-


Hade verkligen världens sämsta dag igår när jag kom hem från kalaset. Vet inte hur många gånger jag började gråta och till slut såg jag knappt någonting för mina svullna ögon. Tänkte bara berätta att jag är sjukt tacksam över att Faruk var med mig och att han kunde trösta mig.

Synd att det inte är soligt ute så jag kan gömma mig bakom ett par solglasögon idag. Ska i alla fall hoppa in i duschen nu efter träningen och dra till bibblan och plugga lite. Så jävla mycket plugg nu.

SMOOTHIE






I fredags gjorde jag en jäkligt god smoothie som dock mer liknade frusen yoghurt. 

Snart är det kalas i det stora huset, två gäster har redan kommit (en timme för tidiga) och födelsedagsgrisen är inte här ännu - han är på en kompis kalas för tillfället. Alltså en massa kalas en söndag som denna. 

Snart kommer alla andra gäster, bland andra Faruk som jag saknat en massa! Ska försöka hindra mig från att pussa sönder honom när släkten är här, haha.

EN SVART & EN GRÖN BEHÅ






1. Aldrig mer H&M-behåar, tycker synd om er som bara har sådana.
2. Jag får megasnygga bröst i dessa behåarna, synd att det är lite too much att visa i bloggen - annars hade jag gjort!


Fick hjälp av underklädesexperten Mikaela på Familia i tisdags som mätte mig och tillsammans provade vi ut den perfekta behån för mig. Kan säga att jag blev minst sagt chockad när jag fick reda på min storlek.

H&M-storlekar är ju lite sådär och storleksutbudet är inte det största. Men, kan säga att jag minskade två storlekar i omkrets och ökade kupstorleken med tre... Damn! säger jag bara.

Blev i alla fall sjukt nöjd och nu har jag killerboobs, haha.

Förresten! Känner mig som en riktig tocke med den gröna bh:n på.

KLIPPT



I tisdags blev jag klippt av min vän Migis som planerar att bli frisör. Men än är hon inte det, så jag tog saxen i egna händer och klippte bland annat till luggen själv då det är ganska svårt att göra på någon annan. Dessutom kan jag bara bli arg på mig själv om jag klipper fel, kände inte riktigt att jag ville bli arg på Migis!

Men kort blev det och jag är så kluven när det kommer till mitt hår. Ska jag ha det som det är nu - långt och brunt? Ska jag klippa det kortare (typ axlarna) och behålla det brunt? Eller ska jag försöka återfå min blonda färg och klippa det kortare eller ska jag behålla längden?

Eller ja, längd och längd, har inte riktigt fattat att jag klippt mig än.


DE SENASTE DAGARNA


De senaste dagarna har jag hunnit med en massa, allt utom att blogga. Därför kör vi en snabbresumé av veckan.


I MÅNDAGS satte jag mig på tåget vid tio för att åka söderut mot Lund och träffa min studiegrupp och diskutera vår seminarieuppgift. Efter en två timmes-föreläsning satte jag mig på tåget för att åka mot Malmö och hämta två böcker på vår litteraturlista. Somnade i världens bästa famn.

I TISDAGS var jag ledig och firade detta med Body Pump klockan tolv. Köpte Subway och satte mig på en äcklig buss mot Familia där Migis skulle hjälpa mig att hitta the perfect bra! Åkte in till stan, kastade bort 40 minuter på Swedbank och jag blev sen klippt. Drog en sväng till Maxi med Faruk och somnade sjukt tidigt.


Bra service på Swedbank - 5 nummer på en halvtimme

I ONSDAGS började jag vrida på mig när föreläsningen hade varat i två timmar och tio minuter, men blev då underrättad om att det var femtio minuter kvar... Åkte hem och var jävligt irriterad på otrevliga pendlare. Pluggade hela kvällen och blev belönad med god mat av min käraste.

I TORSDAGS
satte jag mig återigen på tåget mot Lund där jag spenderade fyra timmar denna dag. Träffade min grupp, käkade lite clementiner och var på mitt första pirriga seminarium för denna kursen. Firade med Indoorwalking på kvällen.

I FREDAGS, IGÅR började jag dagen med en sjukt god smoothie. Lunchade med männen i mitt liv - pappa och Faruk. Fredags-Indoorwalkade på Aktiverum, käkade McDonalds efteråt (mhmm så värt) och hade sedan en skitmysig och rolig handbollskväll hos Dalle & Andreas där det var fullt hus. Somnade sedan bredvid min finaste mitt i Landskampen.

I LÖRDAGS, IDAG vaknade vi tidigt (det har hänt något med vår dygnsrytm nu när vi går i skolan) och mös lite med Ajsa som är Faruks systerdotter, tränade sedan på Aktiverum tillsammans, ångbastade, drog till Väla-kaoset och köpte barnkalaspresenter. Mötte pappa hos min mormor och åt världens godaste mat, packade min övernattningsväska när jag kom hem och drog till min moster och lekte med barnen.


BARNVAKT


Sitter i soffan hos min moster och barnvaktar.
Barnen har somnat och vi hade världens mysigaste prat när jag nattade dem! Imorgon har Theo sexårskalas (hurfan blev han så gammal?) och innan idag var Faruk och jag på Toys"r"us och köpte presenter till honom. 

Innaninnan idag var vi till och med på gymmet! Jag skulle bara ta det lugnt, som vanligt, men det slutade med ungefär 45 minuter på crosstrainern och jag är fortfarande inne i crosstrainer-moodet. Får en känsla av att jag fortfarande står på maskinen och benen går runt, runt, runt. Håller på att bli crazy in tha head!

Ska hämta lite te nu. Sen kommer en finfin uppdatering.

LIVSLÅNGT LÄRANDE




Så här mycket älskar jag min kurslitteratur.
Kan tillägga att detta inte är en av favoriterna. S å j ä k l a t r å k i g!

INDOORWALKING


Har precis kommit hem från Aktiverum och är svettigare än någonsin! Var på Indoorwalking och jag känner likadant för det fortfarande - det är 45 minuters ren smärta, men efteråt är det så sjukt skönt.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Min tanke var egentligen att jag skulle duscha på gymmet men precis när jag skulle ta fram handduken och duschgrejorna insåg jag varför träningsväskan var så himla lätt - jag hade glömt handduken. Som tur är har jag inte långt hem.

Sen ska jag sätta mig på bussen med min Hur vi lär-bok och åka hem till min finaste! Imorgon är jag ledig, wiiho!


HEJDÅ!



Nu drar den glada tjejen till Lund! Tror ni jag hann äta lunch förresten? Nä...
Men en sak är säker - mina Naproxen Mylan åker med!


FÖRBEREDD TJEJ


Okej, jag var kanske lite väl bitter i inlägget nedan...
Men varför blev det förresten i ett annat typsnitt än det jag brukar ha? 

Har inte direkt något att skriva och det är nog den första gången jag verkligen inte kommit på något att skriva om. Kanske för att jag känner mig uttömd efter förra inlägget? Kanske för att jag har seminarie om tre timmar och jag inte alls är förberedd. MÖG.

Nu ska jag duscha i alla fall, sen äta lunch och sen tåga iväg till Lund.

TÅGFENOMENET

Ett ställe där jag spenderar mycket tid nuförtiden är på tåget och olika stationer. Jag har därför hunnit studera människors olika beteende vid tågresor.

Det börjar med att man ska gå på tåget. Vissa står snällt och väntar på sidan så att passagerarna på tåget kan gå av och de andra på. Vissa har däremot svårt för att förstå detta och tränger sig istället förbi allihopa och knuffar bort de som ska av och samtidigt hindrar dem från avgång. Då undrar jag vad det är de har så bråttom till? Tågresan går ju knappast snabbare för att de tränger sig. Är de rädda för att inte få sittplats på ett i princip helt tomt tåg?

När man väl satt sig och tagit fram sina böcker vill man helst sitta ensam, och som den svensken man är lägger man väskan eller sina andra attiraljer på sätet bredvid och låtsas att man inte ser människorna som går förbi och letar sittplats. Har man otur får man en granne trots att man ser ut att bitas och jag blir alltid så jäkla sur när människan bredvid mig har käkat en hel lök till frukost och stinker värre än vårt sophus.

Om man har turen att sitta själv och sen märker att det faktiskt är ganska låg ljudnivå i vagnen man sitter i och tänker att man kanske ska få läsa ostört idag? Nej. I sista sekund sätter sig självklart tågets tjattrigaste tjejer precis framför och jag får dille.

Man ska ÄNTLIGEN gå av det förbannade tåget och samma sak här - vissa människor har lite extra bråttom med att komma på tåget och tränger sig därför så man själv inte kan gå av. 

Sen är det ju det här med hemfärden. 

Igår hände det en rolig sak när jag skulle hoppa på.
Hade världens tur med uppskattning av var dörren skulle hamna och kom precis framför. När jag står och väntar på att passagerarna ska gå av, ja då ställer sig en äldre hårig man mitt framför ingången så alla får väja för honom. Sen tränger han sig före alla andra och fick konstiga blickar från en medelålders dam. Själv orkade jag inte bry mig, inget förvånar mig längre.

Förhoppningsvis får man sittplats på det smockade Göteborgs-tåget. Har man rejäl otur finner man en sittplats men då kommer det någon dryg jävel och säger "det där är min plats"

Nu kommer vi till det bästa och det största irritationsmomentet på hela resan. Att folk tränger sig när man ska hoppa av, det fattar ni vid det här laget. Nu ska man istället ta sig uppför de ökända rulltrapporna där folk inte riktigt vet hur de ska bete sig. Tänkte att jag skulle förklara för er hur det ser ut så det blir lättare att förstå.

Det finns två rulltrappor bredvid varandra, en upp och en ner, och innan dess två dörrar, vilken man går igenom beror på vilket håll man kommer ifrån. Eller, så ska det åtminstone fungera. Det bildas alltid väldigt lång kö där och vissa människor anser sig lite mer viktiga än andra och tränger sig därför genom att ta andra dörren (dörren man tar om man kommer uppifrån och ska ner) där antal köande är noll och bara glider förbi hela kön. Ingen säger något. Glöm inte att det är Sverige vi lever i!

Sen kommer rulltrappan. Så som jag har förstått det är det en oskriven regel att man ska ställa sig till höger i rulltrappan så att springande människor kan göra det till vänster. Ibland undrar jag vilka imbecilla och framför allt blinda jävlar som bor i detta land. Antingen ignorerar de att alla som ställer sig till höger, eller så förstår de bara inte och tänker att de inte har några vänner att stå och prata med och är helt enkelt bara dumma.

Just ja! Glömde nästan att berätta något annat som är helt lysande när det kommer till mina tågvanor. 

Igår stod två tanter framför mig i rulltrappan (bredvid varandra såklart) och ovanför rulltrappan skulle de åt olika håll och därför säga hejdå. Vart tror ni de väljer att ställa sig? Precis ovanför rulltrappan.


Jag kan verkligen inte förstå mig på sånt här beteende och jag är så jävla glad att jag läser om sånt här nu. Hur människor beter sig i olika situationer och framför allt - VARFÖR. Det blev bara 3 248 tecken, plus detta. Utan blanksteg!

CUT CUT


Nyklippt tjej drar till skolan nu! Inte för att det syns på bilden, men det är jag!

SÅ FEL MAN KAN HA


Väl framme på Familia gick jag i Familia-labyrinten och hittade till slut till CHANGE som är en underklädesbutik.
Hade lätt femton, tjugo bh:ar inne i provrummet. Kan med säkerhet säga att jag aldrig provat så många bh:ar på så kort tid innan. 

Fick med mig två stycken hem och de är helt underbara. Vill bo i dem resten av mitt liv. Samtidigt. 

Migis var en superbra expedit och hjälpte mig att hitta rätt storlek, blev minst sagt chockad. Omkretsen var mycket mindre än jag trodde och kupan mycket, mycket större än jag brukar ha.

Omkretsen minskade med 10 (eller ja, två stycken storlekar kan man också säga, till exempel från 80 till 70) och kupan ökade tre storlekar, hahahaha!!! Kan ni tänka er!? Men nu har jag två skitfina bh:ar som sitter som en smäck. 

Tog bussen till stan, inom Hektor för att hämta Migis sax, vidare till slöaste banken i stan - Swedbank. Förbi Time så Migis kunde köpa mat och sen upp till mig. Min vän Migis vill nämligen bli frisör och behöver försökskaniner innan hon påbörjar sin utbildning. Det blev rätt kort, kommer bilder sen, men jag blev skitnöjd för alla slitna toppar är borta!!!

Faruk kom sedan och hämtade upp mig, vi stack och käkade och sen till Maxi för att handla. Somnade ganska fort efter att vi kommit hem till honom. Eller typ.

"SÄG TILL BITCHESEN ATT KOMMA HIT"


Skrev precis världens bittraste inlägg i den andra bloggen, folk kommer antagligen dö när de läser det. Antagligen inte heller på det bra planet.

Hade en skitbra dag igår som började med pussar, övergick i frukost och träning (köttigaste body pumpen jag varit med om, sjukt härligt), köpte sen med mig mat och satte mig på bussen mot Familia. Vilka jävla idioter det satt på den bussen. Ska dra ut den härligaste biten av de begåvade killarnas konversation.

Den "coolaste" av dem: Säg till de bitchesen att komma hit och suga min ***.
Hans lite mesigare kompis: Vill du att jag ska ta hennes nummer till dig?

Coolingen fegade ur och svarade inte. Han visslade lite på dem istället. Inte "raggnings-visslingen" utan bara lite freestyling. Han kontrade sedan:

- Ja, säg till B I T C H E S E N att komma hit.

Inget hände.
Coolingen öppnade truten igen.

- Har du din tändare? Vad tror du händer om jag tänder en cigg?
- Nä, assåe chaffisen kommer få spel mannen. Jag pallar inte gå hem.
- Vadå tror du inte jag vågar eller!?


Och så höll de på... Jäkligt begåvade killar. Tur att de antagligen aldrig kommer bli läkare för jag hade aldrig låtit någon av dem operera mig.

Fortsättningen på min dag kommer lite senare, fick tillbaka gårdagens känslor från när jag satt på bussen och måste skaka av mig dem.

ÄNTLIGEN TRÄNING!!!




ÄNTLIGEN TRÄNING!!! Nu ska jag pallra mig bort till gymmet, eller först måste jag packa klart min träningsväska. Och när jag tog fram mina duschsaker slog det mig att jag bara har gula och gröna duschsaker. Deon och ansiktskrämen (som inte är med på bilden) är gröna och resten är gult!

Efter träningen ska jag åka ut till Familia och hälsa på Migis. Ska även mäta mig och eventuellt köpa en bh av henne om hon är tillräckligt duktig! När hon har slutat ska vi åka hem till mig och klippa av mig håret. Nä... jag ska nog bara toppa det.

Men - KÖTTA BODYPUMP!!!

BOY WITH A COIN


Igår ville jag jättegärna lägga upp en fin låt som heter Boy with a Coin av Iron and Wine, men eftersom det är fel på blogg.se så gick inte det. Skrev ett klagoinlägg och gick och la mig. 

Så, istället får jag helt enkelt lägga in en Spotify-länk för er som har Spottan (alla borde ha det vid det här laget, till och med Therese har skaffat det)

BOY WITH A COIN - IRON AND WINE

Den är så jäkla fin. Det är en sån låt man hade velat ha på sin begravning, även om det är alldeles för tidigt för att prata om sånt, men om nittio år så! Planerar att bli över hundra. 


FEL PÅ BLOGG.SE - GÅR INTE ATT LÄGGA UPP YOUTUBE-KLIPP


Vad är det för fel på blogg.se egentligen?

För det första så visar sig inte bilderna jag lägger upp förrän jag trycker på ENTER.
För det andra så kan jag inte lägga upp Youtube-klipp längre. Jag kopierar embed-koden och klistrar in den i HTML och klickar sen på UPDATE. Inget händer. Jag provar igen. Samma sak. Det kommer liksom ingen gul ruta som det brukar, bara helt tomt.

Någon annan som har det problemet?

Just ja!
Kan inte komma in på vissa bloggar heller. Blogg.se-bloggar då. 


GALEN KUSIN

pimp myspace


VÄRLDENS BÄSTA KÄNSLA




DONE! Äntligen klar med mina uppgifter och läsandet. Det tog bara lite mer än fyra timmar, fast det gjorde ingenting för det var rätt roligt. Så roligt att jag glömt bort att äta! Så ska äta och sen hoppa in i duschen för att åka till min kille!

Någon som har bra tips på att få bort finnar förresten?
Det är nämligen så att när jag pluggar/läser lutar jag gärna hakan mot handen och detta har resulterat i hela TRE finnar denna veckan... I så fall KOMMENTERA!

Annars kommer inte påskharen till er.

RENAULT





SLÄKTMIDDAG


SLÄKTMIDDAG:
Igår var det släktmiddag, eller egentligen firade vi Slava några dagar för sent, och det var som vanligt full rulle och absurda mängder mat (huvudrätt, mellanrätt, huvudrätt, efterrätt och frukt). Rullar man inte därifrån är det inte lyckat. 

Det blev handboll (Sverige - Serbien) och det blev ett kritiskt läge i vår familj - vilka ska vi heja på? Hur vi än hade gjort så hade vi vunnit. Så - VI VANN!

När jag kom hem så kom jag lagom till sista halvtimmen av P3 Guldgala 2011 och såg Robyn ta hem hela skiten.

Sen kom min finaste och mös med mig. Somnade sjukt gott i min favoritfamn, fortfarande alldeles för mätt.







SOLGLASÖGON


Mina ögon bara rinner och rinner. Jag lever sjukt isolerat med persiennerna neddragna, TVns och datorns ljus är på det lägsta (man kan inte tro att jag tycker om naturen med alla möjliga elektriska apparater igång samtidigt) och trots det så rinner mina ögon! S I C K.

Snälla låt mig bli frisk så jag kan träna. Snälla låt mig bli frisk så jag kan läsa de sista sidorna till skolan imorgon. Snälla låt mig bli frisk så jag kan koncentrera mig när jag läser och kunna svara på frågorna.

Inte ens solglasögon hjälper.


DET ROLIGASTE SOM HÄNDER IDAG






Ska iväg på middag nu och det blir ungefär det roligaste som händer idag, för jag ska bara vara hemma och plugga ikväll. Ska bli rätt skönt eftersom jag är trött som fan och duktigt förkyld. Har värsta whiskeyrösten. Sexigt.


EN KILLE


Det finns en speciell kille i mitt liv. Han har väckt mig på så många olika sätt att jag tappat räkningen och han har hållit mig sömnlös lika många gånger om du bara multiplicerar det med tio. Det är ingen ny pojkvän eller älskare jag talar om. Det är min otroligt störiga granne.

Mitt emot mitt hus bor det nämligen en kille. En jäkligt störig sådan och att han inte blivit vräkt för längesedan det förstår jag inte. Jag vet inte hur länge han har bott där, men en sak är säker - jag håller på att bli tokig.

Jag vänder fel på mitt dygn på grund av honom och hela min vardag blir fucked up. Jag håller på att bli ungefär lika tokig som Zooey Deschanel i filmen Hemma Bäst när mockingbirden håller henne vaken.

Kan inte någon bara skicka ut honom eller åtminstone hans jäkla högtalarsystem?

DET ÄR BRÅDIS JUE


Finns det något störigare än när man mejlar folk angående kurslitteratur och de inte svarar? Fattar ni inte att det är bråådis?

Annars är det bara hej hej Akademibokhandeln!

JAG...


Igår började skolan och nu i efterhand kan jag berätta att jag inte hade något alls att vara nervös inför! 

...svimmade inte på vägen dit
...hann med tåget
...fick med block, penna och tågkort
...jag hittade dit på en kvart och efter att ha frågat femton personer om vägen
...tappade inte rösten och ingen skrattade därför åt mig
...verkar än så länge ha skitbra klasskamrater

Och det bästa av allt: jag trivs än så länge riktigt bra! Till och med kurslitteraturen verkar nice. Så it's all good.

SMS


Jag: Det luktar kiss, öl, rök och bajs i trappan...
Pappa: Har du haft fest igen?


LITTLE THINGS



Text: Justlittlethings
Vet att jag är nördig, men detta var faktiskt det enda roliga jag lärde mig på kursen igår.

NERVOUS


Om 2½h sitter en nervös tjej på tåget mot Lund. Min första skoldag sen hösten 2009. Vet ni vad det bästa är? Att jag nästan tappat rösten och att jag är feberyr, så förhoppningsvis svimmar jag inte på vägen dit.

I mitt huvud spelas ett speciellt scenario upp.
Jag har hunnit med tåget, jag har med block, penna, kalender, tågkort och annat viktigt, jag har hittat dit jag ska och allt har gått skitbra.

Men så tappar jag rösten när jag ska säga något och alla skrattar åt mig. Jag försöker le bort det samtidigt som jag snorar ner hela min tröja precis efter att jag fått världens hostattack.

Att jag nyser och det kommer ut snor är en annan favorit.

SOMETHING LIKE THIS:


Det dåliga med att plugga är den svindyra litteraturen. Har precis beställt två böcker för 550 spänn, buuhu, och innan köpte jag ett tågkort för 1060 eftersom jag inte har något CSN-kort än. 

Annars då? Jo, halsen är inte mycket bättre och jag har varit så himla oproduktiv idag. Har inte ens kunnat träna på grund av skiten.

Har varit på en såjävlameningslös Photoshopkurs också. Jag är ingen PS-expert men det där kunde till och med jag. Trots det så var det jäkligt rörigt, tror det är bättre om man är självlärd på de där sakerna. Istället satt jag och drack massa varm choklad i hopp om att min hals skulle bli bättre. Hann också att prova ALLA kaffe- och chokladsorter i maskinen - och det är många! 

Gick hem till farmor och lämnade lite saker, kom hem, lagade mat, pappa kom hem, fick laga samma mat igen då det var för lite till honom, hämtade högtalare med pappa, tog bussen till Therese för att hämta mina saker, tog bussen hem igen, kollade upp kurslitteratur, svor över att den var så dyr, beställde två böcker, mejlade en massa människor om deras begagnade böcker.

Kände precis att mina fötter inte luktar gott. Vadå, jag duschade ju imorse, hur mycket dålig lukt kan man producera som människa egentligen? Så nu måste jag gå och duscha. Igen.


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag kom in!!! Börjar skolan imorgon! I'M SO HAAAAAAAPPYYYY!!!!


JUST LITTLE THINGS


· Parking your car at the same time the song ends.
· The smell of just-schampoo'd hair.
· The sound of a perfect high-five.
· Proving a smart person wrong.
· When you and your best friend say the same thing at the same time.
· People who treat their parents lovingly.
· When you finally remember the name of the song that's been stuck in your head.
· Taking your bra off at the end of the day.
· Knowing all the lines to your favorite movie.
· When a little kid draws you a picture.
· Magazine perfume samples.
· Deep conversations with your best friend.
· Good morning texts.
· Hugs from behind.

Justlittlethings.

MOGWAI


Mogwai - Take me somewhere nice

Jag har gått och blivit sjuk - hur kul? Därför har jag legat i sängen hela kvällen och ska snart sova hade jag tänkt. Mår skit, men trots det ska jag upp tidigt imorgon för att gå på kurs. Sen hoppas jag på att jag får ett bra mejl. Så godnatt på er!

SÅÅÅÅÅÅÅ GLAD!!!!!!


Alltså jag är så jävlajävlajävla glad! Ni anar inte! Åh, och ÄNNU gladare blir jag om det verkligen går vägen. Håller alla tummar och tår och fötter och händer jag har. Vill ha besked NUUUUUU! Klarar inte av detta mer. Vill hoppa, skutta, rulla och springa runt.
K a n i n t e s i t t a s t i l l !

Synd att jag har ont i halsen för detta är den ultimata träningsdagen, vet nämligen inte var jag ska göra av all min överskottsenergi!

SÅLLA?

Jag vet inte om jag ska ta och sålla bland mina vänner. Bara ha kvar dem som ger mig något och får mig att må bra. Lite som att sålla bland bilder på datorn. Spara de som får mig att må bra och kasta dem som får mig att må mindre bra. POFF. Borta. Jag gillar papperskorgen på skrivbordet.

För detta håller fan inte. Känns som jag bara ger och ger, jag liksom blir utsugen och får inget tillbaka.

LITE SÖNDAG






LITE SÖNDAG: Igår hade jag en fin dagen-efter-söndag med F. Vi handlade, lagade mat, tittade på film och mös och gjorde riktiga söndagsgrejor. Precis som en söndag ska vara.


MIN DAG





MIN DAG
Runt 7.30
vaknade jag första gången av Faruks alarm
8.30 vaknade jag till av att F tog sig upp ur sängen
8.48 fick jag en hejdå-puss
9.53 hörde jag dörren smälla igen

Somnade om

11.20 vaknade med ett jäkla ryck av världens mardröm
11.21 undrade var Faruk var någonstans. Kom på att han var i skolan
11.23 försökte jag somna om, vilket verkade vara omöjligt så låg och stirrade i taket i en kvart istället
11.57 plingade det på dörren

13.09 drog till gymmet
13.24 sprang jag och svettades så mycket att jag trodde jag skulle dränkas i mitt eget svett
14.38 gick vi hem och började göra tomatsås och pasta
15.11 kom vi på att vi ville göra pizza istället
15.35 åt vi världens godaste pizza

Matkoma

16.02 duschade
16.36 hoppade i myskläder och pussade F hejdå
16.41 började förbereda mig inför morgondagens möte

Nu ska jag inte göra någonting förutom ligga i soffan och titta på Vad blir det för mat.

M+F




THERESE 20, PRESENT





THERESE 20, PRESENT: Kom hem till Therese igår vid kvart i sju och inte långt därefter blev jag alldeles för ivrig och frågade om hon inte ville öppna presenten. Hon satte igång musik och började öppnandet. Halvvägs in i öppnandet bytte jag låt lite diskret. David Guettas Memories började spelas och alldeles strax hade hon öppnat presenten.

På framsidan av en skitstor fotobok stod texten "THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES" och en bild på oss. Inuti boken var det en massa bilder och en del text. 

Anledningen till att jag valde just den texten på framsidan är att det är lite av vår låt och den passar så jäkla bra.


Memories - David Guetta

DENNIS AVSKEDSFEST


I bilen på väg till Dennis
Soporna skulle slängas - här av Joel och Max
Alex & Koffe
Andy
Sen fick vi skjuts in i stan av Alex i hans bil med mysbelysning

DENNIS AVSKEDSFEST: Tänkte börja inlägget med att säga att blogg.se är så jävla segt idag och att det tagit mig en evighet att få upp dessa bilderna.

Vi kom hem till Dennis runt sju-tiden och fick en rälig välkomstdrink, minglade lite och hade det nice. Det var jäkligt nice trots att vissa killar var helt slut i huvudet och jag blev kallad det kvinnliga könsorganet av en kille två gånger. Det var inte långt ifrån att jag ville lappa till honom, men gick därifrån istället.

Vid halv ett åkte vi in till stan och fick skjuts av Alex. Drog till Tivoli och Therese och jag intog "yo-hyllan" på RnB-golvet. Alla killar blev så jäkla paffa när vi intog "deras revir", men det var sjukt kul. 

Sen blev jag hämtad av min finaste!


FEATHERS




FEATHERS Ikväll har jag fjädrar i håret, för man firar inte Tess tjugo varje dag! Nu ska jag bara hitta en påse stor nog att få plats med presenten. Hm, undrar om någon sitter hemma och hoppar och undrar vad hon ska få just nu... 

Känner mig förresten inte redo för att visa ansiktet än då mitt smink är hos Therese, haha. Tjejig? Nä.


AVSKEDSFEST



Bilden togs igår när alla var på väg ut och Andy blev så jävla rolig, haha.

AVSKEDSFEST!
Igår var det avskedsfest för Dennis som ska fly landet så det ställdes till med en asnice fest och sedan utgång, som var den sjukaste någonsin. Hade så jävla roligt. Blir nog svårt att toppa gårkvällen, men vi ska försöka ikväll eftersom vi ska fira Therese. Vet inte om vi ska till Max på förfest eller om vi hoppar det.

Hur som helst så måste jag föna håret nu och hoppashoppas att klänningen i torktumlaren är torr så jag kan ta på mig den... Sen: mot Therese för middag! Jäkligt hungrig tjej.


RIGHT NEXT TO THE RIGHT ONE


Somnade inte förrän fyra inatt...
Höll på med en sak och kunde inte sluta förrän jag var klar, så himla typiskt mig. Kan inte berätta vad det är än, men ni kommer att få veta så småningom!

Har precis lunchat med pappa och snart kommer Faruk och hämtar upp mig, vi till Väla och fixa lite. Sen ska jag till Therese och bli kvällssnygg eftersom vi ska på avskedsfest och sen förmodligen ut. PÅ EN FREDAG? Ja, det var längesedan.

Nu måste jag packa min väska!


Right next to the right one


HEMLIGT



Bilden är inte tagen nu, utan innan jag skulle på Body Balance i måndags.

HEMLIGT: Har precis duschat, tvättat håret, gjort inpackning, färgat ögonbrynen och försökt färga utväxten med brun ögonbrynsfärg eftersom ingen har tid att färga håret på mig och jag inte kan göra det själv - halvdan nödlösning, plockat brynen och smort in hela kroppen med Sweet Lemon-body butter

Ska strax väcka hela huset genom att föna håret och sen kolla igenom min garderob för femtioelfte gången efter något att ha på mig imorgon när jag ska på avskedsfest. Men får helt enkelt låna något av Tess. 

Nu ska jag göra något hemligt som jag hoppas på kommer bli mycket bra till slut.


THE READER




THE READER: Såg denna helt fantastiska film för andra gången för inte så länge sedan. Jag älskar, älskar, älskar den.

Den handlar om Michael som blir sjuk när han är på väg till skolan och räddas av Hanna, som är drygt femton år äldre. De inleder en passionerad affär tills den dagen då Hanna helt oförklarligt försvinner. Åtta år senare, när Michael studerar juridik, iakttar han de pågående krigsförbrytarrättegångarna mot nazisterna. Han träffar sin forna älskarinna igen, men under väldigt annorlunda omständigheter.

Hanna står anklagad för ett fruktansvärt brott och vägrar rätten till försvar. Michael inser gradvis att hans ungdomskärlek döljer en hemlighet som hon anser vara mer skamlig än mord.

Så jäkla bra och Kate Winslet är stunning som vanligt.


HUMMUS




Kan ni förstå att jag har gjort hummus helt själv idag!? Det blev jäkligt gott och jag är fortfarande mätt trots att det är två timmar sedan jag åt. 

Nu ska jag ge Restaurang i vårt Vardagsrum en chans. Finns inte en chans att det är bättre än Halv åtta...


MIN TORSDAG


Klockan stod på 8.30 och 8.28 satte jag mig käpprak i sängen och trodde att jag hade försovit mig.
Mös i en timme hemma och mitt mål var att ta det lugnt och inte stressa även om jag kanske skulle få bråttom, för idag har jag bara försökt ta det lugnt inne i min lilla skalle och försökt att inte stressa upp mig över minsta lilla.

9.43 drack jag Rosehip-raspberry te i en röd fåtölj och pratade om mig själv.
Gud, jag var så nervös. 10.22 gick jag därifrån och var en väldigt nöjd tjej. Lämnade min pärm hemma för att sedan gå vidare till OJ och messa med syrran.

Handlade frukostbullar, dinkelflingor, tomater, Yosa, avocado och lite annat. Gick hem och pussade på min sötnos, åt frukost nummer 2 och mös. Sen började städandet och tvättandet och har hållit på tills nu. Har en tvätt kvar att hänga upp sen är jag DONE!

Har bloggat jäkligt dåligt de senaste dagarna, men lovar att jag ska ta igen det.

SÅ. JÄVLA. TRÖTT. I. MIN. KROPP.


Som nybliven Aktiverum-medlem känner jag att jag är tvungen att prova alla pass som finns. I alla fall de som verkar någorlunda intressanta. Har än så länge betat av Body Balance, Body Pump och Indoorwalking. Kan berätta att Indoorwalkingen (som jag gick på idag) var så jäkla köttigt och jag var helt plask blöt när passet var slut.

Och knäpp som jag är följde jag med Tess på FB-pass idag klockan sju. De har prova på-vecka så tänkte att jag skulle ta ett hederligt gammalt FB-pass nu när jag inte går där längre och de har prova på. Behöver jag säga att jag är död?

Men nu ska jag äta för jag är så jefla hungrig. Måste leta upp en pärm också som jag måste hitta innan jag går och lägger mig. Tur att jag har koll på mina saker.


BODY BALANCE


Var på Body Balance på Aktiverum igår, sjukt härligt! I början undrade jag vad det var för ett flummigt pass men energin jag hade när jag gick ut därifrån var helt fantastiskt. Kändes lite som om jag var i en annan värld.

Har precis ätit frukost och ska snart gå in och väcka min pojkvän med små pussar och klockan tolv ska jag på Body Pump. Faruk mesar dock och ska gymma isället.

Och vet ni vad? Jag är faktiskt jävligt trött på mitt röda hår.

ISPROMENAD MED TESS


Efter lite strul på Posten kom paketen iväg och jag hoppas att tjejerna ska bli nöjda och att plaggen kommer användas mer hos dem än hos mig. För här låg de bara och skräpade.

Har precis kommit hem från en iskall promenad med Therese vid stranden. Var helt sjukt att se havet, där vi plaskade runt i somras, helt fruset. Gick på lite isblock på Fria Bad och jag lekte att jag var med i Ice Age och skrek efter Sid som var fast på ett isblock mitt i sundet. 

Nu ska jag laga mat! Så jäkla hungrig.


VILKEN UNDERBAAAAAAAAAR DAG VA?



GOD MORGON, GOD MORGON! Vaknade upp som en liten solstråle för ungefär en timme sedan men löste lite sudoku innan jag vågade mig ut i lägenheten. Det är så tyst nu när pappas semester är slut och jag är ensam hemma på morgnarna igen. 

Idag ska jag skicka boleron och koftan på bilderna ovan, ut och gå med Tess och sen till gymmet. Ska kanske träffa F om han mår bättre, men förmodligen inte eftersom han hade hög feber igår. Vågar inte SMS:a honom i fall jag skulle väcka honom. Ska äta frukost istället!


JAG KLARAR INTE SMILEGUBBAR


Ska strax sova, men tänkte att jag skulle berätta för er att något av det jobbigaste jag vet är människor som inte kan konversera över en skärm utan att använda en miljon smilegubbar. Innan och efter varje mening kommer det ta mig fan en smilegubbe som visar hur de mår, hur de menar osv. Flörtig, lite skojig, glad, ledsen. Det går inte utan en smiley som måste förstärka det texten nyss visade ;) Okej, missförstå mig inte - smilegubbar kan vara väldigt användbart men i måttliga mängder.

För det överdrivna användandet är helt absurt. Hade blivit jätteglad om ni hade kunnat sluta :D Men för att ni inte ska tro att jag är helt dödsseriös med det jag skriver och för att ni inte ska bli ledsna :( så lägger jag till en smiley :P Och en till för säkerhets skull ;) 

Jag fattar liksom att du är glad om du fått en present eller att du är ironisk om du lägger upp något HELT uppenbart på Facebook men trots det måste lägga till en smilegubbe OM i fall att någon mot förmodan skulle misstolka ditt lilla skämt.

Jag går under!


MIN SÖNDAG


Posarn på Nyårssaluten.

Hade världens mysigaste kväll med F igår som kom till mina kusiner och underhöll mig lite på kvällen. Såg halva Jane Austen Book Club - måste se hela! Den var mysig och fin, så känns lite tråkigt att jag bara sett halva.

Vid halv ett blev jag riktigt trött - trots att jag fick sovmorgon - så skulle pussa F godnatt när jag märkte att det var tänt i källaren. Så han fick vara min livvakt när jag gick ner för att släcka alla lampor, jäkla mes jag är! Sen åkte han hem på isbansvägarna och jag gick och la mig i världens mysigaste säng.

Blev väckt av att en trött liten kille öppnade min sovrumsdörr och att B dukade fram världens största frukost. Efter frukosten skulle vi på Theos fotbollsträning, men den var inställd, så jag skulle ta bussen hem istället, men jag skulle fått vänta i 40 minuter på nästa så jag gick istället. Det är ungefär det jobbigaste jag gjort idag.


HIERRO



Ska se Hierro nu, som min kära pappa har sagt åt mig att göra ända sen jag kom hem, så nu ska jag faktiskt få tummen ur röven och göra det. Är dock så jävla sugen på allt möjligt i köket, men inget filmsnacks för mig inte.

UPDATE: Tyckte filmen var sjukt bra. Lite knepig, men jag gillar knepigt och när allt inte är serverat på ett silverfat utan att man faktiskt får använda sin hjärna lite. Därför är jag inget big fan av amerikanska filmer. Måste dock tillägga att jag faktiskt såg en hyfsad amerikansk film tidigare i veckan - The town.

Förstår dock inte hur denna bara fått 5.6/10 på IMDB.

BARNVAKTADE TYSKLAND & ITALIEN





Så här såg det ut igår när jag passade mina kusiner. De sprang runt som dårar och jagade bollen - eller i alla fall Tyskland. Italien sprang mest runt och lallade.

Sista bilden är dock så jäkla bra. Tyskland har precis gjort mål och samtidigt gjort en riktig slide, Spanien ligger helt förkrossad på golvet.


NYÅRSSALUTEN


Som vissa av er kanske redan vet jobbade jag under hela Nyårssaluten med Helsingborgs Dagblad. Det har varit en jätterolig vecka med massa härliga människor. Var lite tråkigt igår när vi packade ihop våra saker, men snart är det HD-galan och då lär det inte bli en enda lugn stund!

Jag ♥ HD


Så här deppigt var det när vi packade ihop igår


NAPROXEN


Glömde nämna att jag har århundradets mensvärk i inlägget DÖD TJEJ.
Så min snälla pappa köpte Naproxen Mylan som tydligen är starkare och ska förhoppningsvis hjälpa bättre.

Ska snart iväg till jobb (känns jäkligt gött att ha sovmorgon och slippa gå upp med tuppen) och ni såg ju bilden i förra inlägget - några timmar senare var hallen HELT SMOCKAD. Tänk er då hur det lär bli idag när det är final. 

Efter jobb ska jag direkt hem till moster och passa kids, sova där och ha lördagsmys med barnen. Så det blir en lugn lördagskväll för mig, ungefär lika lugn som min fredagskväll var igår med F. Vi stack och tränade ihop efter Nyårssaluten (jag är en mycket nöjd Aktiverumare), kom hem och lagade mat, mös och tittade på film. Sen somnade jag av att han klappade mig. Hur bäst?


Tomt än så länge!

foto0162 (MMS)

Tomt än så länge!


DÖD TJEJ


Helt död efter jobb. Ska vila upp mig nu, för sen ska jag till baba och fira jul. Nu tycker ni att vi är jävligt sena, men det är vi inte, haha. Hur som, ska äta jäkligt god mat och detta inlägget blev sjukt osammanhängande. Men mina ben är trötta och mitt huvud är trött och jag är trött och jag fick gå till jobb i tre decimeter snö för ingen jäkel hade skottat och fötterna blev blöta trots mina vinterskor och det har inte hänt något alls på jobb förutom att jag har ätit en massa bara för jag haft tråkigt och löst världens svåraste sudoku.

MEN! Jag jobbar med en tjej som är född på SAMMA DAG som jag. Stört! Det är typ som att se sig själv.


KNÄCKE MED AVOCADO




Detta kan nog vara något av det godaste som finns. I'm in love!

Har läst Lyckan, kärleken och meningen med livet hela morgonen och jäklar vad bra den är. Har hört alla tjejer tjata om den "åh bästa boken som fiiiinnnsss" i flera månader och automatiskt blivit helt anti den, men hittade den i min bokhylla igår när jag letade efter något läsvärt. Den var en present från Sanna och fram tills nu har den bara samlat damm. 

Ikväll ska jag möta upp tjejerna för en öl på Mogwai (eller ramlösa för min del) och lite gossipande och mys! Men innan dess ska jag iväg till Activeroom.


BÄSTA BILDEN FRÅN NYÅR




Hahaha, dog när jag såg denna bilden från nyår. När togs den egentligen!?


FAVORITDELARNA FRÅN 2010


Här kommer mina favoritdelar från året som gått. Har varit med om en himla massa fint, men någon måtta får det vara på inlägget!













JOGGA PÅ EN ISBANA?


Kom precis hem efter en sjukt uppfriskande powerwalk/joggingrunda från stan och upp till "Olympiaskogen", runt, runt och sen tillbaka hem. Jag var inte ensam om att vara sjuk i huvudet och jogga på värsta isbanan i skogen, var en annan kille där också som var knäpp.

Trots att jag tog det jätteförsiktigt så höll jag på att slå ihjäl mig flera gånger. Men skönt var det!


TOP MODEL NÄSTA





DESIGNPILLANDE




Har pillat hela dagen med designen på min nya blogg (bara en "sidan av"-blogg, kommer alltså inte sluta här) och adressen till den bloggen kommer jag bara ge ut till mina fina så vill ni ha den - fråga. Får ni den så har ni tur, om inte kan ni trösta er med choklad.

NYÅR 2010


NYÅRSAFTON.
14.22 började min vandring från Faruk, till Statoil, till McDonalds (för min sista cheese på väldigt länge) och slutligen hem till Therese. 
14.59 plingade jag på Tess dörr och som vanligt hörde hon inte ringklockan så hennes mamma fick komma och öppna. 
15.01 hämtade min astunga väska i källaren och bar upp den till Tess rum där hon hade musiken på full patte och dansade loss. Jag, däremot, höll på att dö av värmeslag efter min sjuka powerwalk runt hela stan.




Efter lite snack började vi göra oss i ordning - sminkade oss, fixade håret och började så småningom också lukta gott som sedan skulle förstöras av matoset.



17.30 började matlagningen och vilka mästerkockar vi är! Hade lätt kunnat starta en cateringfirma med den bruden. Har aldrig haft så roligt innan när jag lagat mat, och gott blev det också! Måste ju säga att jag gillade salladen extra mycket eftersom jag hade ett extra stort finger med i spelet där. 




Therese gjorde den bästa och finaste rivna vita chokladen någonsin som var en del av desserten.



Multitaskarna som fan!




19.06 trillade nästan alla gäster in samtidigt och maten blev klar inte långt därefter. Vi hade dessutom hunnit byta om också! Maten var sjukt god, men det var nog lite väl mycket för jag höll på att spricka. Tack och lov för att jag inte hade en tight klänning på mig, haha.




Efter huvudrätten var det dags att pusta ut lite och knäppa upp första knappen på byxorna. Therese och jag intog köket ännu en gång och hade så sjukt roligt när vi skulle göra efterrätten - förutom när vi båda slog oss på diskmaskinen. Först var det min tur att kötta in ankeln i kanten och sen Tess tur att skrapa upp benet på samma kant.


Hela glada matgänget (förutom Jenny som tog fotot) - Maja, Faruk, Tess, jag och Chris.




När vi ätit mat och matkomat lite spelade vi drickspel tills de andra kom med taxi som de lyckades få tag i på nyår! Sjukt imponerad!!!


Migis, jag och Tess.



Migis saknade sin pojkvän och Tess saknade pojkvän och det löstes så här!


Och jag fick min bästa nyårspuss på tolvslaget!!!





Sen blev det en himla massa bilder! Observera Chris (röd skjorta på sista bilden) och Majas gröna jacka - champagne överallt!


Första bilden på Peppisarna 2011!


Det var ett sjukt bra nyår med massa fina och bra människor samt den bästa nyårskyssen någonsin. Efter tolvslaget (som varade sjukt länge för oss, haha) blev det massa dans i huset, sen hade Faruk och jag sjukaste promenaden hem som tog en eeeevighet! Jefligt bra nyår!


RSS 2.0