BIRTHDAY


En megamega tv

Finaste kuvertet med finaste kortet med finaste presenten av Migis och Antonia. Biodate och picknick. Och en flaska vin! Ehehe, det bästa!

Fågelmugg! Detta är sjukt roligt eftersom vi har kallat varandra för sparvar när vi var mindre haha! Så jävla söt mugg!

En perfekt och sjukt smart strandväska av Tess och Maja (mm har hittat en massa gömda finesser den har!). Och i väskan låg...

...världens största strandhandduk (bilden är från Tess blogg), min handduk är dock blå! Skitsnygg blå! Invigde den idag i parken! Perfekt!

Och denna! BÄSTA LUKTEN! Åååh, ljuvliga cocos.. Man kan säga att tjejerna vet vad jag gillar att lukta.

En jättesöt liten ihopplockad present med handtvål, handlotion och en matchande handduk. Tror inte ni förstår hur gott de luktade och hur lycklig man blir när man känner doften...

Ett armband!

+ Ett till armband
+ En klocka
+ Pengar

Nu måste jag bara skaffa en egen HDMI-kabel till min tv så jag kan koppla ihop datorn med den. Har lånat en kabel nu men det kan jag ju inte göra i all evighet. Dessutom har jag lämnat tillbaka den nu, buhu.. Så har fått koppla in min gamla DVD för att se på film. Pappa kom in och lämnade den och filmen jag skulle se och sa att det var "barnplågeri" att låta mig titta på datorn, haha... Så nu ska jag nog se på film om jag inte somnar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0