MAYBE I SHOULD START A LIFE WITH SOMEONE NEW


GRILL PÅ GRÖNINGEN

Kom precis hem efter grill och mys på gröningen. Från början var vi ~10 pers och till slut var det bara fyra tappra kämpar kvar som delade pinsamma minnen och skrattade ihop. Nu ska jag inta sängen och krama kudden. Imorgon sägs det bli regn, men jag hoppas på sol och värme igen (har nämligen legat och stekt på stranden tre dagar i rad nu).

Natti.


SOMMAR OCH SOL!

Nu sticker jag till stranden med Tonga!


TITTA VAD JAG HITTADE! #2


Hittade dessa brallorna i garderoben, provade dem, knäppte och de passade! Minns inte riktigt när jag köpte dem men det var nog tvåan på gymnasiet eller något. Så det känns jävligt gött att jag kan ha byxor som är fyra år gamla.

Dessa byxor var Titta vad jag hittade #1.






NY GOSETRÖJA






Från Monki.


LÖRDAGSMYS



En tjej gillar inte att åka bil








VI DROG TILL MALMOE & TRÄFFADE MIMMI



SP (Snygg Peppi)

Tess och jag på tåget på väg till Malmö.
Sommarkortet ♥

Tess hade läppstift runt hela sugröret hahaha...

En fågelklänning jag köpte och som jag provade med byssorna på!

Finaste byxdressen som satt jättedåligt på mig, buhu..

Detta var tyvärr alla mina bilder från Malmö. Nope, fanns inte fler.

Men så här var dagen:

Mötte Tess på Knutpunkten (fick halvspringa lite till tåget så Tess kunde bli lugn, hon messade nämligen 10 minuter innan det skulle gå "skynda!!" och jag som är van vid att springa till tåget bara ett par minuter innan det ska gå när jag ska till skolan tog det piano hemma), blev utstirrade av en sjukt äcklig våldtäktsman på tåget (han våldtog i alla fall Tess med blicken när hon smorde in sig med lotion), var inne på ZARA i en timme, jag köpte två klänningar, Mimmi kom till ZARA, vi gick till ett kinaställe och åt och höll på att bli fågelbajsbombade, gick vidare, åkte till Entré, shoppade lite till, drack världens godaste smoothie på Red Fellas, åkte in till stan igen, gick i fler affärer, luktade på parfymer, hann precis undan regnet och hamnade sen mittemot en ensam tjej som bara satt och skrattade och sen ringde Tess mobil skithögt med "i like the way you grind with that booty on me" och jag DOG av skratt!

Mycket text. Mycket som hände.

BIRTHDAY


En megamega tv

Finaste kuvertet med finaste kortet med finaste presenten av Migis och Antonia. Biodate och picknick. Och en flaska vin! Ehehe, det bästa!

Fågelmugg! Detta är sjukt roligt eftersom vi har kallat varandra för sparvar när vi var mindre haha! Så jävla söt mugg!

En perfekt och sjukt smart strandväska av Tess och Maja (mm har hittat en massa gömda finesser den har!). Och i väskan låg...

...världens största strandhandduk (bilden är från Tess blogg), min handduk är dock blå! Skitsnygg blå! Invigde den idag i parken! Perfekt!

Och denna! BÄSTA LUKTEN! Åååh, ljuvliga cocos.. Man kan säga att tjejerna vet vad jag gillar att lukta.

En jättesöt liten ihopplockad present med handtvål, handlotion och en matchande handduk. Tror inte ni förstår hur gott de luktade och hur lycklig man blir när man känner doften...

Ett armband!

+ Ett till armband
+ En klocka
+ Pengar

Nu måste jag bara skaffa en egen HDMI-kabel till min tv så jag kan koppla ihop datorn med den. Har lånat en kabel nu men det kan jag ju inte göra i all evighet. Dessutom har jag lämnat tillbaka den nu, buhu.. Så har fått koppla in min gamla DVD för att se på film. Pappa kom in och lämnade den och filmen jag skulle se och sa att det var "barnplågeri" att låta mig titta på datorn, haha... Så nu ska jag nog se på film om jag inte somnar!


MIN 20 ÅRSDAAAAAAAG!


För snart två veckor sedan fyllde jag tjugo år och det firade jag med mina närmsta vänner (+ Majas engelska Chris, haha) och grillning och drinkar och massa mys!















MALINS STUDENT!


MALINS STUDENT! Den 10e juni tog kidsen studenten i Helsingborg och på kvällen var jag hos Maja eftersom hennes lillasyster Malin var en av dem!



Fina Gustav

Godaste maten!!

Gustav och jag

Söta paret Chris och Maja


Malin!

Och någonstans här började det spåra.


Och det var tack vare denna. Champagnen då.





BLOMMOGRAM


BLOMMOGRAM: Den tredje juni vaknade jag av ett sms på morgonen där det stod att jag hade fått ett blommogram. Det var nog det sötaste jag varit med om!

Så jag gick till blomaffären och hämtade ut min blomma som jag sen cyklade hem med.

Den han dock bli lite trött innan jag fotade den så den ser lite ledsen ut på bilderna. Nu hänger den i alla fall vid min spegel vid mina andra rosor.





2 JUNI


2 JUNI: Som sagt, har massa bilder att lägga in från min kamera så här kommer några bilder från andra juni när vi var på after beachen på Gröningen i samband med The Tivoli.

En "liten" oljeplattform som skulle till Norge åkte förbi oss.







MIDSOMMARBILDER!


Här kommer bilderna jag tog på midsommar!

Vi börjar med maten:






På min cykeltur till Maja försökte jag guida Antonia som bor bara ett kvarter bort från Maja, hur hon lättast skulle komma dit. Kan säga att det tog ett tag och det kan bero på att Antonia tycker jag förklarar sämst, medan jag tycker hon fattar sämst. Ingen bra kombo!

Kom hem till Maja vid fem, halv sex. Hjälpte till med maten och sprang runt och fotade en massa. När alla var samlade - jag, Maja, Tess, Chris, Antonia och Gustav - var det dags för midsommarmiddag. 











PRECIS NÄR JAG SKA LADDA UPP BILDER...

...så laggar hela blogg.se sönder och det står ERROR i röda bokstäver.......................................


EN TRILJONMILJONBILJON BILDER

Nu är jag hemma igen! Har ätit lite kvällsmatslunch kan man säga, och håller på att lägga in bilderna från kameran. Har, utan att överdriva, EN MILJON bilder att lägga upp.

Min födelsedag, midsommar, hundbilder, studentbilder, strandhängsbilder, saker jag shoppat, födelsedagspresenter och så vidare och så vidare...
Och jag har inget att göra ikväll (förutom att äta) så man kan säga att det kanske kommer komma upp en del bilder här och på facebook idag, haha. Nörden.

MIN BESSTHA PEPPI


En bild från midsommar, Tess kamera.

Ska snart iväg till parken för att mysa med Migis, som precis kommit hem från Grekland, och Antonia! Åååh som jag saknat min lilla Snikkiiiis!



TJUGOFEMTE JUNI




Har lyssnat sönder Moving to Mars och Major Minus nu. Så bra, men så himla typiskt mig att göra det med låtar jag gillar, buhu...

Så ska ut och gå med Chili nu. Trösta mig lite med hundkärlek.

Så som jag ser ut på sista bilden, så känner jag mig idag. Lite skabbig med otvättat hår, magknip, halvtöntig och retlig, haha..


MOVING TO MARS



Åh. Coldplay. Moving To Mars. Så klockrent.


MAJAS MIDSOMMARBILDER


Hade en sjukt mysig midsommar igår hemma hos Maja. Det var bara vi närmsta på middagen och det var precis lagom, sen drog vi på fest hemma hos Calle och hans megastora lägenhet. Man tror att man kommit till lägenhetens slut, men nej, då fortsätter den in i en labyrint och är fem rum större än man trodde. 

Tyvärr kunde vi inte sitta ute i Majas mysiga trädgård eftersom vi bor i Sverige, men det blev en inomhusmidsommar som heter duga!

Här kommer några av Majas bilder.
















MIDSOMMAR!






Nu sticker jag och min fucked up midsommarkrans iväg på midsommarfirande tillsammans med min fågelklänning!

Hoppas ni får en superbra midsommar!

PUSS


HUNGRIG!



Hungrig som ett djur! Var sjukt hungrig igår innan jag somnade också, men det var så sent och jag var så trött att jag inte orkade. Och jag har fortfarande inte ätit. Min mage kurrar ihjäl. Ska luncha med pappa om en timme så det känns onödigt att äta något nu som förstör min lunchaptit, men det är kanske bäst så jag inte svimmar? 

Aaaaah, maaat! Fattar inte hur folk kan svälta sig själva och hålla på. Jag hade inte klarat ett halvt dygn ens utan mat.


BAIIIII




Har försökt göra en midsommarkransjävel av mina torra gamla födelsedagsblommor som jag verkar ha sparat förgäves eftersom det inte blev någon midsommarfuckingkrans. Så nu drar jag ut istället så jag slipper tänka på fanskapet!

Imorgon är det midsommar woopwpo! Ska bli sjukt mysigt.


KÄNNS SÅ JÄVLA GÖTT



Jag tror inte ni förstår hur otroligt lycklig jag blev när jag klickade in på Ladok/Studera.nu och såg att jag fått ett fett VG på hela jävla kursen.

Att naila högsta betyg på HELA kursen gjorde mig så otroligt stolt. Det första jag läser på Universitetsnivå och jag bara nailar det. Åååh, hoppar, studsar och blir helt knäpp av lycka! Wiwiiwhihiooo!!!!

MIDSOMMARMATSHANDLING!




Midsommarmatshandling, det var ett konstigt ord. Det är i alla fall vad vi ska göra nu! Så ska ta mig upp till Majsan nu så ska vi dra cabben till MAXI. Dock med taket riktigt mycket uppe tror jag!

Tröjan jag har på mig på bilden (ja det är samma som i förra inlägget med rufsigt hår, haha) men jag köpte den på Monki igår! Mysigaste tröjan någonsin. Hade kunnat bo i den.


TROETT TJAJ MED RUFSIGT HÅR



Gick upp för ett litet tag sedan. Helt slut efter att ha varit uppe till klockan tre. Men nu är jag pigg men inte särskilt fräsch, så får väl hoppa in i duschen innan jag sticker iväg och möter upp tjejerna för att fixa midsommarmat.


TESS BILDER FRÅN MALMÖ













Igår när vi var i Malmö!

Åh, och smoothisarna (eh, plural?) är världens godaste och kommer från Red Fellas. Har alltid trott att Tess överdrivit, men jag blev nästan ledsen när den tog slut. Så nej, det var ingen överdrift. Tog en som hette I Want It All. Dog.



NYSS HEMKOMMEN FRÅN MALMOE



Ååh, hade sjukt kul i Malmö med Tess och Mimmi. Shoppade lite mer än vad som var tanken, men nu har jag massa alternativ till midsommar. Nu kommer alltså det andra problemet: VAD ska jag välja?

Nu är jag i alla fall helt slut och luktar Marc Jacobs underbara Rain. Ska snart hoppa in i duschen och sen ner i sängen igen och vila mina stackars fötter och ben.

Imorgon ska vi åka och handla midsommarmat, och om det är fint väder förhopningsvis sola och inviga min stora, fina strandhandduk jag fick i födelsedagspresent, sen träna och sen lite äventyr på kvällen!


FILMKVÄLL MED TJEJERNA: LOVE & OTHER DRUGS

Okej. Jag har två råd. Det första är: se den. Det andra är: se den inte.

Ser du den kommer du förmodligen dö av Jake Gyllenhaals snygghet, sexighet och hur han är otroligt omhändertagande men ändå bestämd och framgångsrik och ännu en gång, sjukt sexig.

Ser du den inte kommer du ångra dig big time eftersom du inte får se Jake Gyllenhaal i sängen 50 % av filmen och låtsas att du är Anne Hathaway.

Ångrar lite att jag såg den, för nu är jag helt betuttad i Gyllenhaal igen...

Ååh, måste se Donnie Darko ikväll. Det var där min kärlek fick sin start.



JÄVLA ASTMAMÖG

Hemkommen från träningen och blev nyss utfodrad.

Träningen gick inte riktigt som jag väntat mig...
Första kvarten gick det skitbra och det bara flöt på, sen gick det utför. Fick jättesvårt för att andas, blev yr, fick ont i bröstet, trodde jag skulle svimma och kunde inte ta i för fem öre. Så höll det på i 10-15 minuter tills instruktören satte på fläkten och det blev lite bättre luft i lokalen.

Jag vet om att jag inte kan träna Indoorwalking på Aktiverum City eftersom lokalen och luften där nere är skit, men att det var så på Berga också... Det har aldrig varit det innan...

Så de sista cirka tjugo minuterna kunde jag ta i lite igen, men vågade inte kötta för mycket om jag skulle få ett värre anfall. Hade nämligen ingen medicin med mig. Så jävla dumt. Från och med nu ska jag alltid ha med mig min astmamedicin till gymmet.

Det är väl tur att vi ska på spinning imorgonbitti så jag får ta igen lite. 

Och note to self: ta med astmamedicinen!

NU: TRÄNING!


Spänner mina kycklingarmar



Är lat som fan så det blir typ bara lökiga cambilder hela tiden, men det är rätt kul det med.


Nu ska jag kötta träning med Majsan! 
Sen ska vi hem till Tess och kolla på film och chillaxa.
Måste lära mig att chillaxa mer. 

Typ, ta det lugnt Michelle.
Andas.
Det ordnar sig.


SNYGGASTE EVERRRRRRRRRRRRRR

SNYGGASTE KILLEN I STAN!!! När jag kom in på gymmet såg jag en kille, helt okej snygg liksom, som gjorde någon övning där han hoppade upp och ner på en stepbräda med hantlar i armarna som hängde ner. Han tittade mot mig och jag, trots mina falkögon, såg inte riktigt hur snygg han var.

Jag gick mot omklädningsrummet, tog på mig skor, laddade musiken och tog min tomma vattenflaska och fyllde den ute i gymmet. Gick i korridoren mot andra delen och där kom han. Min drömkille. Jag tror jag dog och tappade haken och dreglade och såg allmänt töntig ut.

Jag hade bara en liten bit kvar av korridoren att gå igenom och snyggingen stannar i början av korridoren så jag skulle gå förbi först. Och korridoren är inte smal! Man får lätt plats typ tre personer, men han stannade, och jag dog. 

Jag fick fram ett fjöntigt leende "som tack" och han log så fint att jag dog IGEN! Alltså det var inget ta-mig-härifrån-jag-vill-bara-komma-förbi-leende, utan det var ett RIKTIGT leende. Ett tvättäkta skitfint superduperäkta smilegropsleende.

Åh... Utan tvekan det finaste som finns.

När jag kom ner från konditionsrummet hoppades jag att han var kvar, men icke...

När jag låg nere i källaren och stretchade hoppades jag på att han skulle komma ner och hjälpa mig, men icke...

När jag kom ut från omklädningsrummet när jag skulle hem hoppades jag på att han skulle sitta och vänta på mig i receptionen, men icke...

När jag gick ut från Aktiverum hoppades jag på att han skulle hoppa fram bakom hörnet och skrika HA HA, där fick jag dig! Men icke...

När jag kom hem hoppades jag på att han skulle stå utanför min dörr och vänta på mig, men icke...

Sorligt.

Undrar när jag får se honom igen.


THE SOUNDTRACK OF MY LIFE


SÅ JÄVLA ELAKT ATT LÄGGA ETT MARABOU PÅ VARDAGSRUMSBORDET NÄR MAN SKA GÅ OCH TRÄNA


WHAT IT COMES DOWN TO


The Isley Brothers, 3+3, bästa skivan.
Bästa låten.


Create myspace graphic with Gickr


CULTS




Hittat ett nytt band, wiiho! 

Passat kiddos hela gårdagen och myst med dem och min moster idag.
Nu ska jag mysa vidare men på hemmaplan istället.
Först, duschen!


Ligger ÄNTLIGEN i sängen efter en lång dag...

foto0325 (MMS)

Ligger ÄNTLIGEN i sängen efter en lång dag. På morgonen var det lite hemligt uppdrag som var klart vid 2, kom då hem lagom till världens godaste lunch med pappa. Åkte iväg till väla och handlade nya löpardojor till honom. Sen skulle han skjutsa mig till mina kusiner jag skulle passa, så körde vi fel och höll på att hamna i stockholm (inte mig emot)! Efter lite passning kom maja och höll oss sällskap. Lagade middag, åt, hade fredagsmys (på en lördag) och tjejsnack när kiddosen inte hörde, haha. Barnen gillade verkligen maja, så gulligt. Vi fortsatte sen myset utan maja och höll på att somna i soffan allihop. Nattade dem (eller de nattade mig genom att läsa godnattsaga för mig istället för tvärtom). Sen gick jag ner och somnade i soffan. Vaknade nyss och gick upp och la mig i skönaste sängen. Så nu ska jag försöka somna. Godnatt! (Bilden symboliserar min nöjdhet över det mesta för tillfället)


HAAAIJ




1. Obligatoriska bloggposen, haha
2. Godaste Hawaiian Tropic Ater Sun som jag fick av Maja och Tess
3. Tröttnade på fläta, försöker le istället, hahah men ser mest falskt ut

Har förresten den fulsnygga skjortan på mig. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker... Typ mockaimmitation med knappar och "levis-sömmen" baktill. Helt okej, men ändå inte.


BRUKAR INTE GILLA THE ARK MEN...


...denna låt är faktiskt sjukt bra! Går runt och nynnar på den hela tiden.

Idag har jag SOVIT UT, så jäkla skönt. Tänkte träna imorse egentligen, men sket i det och lunchade med pappa som vanligt. Åt tills jag dog. Det var frukost, lunch och förmodligen kvällsmat också eftersom jag fortfarande är mätt. 

Träffade Antonia en sväng, köpte jacka och en fulsnygg skjorta! Hon bytte ett par svinsnygga byxor på Vila till en annan storlek och sen fikade vi på Ebbas i någon timme. Riktigt mysigt! Babblade en massa och drack kaffe. Mötte upp pappa, drog och handlade i vår nya hillbill sen kom jag hem och duschade och nu sitter jag här!

Har fått lite myror i brallan så ska inte sitta här så länge till!

You get so silly when you're lonely
And you think that you're the only who'll say:
I hope that someone's gonna call and tell me this night is over
'Cause I wanna start living my life before I get much older



ANSIKTE PÅ!



Lunch med pappa strax!
Måste bara få på ett ansikte först!

Ikväll vill jag träffa Antonia, men hon svarar inte - hundra spänn på att hon antingen sover, duschar eller jobbar, haha.


HIMMA!

Igår mådde jag illa i flera timmar efter jag kom hem från stan med Antonia (och Antonias mamma och lite Migis i början). Visste inte vart jag skulle ta vägen, men rådfrågade min må-illa-expert Antonia och hon hade massa användbara tips som funkade.

Trots det låg jag med en påse bredvid mig i sängen, det blev dock bättre efter ett par timmar och då drog jag ut på äventyr. Hade skitkul i alla fall och kom inte hem förrän för någon timme sedan. Så nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite. Är rätt trött, och lite hungrig. Mat, mat, mat!


BLUBB BLUBB


15/6


Så här mådde jag först efter träningen...


...sen mådde jag så här, och detta är jag när jag snarkar!

Bara så att ni vet liksom.

Jobbigt att fylla år.


MIN 20 ÅRSDAG!

MIN 20 ÅRSDAG! Igår fyllde jag 20 år och hela dagen var helt fantastisk.

Dagen började med att jag vaknade upp i min sköna säng av en telefon som inte kunde vara tyst. Massa sms varvat med samtal. Kände mig jääävligt poppis, haha.

Drog till Aktiverum för att få bort myrorna i benen. Började lite på Crosstrainern och tänkte att jag inte skulle köra så länge eftersom jag skulle hem och förbereda inför kvällen. Tröttnade efter 20 minuter och fortsatte bort mot löpbandet, gick ett litet tag och fick ryck och började springa. Kom dock bara 2 kilometer innan jag höll på att drunkna i mitt eget svett. Varvade ner genom att gå lite.

Ner i källaren för stretch till bästa stretchmusiken. Fick ett samtal från pappa som sa att jag var i tidningen, och att han var oskyldig. När jag var klar gick jag direkt mot receptionen för att kolla HD, skrattade lite åt mitt smile och gick sen mot omklädningsrummet och därefter ringde jag Migis. Mötte upp henne, Hektor och Ludde på Ebbas, sen gick Migis och jag till Systemet. Min första Systemet-runda. Sjukt nervös! Var därinne hur länge som helst eftersom vi inte kunde bestämma oss.

Sen drog vi åt varsitt håll (hon skulle vänta på sega Antonia och jag kunde för allt i världen inte förstå varför, men det var, fick jag reda på sen, för de skulle fixa min present!). Jag drog hem och började fixa med maten, duschade och så. Sen kom Tess och hjälpte mig! Bästa grädd-visparn.

Runt sex-tiden kom alla, så vi grillade och mös på min gård. Måste säga att det var SJUKT lyckat och jag är SÅ glad över att alla mina bästa tjejkompisar kunde komma och att ingen var bortrest, jobbade osv.
Bara det var världens bästa present (med risk för att låta småtöntig). Annars fick jag de finaste och mest genomtänkta presenterna.

Här kommer ett gäng bilder! 

Alla bilder är Tess.




































STORPEPPI & LILLPEPPI


Tess: Nu vet jag varför din pappa kallar oss storpeppi och lillpeppi.
HAHAHA!

Tess har lagt upp bilder på fejsan och här är en! Det kommer nog upp några till här sen men nu ska jag äta (har fortfarande inte gjort det än, har fått micrat min mat typ 3 gånger sen dess men nu är den lika kall som från början så nu skiter jag i det) och se på film.

Funderar på att se The Hangover, som jag fortfarande inte sett än, bara för Bradley Cooper är med.

Men, sen funderar jag vidare och tänker att jag inte vill förstöra bilden jag fått av honom sen Limitless. För jag tror The Hangover är en riktig skitfilm. Och det var INTE Limitless.


LIMITLESS: BÄSTA FILMEN


Såg denna filmen i måndags och den var så sjukt, sjukt bra!
Precis min typ av film, ååh vill bara se den om och om igen.

SE DEN!

(Och Bradley Cooper, nom nom)


MORGONSPINN




Så här känner man sig efter ett riktigt bra spinningpass. JÄVLIGT NÖJD OCH SVETTIG! 
(Och hungrig)



Precis innan jag höll på att somna efter vår lilla utekväll igår fick jag ett ryck och bara jag måste se om det finns några pass på Aktiverum imorgon. Så jag gick upp, startade datorn och såg yeees spinning!

Jag måste vara störd.

Så efter fem timmars sömn och flera mardrömmar om att jag hade försovit mig och VATTEN! Antonia drack vatten ur vinglas och det såg så jävla gott ut, men jag fick inget. Sen drömde jag att min kusin hade bajsat på sig också... Eh, jättekonstigt. Det såg ut som senap och jag kräktes typ.

Vaknade 7.04 pigg och vaken, men skulle inte upp förrän åtta så somnade om igen och när jag väl vaknade då var jag svintrött. Varför är det alltid så?

Studsade upp efter ett tag i alla fall, mös lite här hemma innan jag cyklade iväg. La in Jennifer Lopez nya låt också så jag hade något bra att cykla uppför Långvinkeln till (cyklingen uppför Långvinkeln gick förresten sjukt bra, var inget stopp på mig, wroom wroom).

Sen var det spinning och jivvlar vad det brändes och svettades. Har dock fortfarande inte fått in hur inställningarna ska vara... Hur svårt kan det vara liksom!? 

Nu ska jag ÄTA! Så sjukt hungrig. Svääääääääääälter!

FYLLER TJUUUUGOOO!



Idag fyller jag tjuuugoooo! 

Wihihioo, grattis till mig!

(Det ska jag fira på gymmet nu, haha. Ikväll kommer mina finaste hit!!!)


KICK ASS-DRINKAR?

Har precis haft tre telefondejter med tre av de tjejer jag gillar mest. Det betyder alltså att jag fått prata med alla tjejkompisar som står mig närmst idag, för jag fick världens bästa quality time med bästa Maja imorse. 

Har fått prata av mig ordentligt med allihop och det känns så härligt att alla (plus några till) kommer samlas här imorgon för att äta, dricka, mysa och prata (och festa hahah). Är fortfarande förvånad över att ALLA kunde komma. Det brukar vara snudd på omöjligt för oss. Så det känns jävligt bra.

Antonia och jag pratade lite om vi skulle göra drinkar imorgon
(brukar ju sluta bra) och jag tänker att jag kanske ska utvidga mina drinksmaklökar från den sjukt goda Vodka-soda-limen. Det första som slår mig är favvisen White Russian. Måste sluta vara så boring.

Har ni tips på kick ass-drinkar?



FYLLDE ÅR LITE MED SLÄKTEN I HELGEN


I lördags firade jag min 20 årsdag med släkten (fyller dock inte år förrän imorgon). Det blev sjukt lyckat och vi hade supermysigt och roligt! Fick en megatv av papps, armband, klocka (som jag ska välja ut själv), ännu ett armband (också det ska jag välja ut själv), såpbubblor (hahaha), pengar, en jävla massa blommor etc etc.

Hade himla tur med vädret också så vi kunde vara ute och grilla. Maten var svingod!

Här kommer en bildbomb.

Nu ska jag till OJ och köpa smör, diskmedel och juice (var tvungen att ringa pappa och fråga, kunde inte för mitt liv minnas vad det var jag skulle handla).



Svårt att tro att det är min mamma och lillasyster till vänster va?



Öppnade paket och fick en megastor tv!







SÅ MYSIG!



P-Square - No One Like You

Dagen började efter typ 3h sömn, ingen frukost eftersom jag mådde så himla dåligt av alla chips jag åt igår, hade typ magknip när jag skulle sova. Drog på träningskläder och hade hur mycket tid som helst, men helt plöstligt fick jag svinbråttom så jag djurade upp som en idiot uppför Långvinkeln. Tur att jag lyssnade på musik så jag inte hörde hur mycket jag flåsade. 

Efter passet drog Maja och jag och ångbastade som vanligt, så skönt! Och där är, som sagt, bästa stället att snacka på. Nakna, svettiga och helt slut, haha.

Sen cyklade jag hem, inte lika darrig som efter Body Pumpen förra veckan, men med en himla näringsbrist. Vi har alltid färdigkokta ägg i kylen som jag brukar ta om det krisar. Jag åt tre på raken!!! Bara tryckte i dem. Shit, var så himla hungrig.

Efter min frukost/lunch vid elva har jag stått i köket och gjort tårtbottnar och håller nu på att göra knäckebröd. Tänkte förbereda köttet vi ska grilla imorgon också.

Ikväll ska jag bara umgås med min nya kära TV. Vi har ett fint förhållande.
Har hittat alla finesser på den nu också! Insomningstimer och allt. Blev först sjukt besviken när jag trodde att jag inte hade det som på min gamla, men jag hittade den funktionen och massa annat!

Jivvlar, det var inte mycket intressant i detta inlägg. Bäst att jag slutar. Men lyssna på låten!


KÖTTAT SÖNDER GYMMET

Kom precis hem från Aktiverum som Maja och jag köttade sönder idag. Svettades som en liten gnu! Och nu är jag mer hungrig än jag någonsin varit. Min mage bara skriker MAAAAT! Så nu blir det MAAAAT!!!

PS. Eftersvettningarna är inte lugna.


ÄVENTYR

ÄVENTYR: Har varit iväg på lite äventyr idag, så det känns lite bättre nu, men fortfarande väldigt tomt.

Kom hem för någon timme sedan och har käkat middag med pappa och skrattat och tramsat oss.
Tänk att den mannen alltid kan göra en på bra humör. Jag har utan tvekan världens bästa pappa. Han är inte mycket för far- och dotterprat, men när det väl gäller då är det kort, koncist och helt jävla rätt. Behövs tydligen inte lika många ord för honom som för mamma där man kan ha samma samtal i flera timmar. Blir en skön mix.

Ska iväg på ännu lite äventyr nu. Ska träffa Maja, Chris, Gustav och Jenny utanför Hemmakväll om typ 14 minuter, haha. Sen som vanligt. Så ska vi mysa lite, sen ska jag hem och sova för imorgon ska jag köpa smör och... något mer till pappa som jag glömt. Sen ska jag träna (ska kötta sönder gymmet) och sen göra tårtbotten till tisdag!

Just det! Måste låna en mixer av någon! Fan!

Voli me iz inata 
voli me bez ostatka 
voli me bilo gde sam 
bas takvu kakva jesam



TAME IMPALA



Har fastnat för Tame Impalas album Innerspeaker.
Sjukt bra!


COMFORT FOOD



Gårdagens födelsedagstårta på papptallrik, haha. Synd bara att det bara fanns en bit kvar.

Jävligt god tårta.


12/6

Jag har inte så mycket att skriva om för tillfället. Känner mig ganska tom inombords och vill typ bara kräka. Och då blir det inga vidare inlägg, så då är det kanske lika bra att strunta i det.

Kommer tillbaka när jag fått lite mer fotfäste.


-

Jahapp

NÄÄÄDU

Nu har jag kommit fram till vad jag ska göra! 

Jag ska vila från träningen, det fanns ändå inget roligt pass att gå på och dessutom behöver jag vila efter att ha kört ett mördarpass som fick hela min kropp att skaka efter 4 veckors vila. 

Istället ska jag in och hoppa på min sötnos som ligger och sover! Tror ni han blir sur? Hahahah...

KLOCKAN ÄR 7.09!!!!!!!!!!!




Klockan är 7.09 och VAD gör jag uppe?

Har varit vaken sen 6.20. Låg och vred mig sjukt länge för det liksom kliade i kroppen, speciellt benen och rumpan. Kan det ha något med träningsvärken att göra?

Fast i och för sig brukar jag få lite Restless Legs men bara på kvällen och det brukar vara för jag inte rört på mig tillräckligt, nu fick jag det på morgonen efter en dag med hård träning. Kan det bero på att jag inte är van?

Så jag lämnade F's sida i sängen och gick upp för lite cocos-te och en hemmagjord (hemmafru-varning) knäckemacka med ost och tomat. Så värt.


Men solen i vardagsrummet där jag sitter nu är riktigt störig. Den går i moln, kommer fram, går i moln, kommer fram, går i moln... ja ni förstår. Nu kom den fram och nu har jag solen i ögonen.

Ska jag gå en runda i lägenheten och lindra mina ben lite och sen gå tillbaka och lägga mig? Eller ska jag dra till Aktiverum och träna lite lätt? Eller bara vara uppe tills alla andra vaknar utan att träna?


HELA MIN KROPP KRAMPAR!


Söt kille tvättar bilen och nerblött tjej sitter därinne och torkar (någon gång förra veckan, torsdag tror jag).

HELA MIN KROPP KRAMPAR!!! Var på Body Pump med Maja idag och fiifaaaanihelvete, jag har inte tränat på nästan fyra veckor på grund av asmycker plugg i tre veckor och sen blev jag sjuk förra veckan. Så jag har bara legat på sofflocket med andra ord. Inte ens en promenad har jag lyckats med.

Men idag fick det räcka.

Maja skrev på fejjan och frågade om vi skulle till gymmet, jag var INTE sen med att haka på. Så jäkla skönt när hon är hemma och kan dra dit mig när jag inte orkar.

Så pussade Faruk hejdå och tog sen bussen (sms-biljett känns skitskumt) hem för att städa (läs: ta ut allt och spola hela golvet och väggarna och gör översvämning) badrummet. När klockan slog fyra hade jag svårt för att slita mig (japp, har svårt för att börja städa men när jag väl börjat kan jag inte sluta) men tillslut fick jag på mig träningskläderna och dessutom lite bråttom. 

Fick asfalt i ögat av en jävla lastbil som fraktade asfalt. Självklart kom jag bakom den på min cykel. Kom svettig som ett as till Aktiverum och sen var det bara kötta, kötta, kötta!

I omklädningsrummet höll jag på att dö, mina ben bara skakade och kändes som jag skulle få kramp hela tiden. Sen duschade och ångbastade vi och det var såååå skönt! Lite quality time med Maja i ångbastun is the best. 

Sen cyklade jag hem och skakade som fan, haha. Ringde Faruk som hänger med sina polare, han kommer hit om typ en timme och det finns en risk att jag somnar så fort han kommer om jag inte redan slocknar i soffan. Om jag lägger mig ner så somnar jag definitivt... Måste... sitta... upp. Måste.. hålla... ögonen... öppna...


JAG HAR TYDLIGEN INTE VARIT SNÄLL



för det regnar på min födelsedag.

Den ENDA dagen helt regnfyllda dagen på HELA veckan.

Hoppas det blåser bort.

Ska vi försöka blåsa bort det tillsammans? På tre, okej?

Ett, två... tre... BLÅS!!!



SAMBO, KAFFE, BAL, KOMPISFIKA, MAT & KATTHÄNG














SAMBO, KAFFE, BAL, KOMPISFIKA, MAT & KATTHÄNG: Så kan man sammanfatta min torsdag förrförra veckan, alltså 26/5. 

Började med mysfrukost och kaffe med min babe (som är sjukt koncentrerad när han gör kaffe), mös med katterna, åt lite efterrätt till frukosten, träffade Migis i stan och tittade på alla bal-fina tjejer och killar på Sundstorget, fikade sen på Espresso House i Norra Hamnen och fick besök av Simon en stund och fågelbajs på min nya klänning...

Åkte hem, åt lite mer mat (sjukt gott!), sen kom Antonia och Migis och hälsade på katterna och mös lite.

Bra torsdag bara så där!


"DOMEDAGS-HÄNG" MED MINA FINA TJEJER

















Känner kärleken från Antonia på sista bilden, haha. Feel the löööv!

"DOMEDAGS-HÄNG" MED MINA FINA TJEJER: På "domedagen" (när nu det var) hängde vi i parken, Antonia, Migis och jag. Solade lite, målade naglarna lite, pratade en massa, drack te och kaffe trots att det var asvarmt och hade det najs.

Fram mot kvällen stack vi till Borgen för att köpa engångsgrill och sen hem till Antonia för att hämta maten vi skulle grilla och äta och drickan vi skulle dricka. Stack bort till parken igen, fick världens bästa plats, tabbade oss lite med grillen men det funkade ändå, drack god dricka (Antonia bartendrade lite med piggelin+cider blandat) och mös vidare och pratade.

Lite rosévin senare fick jag mess av Tess (haha, mess av Tess, hej solsting/solstring igen!) som skulle ut med Christopher och Lisa. Så mötte upp dem vid tolv, tyvärr var det sjukt tråkigt på Tivoli. Inte en kotte! 

Hade ändå en sjukt bra "sista-dagen-kvar-på-jorden-dag"!

Mer sånt tack! Kanske inte att jorden ska gå under men trevligt häng i parken hela dagen!


MIN PRESENT TILL F



MIN PRESENT TILL F: Som sagt; vi hade ett år i fredags och det är några som undrar vad han fick av mig. Så det ska jag avslöja nu. Nämligen en kamera som matchar hans present lite. Jag tyckte i alla fall det var rätt passande med en kamera att fånga alla minnen med.

Som sagt #2; jag visste ju redan vad jag skulle få eftersom han sa det för några veckor sedan. Så jag hade tid på mig att fundera ut något.

Jag, som älskar teknik, blir alltid helt lyrisk när jag ser en oöppnad låda med något tekniskt i och vill bara slita upp förpackningen och börja pilla och trixa. Med detta sagt var det alltså ganska svårt att hålla fingrarna i styr när Tess och jag åkte för att köpa den. Så fort jag hade satt i bilen öppnade jag den för att kolla så allt var intakt (som var min förklaring, egentligen ville jag bara känna, hahah)

Kameran är i alla fall sjukt bra! Vi provade den så fort den blivit färdigladdad. Det finns en massa roliga funktioner som jag aldrig sett på en kompaktkamera innan. Bland annat fisheye och andra roliga saker. Bilderna blir jättefina och den är framförallt liten, smidig och snygg i matt svart.


SOMMARTJEJER



Fick tummen ur och la över bilderna från kameran, så ni kan vänta er en hel drös med bilder de kommande dagarna. Här är en bild på mig och Migis när vi solade i Vikingsbergparken på "domedagen", sjukt mysig "sista dag".

Nu ska jag nanna för imorgon ska jag upp tidigt och träffa Tess på Gröningen och sola!


GOLIATH AND THE GIANTS. STÖRT BRA



Och så sjukt cool video.

COLDPLAY



Bästa!


SITTER OCH ÄTER GLASS OCH HAR DET JEFLIGT NAJS



(Förutom att det bästa på tv är Binglotto... Pallar verkligen inte Gossip Girl)


5/6


Wilms i parken (för några veckor sedan)!

(9 dagar tills jag fyller 20, wooh)

Idag är det lika olidligt ute som det var igår. Höll på att dö när jag cyklade hem från F, och det är ändå mest bara nedförsbackar.

Igår softade jag på balkongen tills Migis magsmärtor blivit något lindrigare, då drog vi till Hemköp för lite mat och sen Vikingsbergparken för stek. Jag täckte min nacke och snälla Migis smorde in den så den var helt vit. Jag har nämligen bränt mig en aning... En aning kan väl beskrivas som att det började fjälla efter fyra dagar. Jävligt bränd alltså.

Drog snabbt hem för att duscha, sen cyklade pappa och jag till Willys (svalt och helt underbart), kom hem och slängde i mig ett (hemmagjort) knäckebröd. Hoppade på cykeln igen, mötte Migis, cyklade bort till After beach-tältet på Gröningen där vi mötte bland andra Tess och Gustaf. Sen kom F med syster och pojkvän också.

Satt på muren och tittade på när Hektor och hans band Might Contain Nuts spelade, sjukt mysigt! Sen drog F och jag hem till honom med sällskap av C-J en bit. 

Det är så jäkla skönt att cykla på kvällen. Helt obeskrivlig.
(Inte lika skönt när F bestämmer sig för att åka snålskjuts och tar tag i min pakethållare för att bara kunna stå på sin bräda)



RESA!





RESA: Eftersom jag fyller 20 om lite mer än en vecka (och F och jag hade årsdag igår) valde F att kombinera mina presenter och ge mig något större istället - nämligen en resa till valfritt ställe.

Det var ett tag sedan han avslöjade det, så jag har därför vetat om det i några veckor. Och under dessa vekor har vi funderat lite fram och tillbaka. Vi har bland annat varit inne på Egypten, Grekland, Italien och andra vanliga ställen. Tillslut bestämde vi oss för att åka till hans hemstad Sarajevo och hälsa på hans släktingar (och jag kanske kan öva upp min knaggliga serbiska med lite bosniska, haha). Vi kanske tar en vända till Kroatien också för lite mer sol och bad och bada i två hav samtidigt! Det är typ det coolaste. På sista bilden kan man gå ut på udden och (typ) ha en fot i ena vattnet och en fot i andra. Nu minns jag inte vilka hav det är, Adriatiska och ...?

Det var i alla fall min present från min finaste och jag blev sjukt glad! Vi ska åka i slutet av augusti precis efter jobb och precis innan skola. Perfekt!


ETT ÅR ♥





Idag har jag varit tillsammans med min andra hälft i exakt ett år och ungefär fyra timmar. Det har varit ett helt underbart år och fyra timmar och när vi ses senare idag ska jag pussa sönder honom!

Vi sov ifrån varandra inatt eftersom han skulle på någon födelsedagsfest/sleep over hos en polare, och det var nog lika bra för min del också med tanke på alla sjuka (mar)drömmar jag har. Dessutom är jag helt klubbad när jag sover. INGET kan väcka mig.

Nu ska jag i alla fall föna håret och sen dra och luncha med pappa, sen ska jag träffa min finis.

AFTER BEACH



Idag var jag på after beach på stranden med Migis, Tess och Christopher! Men nu ska den hostmedicin-utslagna tjejen sova. Tjatar om hostmedicinen hela tiden känns det som men vafan. Gjorde bröd när jag kom hem som egentligen skulle vara knäckebröd, men de blev sjukt goda i alla fall. Pappas reaktion var att de var riktiga få-igång-magen-mackor och det är väl bara upp till bevis, haha.



ÅÅÅH

Jag blir bara sämre och sämre.

Har sjuka mardrömmar och väcker mig själv med snarkningar från min täppta näsa och sen är hela kudden blöt av snor som på något sätt lyckats komma ut ändå.


Väckte tydligen Faruk inatt genom att peta på hans näsa och säga typ "tittut" eller "pip pip"... Hundra spänn på att det är hostmedicinen!

PRESENT!

PRESENT! Har varit iväg med Tess idag och fixat present till min pojkvän! För vi har ett år på fredag som jag skrev innan!

Blev sjukt nöjd över presenten och jag hade själv velat ha den :) Det är väl bra betyg? Lite så där lagom unisex. Men ni får veta när han fått den! Jag vet redan vad jag får. Avslöjar det också på fredag!

Ska iväg och handla med pappa nu! Bränd tjej ska ha mer after sun!


SORRY FÖR DÅLIG UPPDATERING, MEN...

För det första är jag helt utslagen HELA tiden på grund av 1. pollenallergi 2. förkylning och 3. min sjukt starka hostmedicin.

För det andra har jag ingen vidare lust att sitta vid datorn, men jag har däremot en massa fina och mindre fina, men framförallt roliga bilder att visa er. Så jag överväger det lite.

För det tredje är det, i alla fall de senaste tre dagarna, så himla fint väder nu så datorn lockar inte speciellt.

För det fjärde så är det enda jag gjort när jag suttit vid datorn den senaste tiden varit att kolla födelsedagsmat & -efterrätter till min födelsedag. Så funny är jag! Men ser framemot det sjukt mycket. Bara 14 dagar kvar nu!

Och för det femte har jag och min pojkvän ett år på fredag och jag panikar lite över giften, det kan också vara en anledning!

RSS 2.0