MORGONSPINN




Så här känner man sig efter ett riktigt bra spinningpass. JÄVLIGT NÖJD OCH SVETTIG! 
(Och hungrig)



Precis innan jag höll på att somna efter vår lilla utekväll igår fick jag ett ryck och bara jag måste se om det finns några pass på Aktiverum imorgon. Så jag gick upp, startade datorn och såg yeees spinning!

Jag måste vara störd.

Så efter fem timmars sömn och flera mardrömmar om att jag hade försovit mig och VATTEN! Antonia drack vatten ur vinglas och det såg så jävla gott ut, men jag fick inget. Sen drömde jag att min kusin hade bajsat på sig också... Eh, jättekonstigt. Det såg ut som senap och jag kräktes typ.

Vaknade 7.04 pigg och vaken, men skulle inte upp förrän åtta så somnade om igen och när jag väl vaknade då var jag svintrött. Varför är det alltid så?

Studsade upp efter ett tag i alla fall, mös lite här hemma innan jag cyklade iväg. La in Jennifer Lopez nya låt också så jag hade något bra att cykla uppför Långvinkeln till (cyklingen uppför Långvinkeln gick förresten sjukt bra, var inget stopp på mig, wroom wroom).

Sen var det spinning och jivvlar vad det brändes och svettades. Har dock fortfarande inte fått in hur inställningarna ska vara... Hur svårt kan det vara liksom!? 

Nu ska jag ÄTA! Så sjukt hungrig. Svääääääääääälter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0