BRANDLARM PÅ THE TIVOLI INATT


Migis ajfån-bild

SAMBODAGARNA ÄR ÖVER

SAMBODAGARNA ÄR ÖVER: Har haft det så himla roligt och mysigt de senaste dagarna när jag varit lite sambo med min pojkvän. Vi har passat hans systers lägenhet och två katter sen i torsdags till idag. Jag kom alltså därifrån för bara ett litet tag sedan.

I TORSDAGS: Hoppade glatt upp ur sängen (trots Ping Pong-klubben kvällen innan) tog mitt pick och pack och cyklade upp till lägenheten, pojkvännen och katterna. Gjorde frukost och mös sedan i soffan, sen skulle vi till MAXI men först letade vi efter bilen i tjugo minuter! Vi skulle låna hans systers bil och den "stod till höger" och vi gick runt på hela tågaborg tills vi äntligen hittade den! Och enligt mig var det till vänster! Efter MAXI mös vi lite till, sen kom Antonia och Migis på besök och hälsade på katterna och mös!

I FREDAGS: Sov hur länge som helst på fredagen, men sen var det bara upp och hoppa! Skulle luncha med pappa! Men innan dess skulle vi till MAXI, igen... Fick skjuts ner till stan och det var riktigt skönt eftersom det regnade, hade aldrig pallat cykla. Lunchade och handlade med pappa, åkte sen till lägenheten igen. Pussades lite, såg Pirates of the Caribbean 2 men efter någon timme slocknade båda i soffan. Magarna kurrade och det blev kvällsmat, sen lite mer mys.

I LÖRDAGS: Sov hur länge som helst, igen. Vaknade inte förrän klockan ett trots ett par SMS några timmar tidigare. Det ena var från min projektgrupp som föreslog att vi skulle träffas klockan tre hemma hos Kristian. Slängde i mig frukost, hoppade i min superbekväma byxdress för att sen vänta på bussen i 7 minuter och missa snabbtåget...

Efter att ha missat bussen i Lund hoppade jag sedan av en station för tidigt... Måste varit min lyckodag. Drack massa kaffe hos Kristian, lyssnade på musik och dog lite för att arbetet vi skulle opponera på var så himla kasst. Busade med hans hund också. Åkte hem och var i lägenheten strax efter nio (väntade på bussen i ~30 min på Knutpunkten först), hoppade nästan direkt in i duschen och ville sen inte gå ut ur den. Men Migis kom och jag blev tvungen. Satte oss i soffan, snackade, tittade lite på fotboll med F som samtidigt pluggade, också åt jag världens godaste kvällsmat F gjort!

Sen cyklade (!!!) vi ner till stan i regnet och raveade loss på The Tivoli och det var så jefla roligt!!! Dansade hela natten lång (och jag som var trött och bara "jag kommer nog inte orka vara ute så länge") och cyklade sen hem när det började ljusna vid halv fyra-fyra och fåglarna började kvittra.

När jag kom till lägenheten låg min galna pojkvän i soffan - VAKEN! Och det var inte för han pluggade till tentan han skulle skriva 4h senare, utan han hade sovit lite, vaknat, sovit lite, vaknat osv. Så efter lite prat om kvällen och allt som hänt på The Tivoli la vi oss i sängen och tittade på lite MMA/UFC. Sen blev jag sjukt trött, så jag blev nattad (lol, som en bebis) och han gick upp för att dra till skolan (ja, sjukt, på en söndag, vet inte riktigt vad de på EC tänker med) med 6.20-tåget. STÖRT TIDIGT! 

I SÖNDAGS: Vaknade när han kom hem igen, men då fortsatte vi sova lite för att sen gå till Hemköp och köpa frukost/lunch/brunch. Mös lite, åt kokosplättar, städade lägenheten lite och sen helt plöstligt var klockan åtta och då skulle hans syster och pojkvän hämtas!

Och nu är jag här!

Sjukt långt inlägg, men kände att ni kanske ville veta. Nog viktigt liksom...

Bilder och sånt kommer! Och kanske någon film! Nu ska jag lägga mig i sängen och smörja min rossliga hals med lite te. Imorgon är det skola och terminens sista seminarium. Buuhuuuuu!! Men på tisdag ska vi dricka öl och vin med projektgruppen och mysa och göra allt annat än skolarbetet (som vi är jäkligt bra på) wooho! Kommer dock sakna dem sjukt mycket :(


WOOPWOP!

Mysigaste låten vi lyssnade på idag hemma hos Kristian när vi jobbade med opponeringen!

Migis och jag har förfestat lite i lägenheten och nu ska vi ner mot stan och göra den osäker. Woop woop! Ska hälsa på min Tess också som tydligen jobbar på Tivoli (trodde du jobbade på ålderdomshemmet!?) och det är Costa-tema på Tivoli så det blir nog fett.

Adiiiooossss!



BIG BROTHER

Berättade för F att jag nyss hade vaknat och han skrev "sömntuta" tillbaka i ett sms.

- Jag fastnade framför BB-reprisen så jag somnade rätt sent...

- Ja, det är ju lätt hänt. Not.


Man bara joo det är sjukt intressant att se när BB-rösten säger FREEZE och Simon står still i flera minuter med en soffdel i luften och svetten bara sprutar. Eller när han skapar sjukaste intrigerna!


SHIT.

Inatt drömde jag att jag hade skaffat två undulater, den ena liknade min gamla Putte och var så liten att han kunde flyga mellan gallret i buren, jag smygskaffade två katter också trots att pappa är dödsallergisk, den ena skitsöt burma och den andra såg ut som en äcklig dinosaurie. Just ja, Migis upptäckte larver under ytan på våra tapeter och skåp. Och Robin blev jättearg för vi inte hann till Ping Pong-klubben.

PING PONG KLUBBEN



PING PONG KLUBBEN: När jag kom hem från skolan drack jag lite kaffe och packade en (skitsnygg) kofta (ångrar det som fan) jag sålde för 9 kronor (ångrar det ännu mer). Gick till Posten, mötte upp fluffet (Migis) för Body Shop, Stadium och H&M (där jag köpte sötaste klänningen).

Efter stan drog jag hem, la till lite ny musik i min mobil samt snabbladdade den medan jag svirade om till träningskläder för första gången på 13 dagar (resultatet av för mycket skola). Tänkte att jag bara skulle köra lite lätt, det slutade med att jag köttade sönder crosstrainern och sen började springa intervaller på löpbandet i 35 minuter, därefter stretchade jag aslänge i källaren, så skönt!

Efter en snabbis hos Migis på Röda Kvarn (hallå, inget snuskigt nu) gick jag hem och åt en massa mat, hoppade in i duschen och därefter i den nya klänningen och ett par strumpbyxor. När jag skulle ta på mig högerskon fick jag årets kramp (det började på löpbandet, trodde det hade släppt) och efter åtta minuters kvidande gick jag ner till Time för att köpa mat till Migis som jag sen mötte upp på Röda Kvarn. Sen blev det Ping Pong klubben och nu är jag här, haha!

Godnatt!

Imorgon ska jag upp relativt tidigt för att flytta för resten av veckan. Också blir det först mys med katterna och sen vovven Chili, och min fina pojkvän så klart! Ska träffa Antoni också och titta på alla balfina tjejer och killar som samlas imorgon utanför Dunkers vid fyra!

Just ja, godnatt!


UNTZ UNTZ UNTZ



De e gott, de e gott!

Jag känner mig typ helt hög idag. Jag kom precis hem från Lund, där jag tillbringat den sista tiden med min grupp. Äh,  inte sista tiden med min grupp men det var sista gången vi satt med vårt arbete som vi skickade in idag.

Alla var helt urflippade i slutet av äckligt automatkaffe (sjukt besviken på att Rasmus inte hade med sitt wondercoffee) och sjöng egna versioner av Barbra Streisand (Duck Sauce, ni vet). Till slut var det "skicka skiten" och "ge oss VG". Inte lika kul i bloggen märkte jag nyss...

När jag kom hem och skulle se om en tjej fört över pengar till mig möttes jag av en trevlig syn. Hade glömt att man fick lön och CSN nu, woop woop! Tänk om man alltid kunde glömma det och bli asglad när man upptäcker det några dagar efter!

Nu ska jag göra en kopp kaffe, sen träffa Mikkissnikkis!!

HAHAHHAHAa

Skulle kommentera Migis blogg;



Hahahahahahah.. fisse... hahahahhahahaha... 

Solly, övertrött.


JAG SITTER I KÖKET OCH...

...kranen har smårunnit i ungefär en kvart sen pappa nästan stängde av den. Har bara inte orkat stänga av...

SÅNT HÄR HAR JAG SYSSLAT MED IDAG


Ooh, nu får ni se hemligstämplat material.

Funny, va?

Ska slänga mig i soffan och pussa sönder min finaste, dricka en liter vatten och sen sussa sött. Ska upp tidigt imorgon och fixa det sista på arbetet med min älskade grupp. Sorgligt att det är sista dagen... Kommer sakna dem...


DET BARA REGNAR OCH REGNAR OCH REGNAR


Soet Wilma i parken när det för en gångs skull INTE regnade.

Fan vad tråkigt väder alltså. Allvarligt. Allting blir så jävla mycket mer boring när det pissar ute. Jag har liksom ingen lust att gå upp ur sängen, klä på mig något (som dessutom tål regn!) för att dra ut i möget och ta mig till skolan.

Jag har heller ingen lust att träna när man tittar ut och det är svart. Eller plugga för den delen. Eller ens vara vaken. 

Ska bäla i mig kaffe nu.


JAG OCH MINA EFTERRÄTTER



JAG OCH MINA EFTERRÄTTER: Cocosmjölk, naturella och chokladdoppade cashewnötter och paranötter samt hallon.


VI LEVER FORTFARANDE



VI LEVER FORTFARANDE: Den "sista" dagen på jorden firade vi med att sola, grilla, dricka vin, prata och umgås. Sen blev det spontanutgång med en svart Tess, Lisa och Christopher. Bilder kommer kommer nog efter vår inlämning på onsdag. Japp, projektarbetet ska strax in. Börjar få lite småpanik.

Så länge får ni en bild på Wilmis från när vi hängde i parken innan i veckan.


PARKEN!



Nu ska jag möta upp mina tjejer i parken för solning och lite senare grillning!


BLACK


Färgglad tjej...

...med sin UKM-påse!

Glad tjej ska till skolan.

Haha.

PAPPA VAR LITE HUNGRIG IDAG NÄR VI LUNCHADE


TITTA VAD JAG HITTADE!





TITTA VAD JAG HITTADE! Rotade igenom min byxlåda, där jag har en miljon byxor som jag inte kunnat använda för de varit för små/gått sönder/jag bara inte gillat men inte kunnat slänga. Också hittade jag dessa byxorna! Och de passade! Har inte haft dem sedan sedan typ ettan på gymnasiet så blev överlycklig! Wooh!


SKA BÄDDA NER MIG I MIN SJUKT MYSIGA SÄNG NU



Hewew, Helmi (Hewew och Helmi kramas, haha!), hunden, katten och jag säger godnatt nu!


KLOCKRENT

"Och det är beviset på att även fula människor kan bli jävligt bra på bild!"

IT'S ALL GONE TOMORROW



I pull the trigger at your command
You put the last host of Christendom in my hand

Så. Jävla. Bra.


BLEED



‎"its awesome, something inside me says this is what im gunna hear in my mind as im dying"

Förhoppningsvis.

NYA SAKER PÅ TRADERA!





Man kan klicka HÄR, HÄR eller HÄR, beroende på vilken man vill komma till.
Har lagt upp ett par plagg till, men klicka på mitt Tradera-alias: lemichelle för att komma till min sida!


SKA TILL ANTONIA NU!

Nu ska jag till min... typ femte halva och prata av mig!

PAPPA HAR KÖPT LITE KORV


19/5

Känns som jag verkligen har stor variation i mitt liv just nu. Det är bara plugg och skola och snor. Japp, jag låg nerklubbad hela dagen igår när jag kom hem från skolan. Funny!

Gissa vart jag ska nu? Skolan!

UTTRÅKAD TJEJ PÅ TÅGET!


Det fanns inte speciellt mycket att göra på tåget i ~2 timmar, tur att jag hade datorn med mig säger jag bara! Hade det funnits internet på det tåget jag var på hade det varit ännu bättre.


EN ELOGE TILL SKÅNETRAFIKEN







Så här har min dag sett ut. 

Jag skulle ha varit i skolan klockan elva, men två timmar senare var jag fortfarande inte i Lund utan då hade jag åkt förbi Lund två gånger utan att få hoppa av. Anledningen till det var "signalfel" utanför Lund. Så här var det lite mer ingående:

10.20: Halvspringer till tåget, hoppar på och sätter mig med skolarbete direkt och förbereder mig inför vårt handledarmöte vi ska ha klockan 11.

10.52: Vi stannar som vanligt i Kävlinge som är en av alla stationer vi brukar åka förbi med det långsamma tåget. Stannar lite för länge... Tänker inte mer på det utan fortsätter att plugga. 

10:56: "Vi beklagar, men vi har fått meddelande om att det är signalfel strax söder om Lund, så vi kommer inte kunna köra vidare. Vi väntar på information från Trafikverket. Det kan hända att vi inte kommer göra några ytterligare uppehåll och endast stanna i Malmö C".

11.04: Står still. Folk pratar om ersättningsbussar på tåget, vissa springer ut i ösregnet och tränger sig för att få en plats på en buss som INTE är en ersättningsbuss. För någon sådan hade de inte ordnat.

11:07: Hör någon som ska till Kastrup och sen vidare till Mallis. Stackare.

11:12: Tåget åker. Tågpersonalen meddelar att vi INTE kommer göra några uppehåll mellan Kävlinge och Malmö.

11:31: Tåget rullar in i Malmö och jag är helt lost. Tydligen har de byggt om... Letar efter Skånetrafiken för att få ersättning (den sure gubben på tåget skickade dit mig efter att nästan ha skällt ut mig för att jag snällt frågade hur jag skulle göra med ersättning, "ska du klaga så får du gå till klagobanken där borta" drev han med mig och pekade bak i tåget, då hade jag endast sagt "ursäkta", jag hade alltså inte ens sagt vad jag ville. Skånetrafikens personal och service är under all kritik). Fixar ersättningsblanketten.

11:42: Stirrar på skärmen med avgående tåg i en evighet utan att fatta någonting. Såg att jag nyss missade tåget mot Lund som gick 42, trodde jag. 

11:43: Står nere på perrongen och väntar på ett annat tåg. Då står det att 42-tåget är försenat. Förseningen kryper från 45 till 48, till 52, till 58, till 01. Gissa när det gick? 12.07.

12:07: Sitter ÄNTLIGEN på ett tåg som ska ta mig mot Lund. Nu är jag bara en timme och sju minuter försenad. Handledarmötet kunde jag glömma, men kunde fortfarande träffa min grupp.

12:11: Vi stannar strax utanför Malmö C. Väntar på grön signal eller något.

12:14: Får reda på att tåghelvetet INTE stannar i Lund utan går direkt till Kävlinge.

12:14: Får frispel.

12:16: Lite mer frispel.

12:17: Ringer min grupp och säger att tåget inte stannar i Lundafan. Vi säger att vi ska ses allihopa imorgon istället.

13:03: Kommer fram i Helsingborg.

13:04: Går in på Skånetrafiken, tar nummerlapp och ersättningsblankett nummer två för dagen. Fyller i.

13:06: Pling plong, min tur. Så snabbt har det nog aldrig gått.

13:08: Tjejen bakom disken pratar i mun på mig. Jag blir rätt så jävla arg. Hon berättar att tåget som går 13.12 INTE stannar i Lund. Som att man vill åka med deras jävla tåg igen liksom! Som att man vill ta hela den jävla rutten IGEN! 

13:15: Jag går hem i regnet. Messar min pojkvän som ska dugga idag (just nu faktiskt) och var orolig över att han inte skulle komma i tid. Det sjuka var att han hade sånt jävla flyt, han hann, tågen kom när de skulle (förutom det från Helsingborg, han fick nämligen byta i Kävlinge) och han hann gå in på ICA, ta bussen till EC och leta efter salen...

Vad ska jag säga? Vissa har tur.


SKULLE BARA SÄGA DET


GE TILLBAKA MITT HÅR!


Hittade denna bilden och tänkte att ofta jag har haft så långt hår!? Känns helt ofattbart. Ser ni hur det går över och långt ner från brösten!? Nu stannar det typ efter halva tutten. Jag vill bli blond och långhårig igen! Inte nödvändigtvis så här långhårig för det var rätt boring, typ som det är nu. Åh måste klippa mig.

Ska sluta ordbajsa nu.

Ska nog gå och lägga mig istället. Ska upp tidigt.

Och har jag spammat er på Facebook så sorry, det är inte jag utan jävla virusfacebook. Facebook borde läggas ner.


FEELS LIKE I'M FIFTEEN AGAIN



Flugan Antonia när vi åkte moppe förra veckan. Så jävla roligt! Ångrar lite att jag sålde min...


HEHEHE




"Äckligt"


16/5

Det tog emot att lämna min sötnos i den varma sängen när klockan ringde imorse. Trots det pallrade jag mig upp för frukost, sminkning, påklädning och tandborstning. En timme senare satt jag på ett försenat tåg, trots det kom jag i tid - till och med för tidigt - till vårt gruppmöte. Sitter nu och väntar på att resterande gruppmedlemmar ska infinna sig.

ÅÅH!



Ikväll vill jag se Wicker Park! Snubblade över en recension av den och åh...



GIRLS NIGHT OUT PT 2











GIRLS NIGHT OUT PT 2: Vi började som sagt hos mig, såg Eurovision, såg Eric, skrek, sjöng och blev lite besvikna men ändå glada. Gick ut och gjorde stan osäker, dansade till dåliga låtar förutom två stycken och jag blev så jääävla glad när de kom. Först kom Give Me Everything - Pitbull, Ne-Yo och en jäkla massa andra och sen LMFAO - Party Rock Anthem!!! Det var typ för bra för att vara sant. Efter Give Me Everything kom peppen hos mig på riktigt och jag kunde dansa hur mycket som helst trots att de flesta låtarna sög! (Migis och Antonia, nu kan ni lyssna på låtarna och lära er dem, haha!).

Just ja! Svetlana och Danoutka gjorde international igår! Vi pratade polska med ett par polacker igår på Tivoli, okej pratade och pratade men vi kom en liten bit trots bristande språkkunskaper. Men med lite polsk-serbisk-ryskblandning gick det helt okej! Svetlana och Danoutka Wódka!


GIRLS NIGHT OUT




Migis bilder.

GIRLS NIGHT OUT: Hade sjukt roligt igår med mina finaste tjejer!

De kom hit runt åtta-tiden och vi sminkade och fixade oss (läs: Migis fixade och sminkade oss) samtidigt som vi hade på Eurovision i bakgrunden, för vi hade bara tänkt se Eric (läs: vår gamla klasskompis som vi är mäkta stolta över). Det hela slutade med att vi blev sjukt insatta och satt och skrek och spillde dricka i knäet (läs: jag spillde dricka över hela mig när Eric fick sin första 12a) när det var poängutdelning.

Dock blev vi sjukt besvikna när vi insåg att Azerbajdzjan hade vunnit, för vi väntade fortfarande på fler röster. I slutet brukar de ju ha sjukt höga poängsummor de delar ut på ~100 poäng (det brukar väl vara folket och de lägre rösterna är en jury från varje land?) men så kom det inte och de svenska kommentatorerna berättade väldigt tyst för oss vilka de officiella Eurovisionvinnarna var. Och där satt vi helt förvirrade! 3e plats är ändå helt okej, speciellt när man tänker på hur dåliga placeringar vi fått tidigare med till exempel Martin Stenmarck...

Efter Eurovision stack vi ut och hängde på Tivoli där det var sjukt lite folk, men vi höll på och fula oss på dansgolvet så det var riktigt roligt ändå. Höjdpunkten var ändå när två killar bokstavligt talat DROG in Antonia i deras "ring" på dansgolvet och ställde henne i mitten, hahahah!

Kvällen slutade på McDonalds som vanligt och det var sjukt värt! När vi var på verandan på Tivoli sa Antonia ja där står en Sverige Taxi, så den kan jag ta i så fall och jag bara ska vi inte till McDonalds? och jaobaii-ögonen som ni i och för sig inte vet vad det är.


HUR SKA JAG LYCKAS BLI PEPP & PIGG...




...när jag ser ut och mår så här!?

Borde kanske börja med en dusch, måste definitivt tvätta fågelboet.


FJORTONDE



Okej, idag är ingen bra dag märkte jag nu.


14/5

Om man vill ha kommentarer ska man tydligen skriva att ens bloggläsare är kassa på att kommentera. Då trillar kommentarerna in!



F gick för en och en halv timme sedan och allt jag hunnit göra är att fylla magen med frukost. Sjukt snabb tjej. Idag är det i alla fall lördag och vi ska fira Simon som fyllt 23. Vi ska börja hos mig och sen får vi se vart vi slutar, kommer nog bli riktigt roligt!

Nu ska jag gå och göra något vettigt.

SÅ. JÄVLA. GOTT.


FREDAGEN DEN 13e

FREDAGEN DEN 13e: Otursdagen har inte alls varit en otusdag, förutom när jag råkade hälla ut en jävla massa tvättmedel i badrummet över en massa kläder... Men, jag har inte stängt in mig i lägenheten (dock har jag tvättat, skrubbat och dammat den från topp till tå, om man kan säga så) och jag kom inte till skolan i hockeyhjälm som jag förvarnade mina gruppkamrater om att jag kanske skulle göra. 

Däremot har jag tippat för första gången i mitt liv, tåget hem var bara 15 minuter försenat, städat hela lägenheten som blev skinande, timeat bussen så jävla bra till Antonia och trots att jag var nära på att missa den (trodde jag) hann jag in på 7 eleven, åkt moped med Antonia (!!!) och haft världens mysigaste fika med mina brudar.

Här är det två jäkligt roliga saker att göra tredagen den trettonde - 1. Tippa, ofta man ens tänker tanken på att ta sin tippnings-oskuld det datumet? 2. Jag har åkt moppe med Antonia, tänkte inte ens på det förrän hon sa, när vi var on the go så att säga, vågar du verkligen åka med mig fredagen den 13e? Först då slog det mig. Men vi kom fram helskinnade!


NYSS HEMKOMMEN FRÅN MEZO MED MINA FAVORITER






FÖRRESTEN

Nu när jag kollade statistiken och såg att ni är fler än någonsin, men ändå inte kommenterar blev jag sjukt besviken.


I'M GONNA MISS YOU

Det spårade i skolan som vanligt, men vi har jäkligt roligt och får gjort en del hemma ändå så det gör inget. Vi har bestämt parkhäng och öldrickande nästa helg för att fira att arbetet snart ska in (fyra dagar senare typ). Vi har en jäkla sammanhållning och det kommer bli så tråkigt när vi inte kommer gå i samma kurs längre.

Man säger ju alltid att man ska fortsätta träffas, men jag träffar ju inte Oki speciellt mycket länge (tjejen jag connectade riktigt bra med förra delkursen), förutom idag när vi stötte på varandra i Hangaren.

Om inte, så har vi i alla fall haft en jäkligt bra termin tillsammans.


TIO MINUTER I SKOLAN

Och vi pratar redan om oboy, kaffe, BK och hur hungriga alla är. Kommer bli en produktiv dag, känner det på mig.

NEW TOMORROW



NEW TOMORROW: Har precis tittat på Semifinalen i Eurovision med pappa.

Tänkte börja med att säga att Eric har varit och sjungit bättre (ja, jag vet man ska stötta gamla klasskompisar och säga att de är splendid trots att de inte är det), men trots det tycker jag han är värd en finalplats även om många av mina kompisar inte alls håller med. Däremot var jag nog den enda som gillade Danmarks bidrag? Okej, den är en kopia av Andreas Johnsons bidrag 2006, Sing for me, men jag gillar den. Än så länge. För det känns som en sån låt man bara kan höra ett par gånger innan man kräks.

Kom på att det är final på lördag och att vi ska ut då... Det börjar klockan nio, är det okej att ha på det i bakgrunden och stanna hemma så länge som möjligt? Haha. Nog nörd.


OOOOPS!


Lite i brist på andra bilder kanske?

Nyss hemkommen från Aktiverum och vet ni vad som hände på Indoorwalkingen idag? Det var sjukt kul. Det var Annie som var instruktör idag så jag ville kämpa extra för hennes skull, även om det inte gick för luften är så extremt dålig i den salen i stan, så skulle vi få en drickpaus efter ett par låtar och jag ville verkligen förtjäna drickpausen som hon sa att vi skulle tänka.

Så hade vi köttat som idioter och när vi hade en lite lugnare låt efteråt skulle jag först få ner hjärtat från halsen innan jag drack, sen tog jag upp min vattenflaska och tryckte. SPRUTADE NER HELA MIG, TJEJEN BREDVID MIG OCH GOLVET!!!!

Hade glömt att min vattenflaska var sönder (eftersom NÅGON har lagt den i frysen en gång i tiden) och att det är ett stort glapp i korken så man knappt man dricka ur den.

Och jag bara ooj förlåt! Det var rätt pinsamt för hon fick torka sig en massa på sin handduk, men nu i efterhand är det sjukt kul!


PARTY ROCK IS IN THE HOUSE TONIGHT




PP



Påskpeppi.


VALBORG

















VALBORG: Så här såg vår Valborg ut.

Vi började på Gröningen och grillade, trots eldförbudet, drack vin, åt lite till, pratade, skrattade och hade supermysigt. När solen gick ner stack vi hem till Antonia för lite mer vin samt omstyling eftersom vi fick för oss att dra till Tivoli då Tess hade ett VIP-bord till oss! Och i Vippen var det fest kan man säga! Riktigt bra Valborg.

12/5

Släckte lampan, satte på svt1 som visade reprisen av Eurovision Semifinal och tvn på insomning. Sen stängde jag av min telefon för att kunna sova ostört, för varje gång jag går och lägger mig sent är det någon som får för sig att sms-bomba mig och ringa en massa. 

Jag somnade nästan direkt. Var så himla utmattad och jag lyckades sova hela natten utan mardrömmar som blivit allt vanligare för mig. Tidigare har jag nästan aldrig drömt mardrömmar, men på senaste tiden har det hänt mycket oftare.

Planen var egentligen att jag skulle ut och gå med Antonia idag, men hon visste inte om hon skulle hinna och jag är inte jättepepp och behöver egentligen plugga.

I REALLY FUCKED IT UP THIS TIME. DIDN'T I MY DEAR?

Det är så mycket jag vill skriva här, men som jag inte kan. Jag vill bara få ut allt. Att alla ska veta. Men ändå inte. Egentligen vill jag inte att någon alls ska veta. För det är ingen skön känsla jag känner och jag vet inte ens om det jag känner är äkta. Vet ni hur jag känner mig? Jag känner mig fucked up och det värsta är att jag samtidigt känner mig hjälplös. Totalt hjälplös. Som i en båt utan varken åror eller motor. Bara fast.

Och just nu vill jag bara skrika. Ett riktigt primalskrik och få bukt med det som händer inom mig.

Jag vill sitta med facit i hand och veta hur jag ska göra. Hur jag, och personerna i min omgivning, ska bli som lyckligast. Istället får jag bara chansa. Tänk om jag fattar fel beslut, tänk om det inte alls blir som jag tänkt mig, tänk om jag blir fast eller precis tvärtom, tänk om det blir det bästa beslut jag någonsin gjort, tänk om det blir det motsatta...

THE CAVE



It's empty in the valley of your heart
The sun, it rises slowly as you walk
Away from all the fears
And all the faults you've left behind

Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be



SÅNT SOM BARA HON FÖRSTÅR



Hade en skitmysig kväll med Antonia. Åkte hem till henne vid åtta för att inte långt därefter ta oss ner till stan igen. Vi åkte moppe och det var så jävla kul! Det har man ju inte gjort sen man var liten skitunge.

Satte oss på Mezo och pratade i flera timmar tills vi blev ombedda att gå! Det var otroligt skönt att få prata av sig i alla fall. Det är sånt som bara Antonia förstår och det är så sjukt värt att ha en sån kompis. Någon man kan berätta allt för, verkligen allt, för hon dömer inte och det är svårt att hitta sådana vänner. Känner mig i alla fall lite lättare nu även om jag har några jobbiga beslut framför mig.

Nu vill jag bara gå och lägga mig och att allt ska vara bra när jag vaknar igen och att någon har fixat allt åt mig.

Också vill jag bara att allting ska vara som... som innan.

We still got the taste dancin' on our tongues

SJUKT NÖJD KILLE




Älskar att han efter deffen går direkt till affären och köper en fet Ben & Jerry's!


EN ANNAN DAG I PARKEN







EN ANNAN DAG I PARKEN: Nu när det varit så fint väder har vi hängt rätt mycket i parken så det kommer väl komma upp lite fler parkbilder framöver (kanske inte från denna veckan eftersom vädret har bestämt sig för att vara boring as hell)!



TITTA VAD JAG HITTADE!
















Vi satt i Vikingsbergsparken för ett par veckor sedan!


POWERWALK!




Så här såg jag ut när jag "solade" på balkongen (inte mycket till solande eftersom solen lös med sin frånvaro) och i skolan. Så tro inte att jag kletar på läppstift för att ligga på balkongen inte!

Nu ska jag cykla ut till Pålsjöskog med Nicki Minaj i öronen och möta upp mamma för en powerwalk. Senare ikväll ska jag gossipa med min babe Antoniii!


SUCCESS!

Man vet att man har lyckats när ett band man recenserade för ungefär tre år sedan kommer fram till en efter en utekväll och fortfarande är pissed för de tycker man skrev dåligt om dem.

Alltså jag menar, att man ens orkar bry sig. Antar att det måste tagit hårt och att jag träffade precis rätt.

MUM & DAD



SOLDAGEN!


En uttråkad (och varm) tjej på tåget igår!

SOLDAGEN! Denna dagen går i solens tecken. Öh. Typ. Klockan är bara två och har redan hunnit sola både hemma hos Faruk och hemma hos mig. Var dock tvungen att gå in och ta en liten paus i solandet här hemma för jag håller på att smälta bort så varmt det är. Försöker få lite skolarbete gjort också! Men det är rätt svårt när man helst av allt vill rinna ner från balkongkanten...


FINNS INGET BÄTTRE ÄN ATT SE SINA VÄNNER LYCKAS!



GRATTIS BABE!!!! :*


AND YES YOU'LL GET SLAPPED IF YOU'RE LOOKIN' HOE


Idag vaknade jag upp bredvid den sötaste killen.

Idag åt vi middag till frukost, men först fick jag ett "till frukost?".

Idag har jag varit uppfinningsrik och gjort en liten säng på balkongen där jag legat mesta delen av dagen och pluggat och solat.

Idag konstaterade jag, efter att ha lyssnat på Nicki Minajs Super Bass en miljon gånger, att jag aldrig kommer tröttna på den.

Idag satt världens största humla på mitt lår (alla som känner mig vet att jag, innan jag springer därifrån snabbare än Usain Bolt lägger ifrån världens skrik, och jag tror hela gatan vaknade till liv, tänk er på min innergård där ljudet bara studsar, haha...).

Idag har jag köpt god mat med planen att laga en riktigt gourmet middag. Så blev det inte. Om inte fiskbullar i räksås ligger under gourmet-kategorin.

Idag har jag sett en hel söndagsfinal av Big Brother. Alldeles ensam.

Också har jag skrivit ut ungefär 70 skolpapper. Tänkte fira lite att jag fyllt på skrivarpappersförrådet!


Och nu ska jag sova!

(Blogg.se har varit jättekonstigt idag. Min blogg är helt vit och inte ett enda inlägg syns?)


PLUGG I SOLEN



PLUGG I SOLEN: Har legat på balkongen i en timme nu och fått lite solsting. Dags att åka och köpa mat!

HACKNINGSFÖRSÖK?


Möttes av detta när jag skulle logga in på Facebook imorse. Wtf? Är det någon som försökt hacka mitt Facebook-konto eller? Man bara mm, men jag var nog i Stockholm igår, så det är nog okej.


7/5

Dagen började som sagt hemma hos Linda och fortsatte med en bussresa hem med andra Linda. Det har aldrig varit så skönt att känna en riktig Helsingborgsvind mot kinderna. Hem ljuva hem! Duschade, smorde in mig med solkräm, hoppade i bikinin och lite sommarkläder för att möta upp Antonia och Filippa (världens skönaste sköldpadda) för lite mys i Vikingsbergsparken.



Käkade brunch i parken, blev jagade av getingar eftersom Antonias jävla filt drar till sig dem som socker, solade och framförallt - uppdaterade varandra om allt nytt som hänt. Och det var inte lite! Så värt med parkhäng.

Drog hem till min fina pojkvän som jag inte träffat på en miljon år (kändes det som i alla fall) och grillade med hans familj och åt sjukt god mat. Matkomade i två millisekunder innan vi skulle handla på MAXI med hans syster och systerdotter. Fick lite raketmys efteråt innan jag skulle tillbaka till parken och träffa Antonia, Niko, Migis, Hektor och Simon som fyller 23 idag! Grattis!



Vi jagade solen och hade riktigt mysigt. Sen skulle alla utom jag, Niko och Antonia ner till Haket och käka födelsedagsmiddag för Simon så vi stannade kvar i parken och satt där tills klockan tio och pratade om allt mellan himmel och jord fast lite nischat. När vi frös rövarna av oss drog vi hem till Antonia och hängde ett tag, när jag tinat cyklade jag hem med alla filtar och grejor och möttes av en dansande pappa. Haha! Han var glad! Men det var befogat.


SUPER BASS



Innan jag går bara.. 

Sjukt snygg tjej. Sjukt snygg video. Sjukt bra låt.


SUR TJEJ. GLAD TJEJ




Nu ska jag hänga i parken! Men först ska jag göra lite brunch jag kan ha med. Är sjukt hungrig!


DJN HADE SÅN HÄR T-SHIRT PÅ SIG IGÅR



Trodde jag skulle dö när jag såg vad DJ:n hade på sig igår. En t-shirt där det står Bodybuilding is not a crime. Alltså, va fan!?


POOLPARTYT SOM BLEV UTGÅNG



Jag ser ut som en bodybuilder på första bilden, haha!

POOLPARTYT SOM BLEV UTGÅNG: Kom precis hem efter en minst sagt händelserik kväll/natt/morgon. My god, säger jag bara. Vet inte var jag ska börja. Fast nu kom jag på att jag inte kan berätta allt det roliga för er, fan. Ja, ni får helt enkelt höra det mindre roliga så får jag hålla mig tills jag ska träffa mina vänner sen. Håller på att spricka av allt jag har att säga.

Kom hem till Linda vid femtiden, slängde av mig kläderna och hoppade i poolen
(under mina kläder hade jag såklart förberett med bikini). Plaskade runt, hade vattengympa och softade. Sen blev det grillning och vi åt så sjukt god mat att jag trodde jag skulle dö.

Grillandet och ätandet gick över i drickande, pratande, skrattande, vi gratulerar-sjungande för Linda, kortlekar, låtlekar och ja, ni fattar. Jag var inställd på att jag inte skulle ut utan hem när de andra skulle ut. Och det gick ju inte riktigt som planerat. Gick ut. Hade helt okej kul, var ute lite till och sen fick jag sån jävla huvudvärk att Linda nummer 1 och jag gick hem till Linda nummer 2 (födelsedagsgrisen) och sov.

Sen kan jag inte berätta mer, tyvärr! Men det var en jävligt rolig morgon!

POOLPARTY!!



POOLPARTY!! Nu drar jag på årets första poolpart, kanske till och med mitt livs första. Kan inte minnas att jag varit på något tidigare? Har i alla fall lyckats bränna överkroppen eftersom jag somnade på balkongen nyss, underdelen behöver jag inte bry mig om, där får jag ändå ingen färg, med eller utan solkräm. 

Ska trots mitt brända nylle sola och bada ute hos Linda. Sen blir det grill och det bådar för en asnice kväll!

Eftersom jag har bildtorka eftersom jag är världens lataste och inte orkar lägga in bilderna från kameran får ni en bild på tåkke-Michelle för ett par veckor sedan. Är dock lite mer orange nu då det hela tiden bleks. Men whatteheck!


IT'S FRIDAY FRIDAY


IT'S FRIDAY FRIDAY:
Jag är sjukt dålig på att ta med min kamera när det händer något och råkar jag någon gång få med den så tar det en miljon år innan jag ens lägger in bilderna på datorn. Kan man vara världens slöaste person då?

Köttade ihjäl mig på Indoorwalkingpasset igår, men känner ändå ingen direkt träningsvärk eller att det var speciellt jobbigt. Dags att byta träningsform? (Ändå inte kört alls mycket Indoor på senaste). Kom hem och gjorde sjukt god mat, typ haloumipasta fast utan pasta och lite extra grejor i istället. Vitlöksbomb är det rätta ordet.

Ska slänga i mig lite frulle nu och sen promenixa med mamma. Sen blir det lunch med pappa (mm, jag bara äter och äter!) och sen poolparty så måste förbereda mig lite mentalt på att gå runt i bikini. Förhoppningsvis kunde Antonia följa med om hon inte hade annat för sig, Tess bangade ju i sista sekund. Ska jag sent glömma!

Adios!

PS. Ska ta med kameran men lovar ingenting. Bilderna från Valborg har ju inte ens kommit upp


P-PILLERKILON



P-PILLERKILON: Kom nyss hem från skolan. Hade ett lika givande gruppmöte idag som vanligt, tror vi har lite mycket annat att prata om för att det bara ska pratas skolarbete. Men vi kom en bit på vägen, så det känns bra.

Nu ska jag dra på mig mina träningskläder, cykla till skogen och gå en runda. Är så himla rastlös och har ingen motivation till att plugga, så lika bra att sysselsätta mig med något. Det blir en lugn promenad för jag ska Indoorwalka på Aktiverum sen så måste spara lite energi! Känner bara att p-pillerkilona måste bort. Folk pratar om gravidkilon. Då ska ni veta hur det är att ha p-pillerkilon, fifan, de sitter som berget.

HANGAREN


HANGAREN:
Sitter i Hangaren nu och väntar på att resterande delar av min grupp ska komma. Vi ska nämligen jobba lite med vårt projekt, och det verkar som att vi kommit en bit på vägen i alla fall. Jag ska bara läsa allt jag ska läsa. Kan säga att det inte är lite!! Störda mängder.

Ska återgå till arbetet nu. Tänkte bara säga hej. Och att jag ska kötta på gymmet ikväll och sen ångbasta i 38746 timmar.


NU DRAR JAG TILL MIN FINA POJKVÄN


VIP VARE HÄR



VIP VARE HÄR: I lördags (ja just ja, Valborg var det ju!) var egentligen ingen, förutom Migis, speciellt pepp på att gå ut och Tess skulle dessutom jobba. Vi satt i alla fall först på Gröningen och grillade, trots grillförbudet, men vi fick i alla fall beröm av de i gula jackor för att vi hade satt grillarna på en brunn! Hur som helst, vi drog hem till Antonia och pratade sex och killar när vi hade frusit rumpan av oss på Gröningen.

Drack vin, fixade hår och cyklade sen ner till stan där vi hade ett VIP-bord på Tivoli som vi fick av Tess! Hon hade skrivit PEPPI & CO på vår skylt, sjukt kungligt. Så fick en massa champagne och drinkar och grejor. Sen dansade vi hela natten lång!


MÄTT TJEJ


MÄTT TJEJ: Måste bara inleda inlägget med att jag är sjukt mätt.
Orkar inte äta en enda matbit till, orkar inte ens äta upp maten jag har på tallriken. Och det var en jätteliten tallrik och alltså knappt någon mat!? Pappas reaktion var ska du äta allt det där? Men det var SJUKT mättande...

Sen tänkte jag fortsätta med att berätta att jag knappt har gjort något vettigt alls idag. Har åkt fram och tillbaka till Lund, träffat min grupp lite. Gick snabbt hem för att byta om och sen cykla till skogen för en promenad med mamma. Kom hem, lagade mat, åt och nu är jag stört mätt. 

Tänkte nog sticka till Antonia sen om hon hinner och jag orkar. Hon ska ut ikväll och det vill jag också, men måste hem så himla tidigt i så fall att det knappt är lönt... Det kommer fler gånger (lät som en gammal tant nu) men jag ska ändå på poolparty i helgen!


IGÅR...


...tränade jag lite på Crosstrainern och blev jäkligt svettig.

...höll jag på att dö träningsvärksdöden.

...var jag hos en lungspecialist för att testa mina lungor. Fick ökad medicinering.

...gjorde jag sjukt god mat.

...låg jag i Tess säng med henne och babblade.

...mös med min fina pojkvän på kvällen.

...såg jag The Next Three Days som var en exakt kopia av den franska filmen Allt för henne, fast sämre.

...somnade och vaknade upp i panik imorse eftersom jag inte litade på att Faruks väckarklocka skulle ringa. 7.50 tänkte jag nu har jag bara tio minuter kvar innan jag ska gå upp, men då hade jag tagit fel med en hel timme. Skulle tydligen inte upp förrän nio. Gött när man tar fel på det hållet eftersom man helt plötsligt får en extra timme.


EN MASSE ATT GÖRA

EN MASSE ATT GÖRA: Den träningsvärken jag känner är inte nådig... Hade dock inte förväntat mig något annat av F's slavdrivar-pass igår.

Ska nog ut och gå en sväng nu och sikta på att komma hem innan klockan blir tolv så jag hinner med läkarbesöket utan problem. Sen borde jag nog hämta mina saker hemma hos Antonia som jag lämnade där på Valborg, kanske köpa ett nytt tågkort, kolla igenom mina skolsaker som jag måste ta tag i, bädda min säng, dammsuga mitt rum, sola om det är fint väder, träna ett riktigt svettigt pass, träffa mina kompisar, ringa Therese, ut och gå med vovven, mysa med F, ja som ni ser är det mycket jag borde göra.


NI GÖR MINA DAGAR LITE ROLIGARE

Okej bara en sak till innan jag lovar att gå och lägga mig!

Tänkte bara berätta för er att vissa människor är jäkligt roliga och att de gör mina dagar ibland! Det var en speciell person i torsdags och sen en i lördags, hahahaha. Hahahahah...

Så! Done!

BELINDA TRINH

BELINDA TRINH: Tänkte lägga upp ett par Youtube-klipp med min gamla klasskompis Belinda som helt klart kommer bli Sveriges nya stora namn! Hon är amazing! Lyssna! 

Speciellt Shontelle covern. Det är så man dör lite...



MÅNDAGSKVÄLL

MÅNDAGSKVÄLL: Tänkte bara berätta att jag är sjukt, sjukt sötsugen och att det inte direkt hjälper när folk lägger upp bilder på kladdkakemuffins som ser äckligt goda ut. Kom hem från promenaden för ett bra tag sedan, men det var mysigt och jag fick mig en liten joggingtur eftersom vi var tvungna att trötta ut Chili rejält!

Också tänkte jag också berätta för er att jag har gått ner 4kg och sammanlagt ~46cm lite överallt på kroppen. Bland annat 9 vid magen, 5 cm från höften, 5 cm på rumpan och så vidare och så vidare. Najs i alla fall! Även om jag har bikiniångest inför fredag då jag ska på poolparty... Hjälp!

Nu ska jag gå och lägga mig.

Ps. Lyckades halvtitta på Armageddon utan att börja storböla.

KVÄLLSPROMENAD

Blir strax upphämtad av min fina pojkvän för en kvällspromenad med honom och vovven. Sen ska jag hem igen och skeda sängen. Kanske se någon film om jag orkar. Ska i alla fall ladda upp inför mitt läkarbesök imorgon.


JAG ÄR SÅ HIMLA TRÖTT IDAG

Faruk körde verkligen slut på mig när vi var på Aktiverum idag. Trodde allvarligt talat jag skulle dö. Jag har aldrig skakat så mycket i hela mitt liv! Men var så himla skönt efteråt (förutom mina två fingrar jag klämde, ena i någon benmaskin och det andra på världens tyngsta vikt). Älskar att köra slut på kroppen.

Men nu vill jag bara sova. Och äta. En massa. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig.

SÅ JÄVLA VÄRT. SÅ JÄVLA GOTT





PÅ OJ

PÅ OJ: 3 tjejer i 17 årsåldern gick en bit framför mig på OJ när vi var vid tacohyllan. En tjej sneglar mot hyllan och säger "åh cheddar dip!" när den kaxiga av dem svarar henne med att hon hatar ost varpå den tredje instämmer. Då undrar jag, hur kan man hata ost? (Okej att man kanske inte luktar så himla gott, men man behöver inte rulla tungan hela tiden).

Jag hade nog aldrig kunnat leva utan ost eller utan mejeriprodukter överhuvudtaget. Jag tänker bara tänk om jag hade varit laktosintollerant... Hade aldrig klarat det, kan leva på mejeriprodukter.

Stört inlägg, men tyckte ni skulle veta!

SNÄLLA BLI MIN IGEN


Veronica Maggio - Snälla bli min

SNÄLLA BLI MIN: Alla ord i denna texten är så jäkla fina.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, ja, låt det va

Du tar bort min hand från din arm och flyttar bort
Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Knyter mina skor och går tillbaka in igen
Sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
Letar efter nåt att säga som kan ändra allt
Något mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, låt det va

SJUKT VÄRD SÖNDAG

Hade sjukt, sjukt kul igår på Valborg. Var dock inte alls pepp på dagen när jag kom hem till Antonia, men sen på kvällen smög peppen sig på. I takt med att vinflaskan blev mer och mer tom, haha. Fick ett VIP-bord av Tess som jobbade igår så vi satt och drack en massa champagne och hade det fett. Var dock sjukt full när jag kom hem, så note to self: jag tål inte lika mycket längre. Förstå det, haha!

Men ingen dagen efter-ångest, sjuk bakfylla (förutom lite snurr imorse) eller liknande. Är på sjukt bra humör idag, det jobbiga datumet är ju förbi och nu är sommaren på väg (även om det regnade lite innan)

Har firat Faruks fasters födelsedag idag med grillning hos hans ena syster. Sjukt mysigt! Kom sen hem och drog och handlade med pappa, åt middag, städade och fixade lite tillsammans. Ligger i min säng med nybäddade sängkläder och har gjort te och ska se missade DH-avsnitt!

RSS 2.0