HELA MIN KROPP KRAMPAR!


Söt kille tvättar bilen och nerblött tjej sitter därinne och torkar (någon gång förra veckan, torsdag tror jag).

HELA MIN KROPP KRAMPAR!!! Var på Body Pump med Maja idag och fiifaaaanihelvete, jag har inte tränat på nästan fyra veckor på grund av asmycker plugg i tre veckor och sen blev jag sjuk förra veckan. Så jag har bara legat på sofflocket med andra ord. Inte ens en promenad har jag lyckats med.

Men idag fick det räcka.

Maja skrev på fejjan och frågade om vi skulle till gymmet, jag var INTE sen med att haka på. Så jäkla skönt när hon är hemma och kan dra dit mig när jag inte orkar.

Så pussade Faruk hejdå och tog sen bussen (sms-biljett känns skitskumt) hem för att städa (läs: ta ut allt och spola hela golvet och väggarna och gör översvämning) badrummet. När klockan slog fyra hade jag svårt för att slita mig (japp, har svårt för att börja städa men när jag väl börjat kan jag inte sluta) men tillslut fick jag på mig träningskläderna och dessutom lite bråttom. 

Fick asfalt i ögat av en jävla lastbil som fraktade asfalt. Självklart kom jag bakom den på min cykel. Kom svettig som ett as till Aktiverum och sen var det bara kötta, kötta, kötta!

I omklädningsrummet höll jag på att dö, mina ben bara skakade och kändes som jag skulle få kramp hela tiden. Sen duschade och ångbastade vi och det var såååå skönt! Lite quality time med Maja i ångbastun is the best. 

Sen cyklade jag hem och skakade som fan, haha. Ringde Faruk som hänger med sina polare, han kommer hit om typ en timme och det finns en risk att jag somnar så fort han kommer om jag inte redan slocknar i soffan. Om jag lägger mig ner så somnar jag definitivt... Måste... sitta... upp. Måste.. hålla... ögonen... öppna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0