!



IDAG
Idag vaknade F och jag upp riktigt sent, fick lite panik och över att jag sovit bort halva dagen. Åt soppa till frukost, haha, sen åkte jag ner till stan och köpte pappas julklapp som jag nyss slagit in. Jag gillar inte när de i affären slår in mina julklappar.

1. De blir opersonliga
2. Man kan se var julklappen kommer ifrån utan att man ens öppnat den
3. Älskar att pyssla!


FIKA MED TESS



Har tydligen en tvillig...

Nyss kommit hem från en kvällsfika med Tess. Det blev nämligen lite ändrade planer då Maja hade mycket att stå i samt ta igen med familjen, men träffade Therese på ett fik där det bara fanns en massa konstiga brudar. Planerade nyår som inte var det lättaste, men nu har vi kommit fram till en bra lösning så det ska nog bli bra. Mejl kommer skickas ut till er som är inbjudna - så håll koll!

Nu ska jag lägga ut några filmer på Tradera. Har ungefär 20 stycken som ska ut och vissa är riktigt bra, men vad ska jag med dem till? Tar bara en massa plats och plats är något jag har ont om.


PENTIS

foto0112 (MMS)

PENTIS. Han är så jäkla söt. Men, det var inte det jag skulle skriva om. Hade sjukt mysigt igår med mamma och syrran, åt mat, "tittade" på robinson (dvs pratade igenom hela) och sen pratade vi lite till. Ikväll ska jag äntligen få träffa min Maja som fått vänta 5h på försenade flyg. Men först: operation väcka Faruk!


JULBAK





Jag är helt slut nu. Fifan. Aldrig igen. Det jobbiga var dock inte att göra dem - utan att packa in dem. Och packa in dem är ett måste för annars klibbar fanskapet ihop.

Pratade nyss med mamma som står och lagar mat i skrivande stund, så ska strax ta bussen dit. Måste bara fräscha upp mig snabbt, luktar kola och det är fullt med kladd i köket...

Just det!
Har lyssnat på SKITMUSIK ända sen jag skrev sist. Ska aldrig mer lyssna på andras "bästa spellistor" längre som de lägger upp på Facebook. Jävlar vad mycket skit det finns. Aldrig att jag ger det en chans igen.



SJUTTONDE DECEMBER




IDAG HAR JAG...

... blivit kallad "oförskämd" av en random tant på OJ bara för jag inte ville ha 3 för 20.
... ätit tills jag dött
... slagit in lite mer julklappar
... tänkt att jag ska göra kola i snart 1½h men istället fastnat framför bland annat Facebook

IDAG SKA JAG...

... påbörja kola-görandet samt slå in kolorna jag gjorde igår i cellofan och komma på en smart lösning så cellofanet inte flyger upp. Tejpa? Limma? Knyta snöre?
... åka hem till mamma och mysa med henne och lillasyster


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 17


LUCKA SJUTTON: Idag fick jag en toner i julkalendern - Nutriganics™ Refreshing Toner.

Den ska fäscha upp och lena samt avlägsna sista spåren av rengöraren och förbereda huden inför ansiktskrämen. 

Använde den imorse och måste säga att den luktade rätt äckligt när jag tog på den. I flaskan luktar den gott, nästan lite fläder, men på vetifasiken. Men ändå en bra present eftersom jag inte har någon toner/ansiktsvatten. Jag tvättar mitt ansikte väldigt sällan och när det väl händer är det med hand- eller duschtvålen.




JULKALENDER: LUCKA NUMMER 16


LUCKA SEXTON: Igår var det dags att öppna den grönglittriga luckan och i den låg en fickspegel.

Det passade rätt bra eftersom jag inte har någon.





IGÅR




IGÅR: Hade en dag på stan - helt själv. Såå skönt att gå själv faktiskt. Man kan gå vart man vill, hur länge man vill och hur fort man vill utan att behöva tänka på någon annan. Missförstå mig inte nu, jag tycker om att gå på stan med mina kompisar, men ibland behöver man bara vara själv. 

Fixade Faruks julklapp, julklappar till mina kusiner och sen svängde jag inom ICA för att köpa Mariannekarameller och muscovadoråsocker. Ska bli spännande julbak.


SEXTONDE DECEMBER




SEXTONDE DECEMBER: Denna dagen har inte varit speciellt produktiv och jag har varit utan mobil ända sen igårkväll. Paniken? Tror jag lider av socialstress. De säger det. 

Trots det har jag bara myst med min babe och med det menar jag BARA. Förutom ett par matpauser och snökrigspauser i lägenheten. Kom hem runt halv sex kollade så väsk-pengarna från Tradera kommit in och tog med papps till Pressbyrån för att skicka den till en trevlig tjej som skulle ha den.

Nu ska jag slå in lite julklappar. Ni får kanske några smakprov på de jag redan slagit in.


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 15


LUCKA FEMTON: Igår när jag öppnade min Body Shop-julkalender blev jag sjukt glad! Fick ett supergott läppglans - Hi-Shine Lip Treatment.

Det luktar passionsfrukt och både smakar och luktar sjukt gott. Är inte ensam om att gilla det heller, så riktigt nöjd tjej.




FEMTONDE DECEMBER




FEMTONDE DECEMBER: Idag har jag fixat klart nästan alla julklappar - bara pappa, Tess och Maja kvar. Sen är jag all done. Känns skönt att det gått så pass smärtfritt som det gjort. Än så länge i alla fall. 

Faruk kommer strax och hämtar upp mig. Vi ska till hans syster och hälsa på, sen ska Tess och jag ta bussen från henne bort till träningen. Ikväll blir det dubbelpass om vi pallar, det är i alla fall målet - först FB och sen box.

Ska avsluta med lite nice bastning sen!


ALDRIG MER BUSSTERMINALENS PRESSBYRÅ






Är riktigt förbannad på killen som jobbar på Pressbyrån. Han fattade ingenting och idiotförklarade mig hela tiden när det var han som inte fattade ett smack. Ska rikta den energin till träningen ikväll då det blir FB och antagligen box direkt efter. Som avslutning på en bra termin ska Tess och jag basta!

Men nu ska jag ner på stan och fixa Faruks julklapp, sen till ICA för att handla saker till julbak.


BILDER FRÅN STAN


Therese är duktig och tar med sin kamera och här kommer lite mer bilder från hennes blogg. Vi var ju som sagt på stan idag och här är några bilder från H&M där jag provade sjukt snygga klänningar, rättade till sminket och var psyr.








VÄLA MED THERESE


Igår var jag på Väla med Therese och här kommer lite bilder från hennes blogg.








Vi träffade min moster och fikade.
Jag tog en morotsmuffins och Tess en pepparkaksmuffins. Sjukt gott!


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 14


LUCKA FJORTON: I dagens röda lucka låg det en body scrub - Cranberry Joy Body Scrub.

Det är säsongens special edition (älskar när de klämmer till med special edition) scrub med en doft av friska bär. Den tar bort döda hudceller samtidigt som tranbärsfröolja och honung fuktar.

Kan berätta att jag duschade med tvålen i lucka fyra igår och den luktade så himla gott. Ser alltså fram emot att dränka mig själv i tranbär i alla dess former när jag ska duscha sen.





FJORTONDE DECEMBER



FJORTONDE DECEMBER
Therese kom ner till stan för att hjälpa mig med julklappsinhandlingen, som faktiskt gick mycket bättre men vi kommer till det, och för lite Peppitalk. 

Gick först in i affären där jag skulle köpa Faruks julklapp, men den fanns inte längre... Så de skulle skicka den från Malmö så ska in och fixa det imorgon. Efter det gick vi och luktade sönder på Yankee Home, skickade paket på Pressbyrån, sen ville jag nita en tant på Posten som trängde sig STENHÅRT.

Gick i lite mer affärer, tänkte på vad vi skulle köpa till Maja och jag provade en mössa som Therese tyckte såg ut som häftmassa. Jag gillade den även om det var lite häftmassa över den. 


DÅLIG BLOGGERSKA, I KNOW








Jag veeet att jag bloggar skitdåligt, men jag har så mycket att göra att jag glömmer bort hälften - däribland både bloggning och frukost. 

Har precis duschat med min Moringa shower gel och strax kommer Tess hit om hon inte dör när hon går upp för alla våra trappor. Vi ska ge min julklappsshopping en andra chans och förhoppningsvis går det bättre. När jag kommer hem ska jag visa vad jag fick i lucka fjorton! Men innan allt detta ska jag hoppas på att krämen i mungipan går in i huden snart!!!


TOLFTE & TRETTONDE DECEMBER




SÖNDAG
Igår hade jag en ganska lugn söndag och glömde helt bort lussevakan. Så det slutade med att Faruk och jag lussevakade på vårt eget vis hemma hos mig. Men innan dess hade vi lagat supergod mat, klätt "julgranen" och gjort knäck (som aldrig vill stelna). Tittade även på I am Legend som är så jäkla bra!



MÅNDAG
Idag har det varit full rulle. Gick först till Swedbank. Sen var tanken att jag skulle skicka både kameran och telefonen, men eftersom ingenting går som jag tänkt mig får det bli imorgon. Hoppas att ingen blir besviken.

Missade Väla-bussen men träffade min baby som tränat så han höll mig sällskap. Fick även i mig lite frukost (som jag helt glömt bort). Tanken var att jag skulle ha inhandlat alla mina julklappar när jag sen var på väg hem. Så blev det ju så klart inte, fick dock köpt en till min lillasyster!

Träffade moster på Väla som bjöd oss på fika. Sen hade mina kusiner julspel som var mindre bra, förutom när Nick kom in när de andra sjöng en slow version av Jingle Bells, sa "Nej nej!" och sen började Basshunters Jingle Bells spela och alla kids började hoppa. 

Efter julspelet var det sista passet med instruktören som ska sluta nu, så hon avslutade med ett SJUKT köttigt pass. Migis var också med. Lite roligt att hon gick på det första gången när det var som jobbigast, misstänker att alla tre (Migis, Tess & jag) kommer ha sån fruktansvärd träningsvärk imorgon.


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 13


LUCKA TRETTON: I lucka tretton låg en jättesöt flaska med ett innehåll som luktade underbart - Dreams Unlimited™ Body Wash.

Friska toppnoter av citrus och grön chili matchas av hjärtnoter av spröda vita blomster och vatten. Allt landar i basnoter av mjukt cederträ.





JULKALENDER: LUCKA NUMMER 12

LUCKA TOLV: I lucka tolv fanns en helt underbar duschtvål - Moringa Shower Gel.

Har haft den innan och det är en stor 250ml flaska så jag är supernöjd!




ÅRETS JULGRAN




Årets julgran är pyntad och klar. Blir dock inget glitter i år eftersom gitarren tycker att det kliar.


JÄVLIGT GÖTT




Jag älskar tradera 
Jag gör verkligen det. Med sisådär tio minuter kvar tills min auktion avslutas börjar alla bjuda hej vilt på den. Ska bli spännande att se vad den landar på.

Så hääär glad är jag just nu!


JULBORD




Nu ska jag iväg på julbord med pappas firma. Ska bli sjukt nice för är superhungrig. Efter julbordet ska jag möta upp Therese på Tivoli!


JULSTÄMNING


När jag kom hem idag mötte jag upp en helt genomsvettig pappa utanför porten som stod och svalkade sig lite. Han hade nämligen letat fram det lilla julpynt vi köpt sen vi slängde allt pynt vi samlat på oss i alla år. 

Ja, det är faktiskt sant att vi slängde ALLT vårt julpynt för två år sedan. När vi fick mögel i vår lägenhet var vi tvungna att evakueras - detta hände mitt över julen så vår inställning till julen blev allt annat än positiv eftersom allt vändes upp och ner och hela julen förstördes.

Men nu har vi samlat på oss en stackars pappkasse med julpynt. Julgran bojkottar vi dock helt hemma och har istället en gitarr som vi pyntar, haha. Firar nämligen alltid hos min moster som har världens största julgran.


Våra grannar har gjort mysstämning i trappan med en tomte som alltid har ljus i sin lykta.


Här är några som är ambitiösa när det kommer till julafton.


Samma hus som på bilden ovan. Det är helt underbart att gå förbi deras hus uppe på Tågaborg, julkänslan man får är helt sick.



JULKALENDER: LUCKA NUMMER 11


LUCKA ELVA: Den guldiga lucka elva öppnades idag - Rainforest Moisture Hair Butter.

Inpackningsliknande hair butter, även den från Rainforest-serien. Den ska tydligen vara helt underbar för håret och innehåller en massa fina saker som ska göra håret mjukt och glansigt (som att mitt redan så glansiga och mjuka hår behöver bli ännu mjukare, haha)

Ska testa inpackningen tillsammans med schampot och balsamet nästa gång jag tvättar håret och se om det blir så fanatanistiskt som de påstår. 






JULKALENDER: LUCKA NUMMER 10


LUCKA TIO: Är mycket väl medveten om att det är den elfte december idag, men eftersom lucka tio inte kom upp här igår får vi helt enkelt ta den idag.

Bakom den grönglittriga juliga luckan med röd färg gömde sig en body butter - Love Etc...™ Body Butter.

Innehåller shia- och kakaosmör samt sojaolja från massa olika ställen i världen som är totalt ointressant för mig just nu. Men, den luktar gott och jag fick faktiskt samma parfym från min mosters kära man för inte allt för länge sedan.







I'M ALIVE


Tänkte bara säga att jag lever. Kommer strax upp en massa bilder och uppdateringar om vad som hänt på senaste eftersom jag bloggat för jäkla dåligt.


HOS PEPPI


Nu är jag hemma hos Therese! Vi skulle nyss börja se en film på TV och PRECIS i samma sekund som den skulle börja poffade den. Så springpojken-Tess är och fixar den och i skrivande stund sattes TVn på :)

Ikväll är det sleep over hos Tess, ska bli sjukt mysigt. Vi har badat i hennes jacuzzi så nu ska vi mysa framför TVn.

JULKALENDER: LUCKA NUMMER 9


LUCKA NIO:
Idag var det dags för den gula och rätt stora luckan i Body Shops adventskalender. Och där var det en dagkräm - Nutriganics™ Smoothing Day Cream som är helt ekologisk.

Vårdar och fuktighetsbevarar hud som börjat visat de första tecknen på åldrande (kanske inte direkt ultimat för en nittonårig som fortfarande har bebishuden kvar). Men den ska tydligen göra huden mjuk och smidig, absorberas lätt och passar både män och kvinnor i alla åldrar, så det låter ju lovande.

Använde dock mig vanliga dagkräm imorse efter jag tvättat ansiktet av ren reflex, så den får väl provas imorgon. Kan förresten tillägga att läppsylet jag fick igår är helt underbart!!!



pimp myspace


NIONDE DECEMBER




NIONDE DECEMBER: Runt nio-tiden imorse ringde mobilen och blev tillfrågad om jag kunde delta på ett möte idag som jag strax ska iväg på. När jag kommer hem ska jag fortsätta på min ego-mindmap som jag började på i tisdags. När pappa kommer hem ska jag följa med honom till någon musikaffär och fixa något till nya förstärkaren och ikväll är det Robinson.

Har blivit en riktig Robinson-nörd, haha!


ÅTTONDE DECEMBER



ÅTTONDE DECEMBER: Har precis varit på träning och tränat så svetten sprutade åt alla håll. Det är förresten en tjej där som inte är riktigt klok. För det första gick hon in i mig ett par gånger, sen ställer hon sig två centimeter ifrån mig när vi gör övningar och sen till råga på allt ställer hon sig på min plats när jag gick och hämtade min stepbräda och ställde SIN DÄR. JAG DOG! hon är FAN inte frisk.

JULKALENDER: LUCKA NUMMER 8


LUCKA ÅTTA: Idag öppnade Faruk och jag min julkalender över Skype, funkar nästan lika bra, haha. Och i luckan var det något jag längtat efter - ett läppsyl. Vitamin E Lip Care SPF 15.

Det är ett vårdande och fuktighetsbevarande läppsyl som gör läpparna mjuka och smidiga samt skyddar dem mot solen, vinden och kylan. Vitamin E skyddar och vårdar huden, och bivax gör läpparna ljuvligt mjuka.







JULKALENDER: LUCKA NUMMER 7

LUCKA SJU: Den innehöll en sminkborttagningskräm, närmare bestämt - Camomile Gentle Eye Make Up Remover.

Det är en mild lotion som effektivt tar bort ögonmakeup samtidigt som den är mild och mjuk mot ögonområdet och fransarna. Den innehåller bland annat kamomillextrakt som är lenande för huden samt rosenvatten som ger en lätt och fräsch doft.




RIKTIGT GLAD TJEJ!!!!!!!!







IDAG ÄR JAG JÄTTEJÄTTEJÄTTEGLAD! Åh, äntligen känns det som jag kommer någon vart. Nu ska jag bara ringa tusen samtal sen är det väl förhoppningsvis gott & blandat i mitt liv.


SJUNDE DECEMBER




SJUNDE DECEMBER: 
Min dag ser då ut som så här:
✔ Morgonmöte
✔  Michelle-mindmap
✔  Migis kommer hit för att modella för mig och mina kläder som ska ut på Tradera
✔  Promenera (eller ta bussen, kan inte bestämma mig) bort till mina kusiner för middag och      sen mys
✔  Natta kiddosen och se finalen i Bartenderskolan!


GÖR EN EGO-MINDMAP



Ja, det är sant, jag gör en ego-mindmap. Så jävla gött. Snygg ska den bli och pryda min vägg ska den, haha.

Kom hem från mitt morgonmöte för en timme sedan och har pysslat med detta sen dess. Nu ska jag göra te, tända ljus och prova pappas nya förstärkare han köpt (en av alla...). Var så peppad på att göra mindmapen att jag glömde bort att det hade varit mysigt med lite musik och te. Men så är det när kreativiteten flödar, går inte att stoppa.

VINTERTRÄD




För inte ens en månad sedan tog jag en bild på detta trädet. Det har alla sina löv kvar, vissa gröna och andra härligt höstorangea. Vintern kom så himla fort och stackars trädet är helt naket och fruset nu.

HÄR ÄR SAMMA TRÄD PÅ HÖSTEN


SJÄTTE DECEMBER





FOTAT EN JÄKLA MASSA KLÄDER IDAG




147 bilder närmare bestämt. Så nu vill min kamera vila lite, men han får bara vila tills imorgon för då kommer Migis hit och modellar för resten. Har förresten fått sjukt många bud på min kamera. Utgångspriset var 300 kronor och kameran är nu uppe i 550 med tre dagar kvar tills auktionen är avslutad. Sjukt gött!


FOTOSTUDIO à LA MICHELLE



Bilden togs 0:45 inatt

Snart kommer Therese hit och modellar för lite kläder ska bara se till och fixa min "studio" först. Sen hänger hon här tills vi ska träna ikväll. Tränade bara en gång förra veckan på grund av att jag kände mig sjuk, men nu är det all in igen. Ska kötta riktigt hårt.


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 6


LUCKA TVÅ: Ett Rainforest-balsam som håller fetare hår fräsch och glansigt hela dagen utan att tynga ner. Behåll den nytvättade känslan längre - Rainforest Balance Conditioner.

Sitter perfekt eftersom jag fick använda mitt Elvital-balsam när jag tvättade håret med schampot i lucka ett, haha.






PLS


Åh jag har hittat min nyårsklänning. Blir det som jag vill blir det perfekt! Hoppas, hoppas, hoppas!

UPDATE: Jag fortsätter min jakt på nyårsklänning.

JULKALENDER: LUCKA NUMMER 5


LUCKA FEM: Åh, i dagens lucka fick jag en fuktighetsbevarande kräm för händer och naglar - Almond Oil Daily Hand & Nail Cream!

Den innehåller mandelolja som absorberas snabbt av huden och gör både händer och nagelband mjuka.







JAG VISSTE DET!


Jag har varit av med mina slutbetyg hur länge som helst, har dock klarat mig utan dem men ändå... Har vänt upp och ner på allting i mitt rum och när jag väl gett upp letandet hittade jag dem. De har legat i nedersta skrivbordslådan och allteftersom jag tryckt i mer och mer saker har kuvertet trillat ut och lagt sig under och bakom lådan...

ÄNTLIGEN!




FEMTE DECEMBER


FEMTE DECEMBER: Lucka fem är en väldigt klistrig sådan.




BABYBEL <3




Har precis gått igenom halva min garderob och hittills har jag hittat en jäkla massa plagg jag inte vill/kan ha längre. Ska fota det mesta och sen lägga upp på Tradera. Tradera-fenomenet är nytt för mig och än så länge gillar jag det.


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 4


LUCKA FYRA:
Idag skulle lucka fyra öppnas och i den fanns det en duschtvål som luktade helt otroligt gott - Cranberry Joy Bath & Shover Gel.

Det är en härligt löddrande rengörare som ska göra huden gnistrande ren med en lätt doft. Efter att ha duschat med denna vill man aldrig duscha med något annat. Luktar himmelskt.





FJÄRDE DECEMBER





FULL RULLE


Shit, vilken dag! Full rulle ända sen jag vaknade.
Faruk och jag började dagen med nybakta surdegsbullar med rostbiff och senap, sen kom pappa och hämtade mig för att bland annat handla lackfärg och lackpenslar. Sen åkte vi vidare till nästa affär för schampo, duschtvål och andra badrumsartiklar och slutligen vidare till den tredje affären för att köpa mat. Är sjukt tacksam över att vi delade upp mat- och badrumsinköpen. Hade blivit waaay too much att bära om vi kombinerat dem i samma affär.

Sen åkte papps och jag hem för att laga mat och det blev råbiff, så jävla gott. Jobbar dock fortfarande på att bli lika grym som mamma på det och har en bit kvar om jag säger så.

Nu sitter jag i soffan och halvtittar på Postkodmiljonären och ska strax lägga in bilderna på min Sony Ericsson P1i som snart kommer upp på Tradera. Där jag även lagt ut min Nikon Coolpix för utropspriset 300. Så vill ni köpa en grym kamera för ett obefintligt pris så gå in och buda.

UPDATE: Mobilen kommer upp på Tradera först imorgon, bilderna blev kassa. Men så länge kan ni gå in och buda på min kamera, haha.

TREDJE DECEMBER


TREDJE DECEMBER: Nu har jag pysslat klart min egengjorda julkalender. Här är lucka tre!


BODY SHOPS ADVENTSKALENDER


Och om jag får lov att låta bortskämd så börjar jag faktiskt bli rätt missnöjd med Body Shops adventskalender.
Jag fick den största och dyraste och ändå är det bara småsaker i den. Flaskorna i lucka 1 & 2 är 60 milliliters flaskor, alltså skitsmå. Tvättade håret med schampot i lucka ett och det är typ redan slut.

När F köpte den frågade han vad skillnaden var på de olika kalendrarna och de svarade att i den minsta/billigaste var det mest prover och inte lika dyra saker. Och självfallet var det då tvärtom i den största/dyraste. Men om jag nu får 60ml flaskor i den största undrar jag då hur små och billiga saker man får i den minsta.

Men förhoppningsvis blir det bättre.


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 3


LUCKA TRE: Idag var det dags att öppna lucka 3 och bakom den gömde sig en nagelfil som ska göra naglarna glansigare - Nail Buffer.






SEX MÅNADER


Idag har jag och världens bästa ett halvår.

EGENPYSSLAD JULKALENDER


Eftersom jag inte vill öppna min julkalender själv varje morgon gav jag F en kalender så vi kan öppna tillsammans. Det var ett himla pysslande med kalendern, men eftersom jag älskar att pyssla gjorde det inte mig något. Hade gärna kunnat göra ett par till.

Vissa datum är finare än andra, men alla var exakt lika roliga att göra.






JULKALENDER: LUCKA NUMMER 2


LUCKA TVÅ: Smart som jag är fotade jag innehållet i lucka nummer två innan jag stack till Faruk med dator och hela köret för att jag skulle kunna lägga upp det här. När jag skulle lägga upp bilden insåg jag att jag hade fotat fel. Jag hade alltså fotat schampot ännu en gång... Därför kommer det en bild från Body Shops hemsida. Tänkte dock fota min imorgon och byta ut Body Shops bild.

Lucka nummer två innehåller en fuktighetsbevarande fotlotion med mjukgörande egenskaper - Peppermint Cooling Foot Lotion. Pepparmyntsoljan ska tydligen svalka skönt!

UPDATE:
Så, nu är rätt flaska fotad och ligger nu uppe här.





BRUTEN


Så här ser min fina ut med sin mitella
Största delen av gårdagen spenderade jag i sängen (nej, jag var själv) och försökte sova bort min lilla förkylning jag fick efter snösolningen med Tess. Och faktiskt, efter många timmars sömn, te, vila och vitlökig mat har jag lyckats må bättre. Alltså blev det ingen träning igår. 

Min man åkte även till lasarettet igen och fick diagnosen - bruten. Så fort jag läste SMSet gick jag upp till akuten och höll honom sällskap. Just när vi satt och valde färg på gipset kommer en läkare in och säger att det inte kommer behövas eftersom frakturen var så liten. Men ändå - han satt på akuten i tio timmar med bruten arm och blev i princip hemskickad... Jävligt förbannad flickvän.


JACUZZI

Kom hem till Therese igår lagom till kvällsmat och som den isbit jag var när jag kom fram satt det riktigt bra med varm mat. Mina skor är dock inte några snabbskor och Thereses pappa skrek från matbordet "Kom nu om du vill ha varm mat" men det tar ju sån jefla tid att snöra upp dem.

Efter maten duschade vi och hoppade sen i jacuzzin. S å j ä k l a u n d e r b a r t! Svalkade oss med snöbollskrig och stek i snöiga solstolar. Kände inte mina fötter tillslut. Efter några timmar i jacuzzin la vi oss framför TVn och tittade på bartenderskolan med äcklig egenblandad dipp. Att slänga i alla kryddor som finns i köket är inget att rekommendera.






FÖRSTA DECEMBER




Idag är det första december, första luckan i julkalendern är öppnad och det var ett schampo (scrolla lite så hittar ni inlägget). Min pojkvän sover fortfarande så ska gå in och väcka honom med små pussar nu. Ska nog göra lite brunch sen och mysa om han inte ska tillbaka till sjukhuset för att möjligen få sin arm undersökt.


JULKALENDER: LUCKA NUMMER 1


Nu börjar lucköppningen i min adventskalender från The Body Shop!
Öppnar en lucka för varje dag och visar innehållet här i bloggen.

Lucka nummer ett innehåller ett ekologiskt Rainforest-schampo som innehåller vitplister, tång och aloe vera. Det är skapat speciellt för fett hår och rengör milt men effektivt för att avlägsna överflödigt fett. Håret känns alltså fräscht och nytvättat längre.

Så står det på deras hemsida men innan jag provar det måste jag vänta ett par dagar för jag har nyligen tvättat håret. Mitt hår håller sig fräscht väldigt länge just för att jag försöker att inte tvätta det med mindre än tre dagars intervaller.


EN ROLIG HISTORIA VÅR VISTELSE PÅ SJUKHUSET


Detta är ett jävligt långt inlägg om vår fruktansvärda dag på sjukhuset igår.

Igår var vi på akutmottagningen 14.00. Pratade med en dam i receptionen, väntade i väntrummet knappt en minut och tänkte "Detta kommer nog gå fort!". Satt och pratade med kvinnan som kallade in oss i ett litet rum, berättade vad som hade hänt och hon tittade på båda armarna bakifrån, men gjorde inget. 

Skickade oss vidare med de röda linjerna i marken där vi skulle lämna en lapp i luckan. Sagt och gjort. De hänvisade oss till väntrummet där cirka åtta pers redan satt och väntade. Redan första kvarten hade tre av dem försvunnit och återigen tänkte vi "Detta kommer nog gå fort". En timme gick. En kille som också hade skadat armen frågade sin mamma hur länge de hade suttit där. "Två timmar" svarade hon och jag dog. 

Tre timmar gick. Vi frågade hur många som var före "Tre" svarade receptionisten "om det inte kommer in några akutfall". När det var tre före lille killen med armen väntade han i ytterligare två timmar. 17.50 lämnade jag sjukhuset och gick hem till Tess.

Faruk var kvar och klockan sju kom en sköterska och ropade hans namn - ÄNTLIGEN. Hon hänvisade honom till ett litet kalt rum med en brits "Läkaren kommer snart". Efter två timmar gick han och frågade efter läkaren "han kommer snart". Efter tre timmar gick han och frågade efter läkaren igen men "den enda ortoped nattetid utför nu ett komplicerat ingrepp" han frågade hur lång tid det skulle ta "cirka fyra-fem timmar". Notera då att vi hade suttit där sen två och när det NÄSTAN är ens tur ja då har alla läkare slutat för dagen. Ska man behöva komma sex på morgonen för att KANSKE få tid hos en ortoped som inte slutat sitt pass för det blivit natt?

Det blev droppen så efter att ha slösat bort tio timmar av sitt liv har han fortfarande inte fått träffa en läkare och kan fortfarande inte röra sin arm som börjar få en annan nyans av blå än tidigare. Förlåt mig om jag låter jävligt bitter (självklart ska akutfall gå före men det kan fan inte vara tio timmars akutfall före oss hela tiden) men just nu känns det som att det enda som är bra med svensk sjukvård är att den är gratis.


RSS 2.0