SÅ MYSIG!



P-Square - No One Like You

Dagen började efter typ 3h sömn, ingen frukost eftersom jag mådde så himla dåligt av alla chips jag åt igår, hade typ magknip när jag skulle sova. Drog på träningskläder och hade hur mycket tid som helst, men helt plöstligt fick jag svinbråttom så jag djurade upp som en idiot uppför Långvinkeln. Tur att jag lyssnade på musik så jag inte hörde hur mycket jag flåsade. 

Efter passet drog Maja och jag och ångbastade som vanligt, så skönt! Och där är, som sagt, bästa stället att snacka på. Nakna, svettiga och helt slut, haha.

Sen cyklade jag hem, inte lika darrig som efter Body Pumpen förra veckan, men med en himla näringsbrist. Vi har alltid färdigkokta ägg i kylen som jag brukar ta om det krisar. Jag åt tre på raken!!! Bara tryckte i dem. Shit, var så himla hungrig.

Efter min frukost/lunch vid elva har jag stått i köket och gjort tårtbottnar och håller nu på att göra knäckebröd. Tänkte förbereda köttet vi ska grilla imorgon också.

Ikväll ska jag bara umgås med min nya kära TV. Vi har ett fint förhållande.
Har hittat alla finesser på den nu också! Insomningstimer och allt. Blev först sjukt besviken när jag trodde att jag inte hade det som på min gamla, men jag hittade den funktionen och massa annat!

Jivvlar, det var inte mycket intressant i detta inlägg. Bäst att jag slutar. Men lyssna på låten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0