MIN 20 ÅRSDAG!

MIN 20 ÅRSDAG! Igår fyllde jag 20 år och hela dagen var helt fantastisk.

Dagen började med att jag vaknade upp i min sköna säng av en telefon som inte kunde vara tyst. Massa sms varvat med samtal. Kände mig jääävligt poppis, haha.

Drog till Aktiverum för att få bort myrorna i benen. Började lite på Crosstrainern och tänkte att jag inte skulle köra så länge eftersom jag skulle hem och förbereda inför kvällen. Tröttnade efter 20 minuter och fortsatte bort mot löpbandet, gick ett litet tag och fick ryck och började springa. Kom dock bara 2 kilometer innan jag höll på att drunkna i mitt eget svett. Varvade ner genom att gå lite.

Ner i källaren för stretch till bästa stretchmusiken. Fick ett samtal från pappa som sa att jag var i tidningen, och att han var oskyldig. När jag var klar gick jag direkt mot receptionen för att kolla HD, skrattade lite åt mitt smile och gick sen mot omklädningsrummet och därefter ringde jag Migis. Mötte upp henne, Hektor och Ludde på Ebbas, sen gick Migis och jag till Systemet. Min första Systemet-runda. Sjukt nervös! Var därinne hur länge som helst eftersom vi inte kunde bestämma oss.

Sen drog vi åt varsitt håll (hon skulle vänta på sega Antonia och jag kunde för allt i världen inte förstå varför, men det var, fick jag reda på sen, för de skulle fixa min present!). Jag drog hem och började fixa med maten, duschade och så. Sen kom Tess och hjälpte mig! Bästa grädd-visparn.

Runt sex-tiden kom alla, så vi grillade och mös på min gård. Måste säga att det var SJUKT lyckat och jag är SÅ glad över att alla mina bästa tjejkompisar kunde komma och att ingen var bortrest, jobbade osv.
Bara det var världens bästa present (med risk för att låta småtöntig). Annars fick jag de finaste och mest genomtänkta presenterna.

Här kommer ett gäng bilder! 

Alla bilder är Tess.




































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0