VAD JAG GÖR I ENGLAND


En del har frågat vad det är jag gör i England och hur länge jag ska stanna. Så tänkte att det är väl dags att berätta det nu efter snart två veckor här.

Jag är aupair till de sötaste tvillingpojkarna någonsin! Lukas och Viktor heter de och de är nyss fyllda två.

Om dagarna är jag barnvakt, leker, matar, pratar, busar. Jobbar från ungefär 8.00 till 12.00, så de sover middag. Är ledig i två timmar och gör lite vad jag känner för just då. Ibland tar jag en joggingtur i skogen med hunden, andra dagar sover jag själv också middag, sitter vid datorn, hänger med Ylva, städar mitt rum, ja, som ni ser, inget märkvärdigt. 

När de vaknar vid 14-ish går vi antingen ut och leker, åker på någon liten utflykt eller annat. Sen äter de vid fem-tiden och någon timme senare går de och lägger sig. Därefter är jag ledig, och då gör jag också lite vad jag känner för. 

På helgerna är jag ledig och det beror lite på vad jag gör.
Förra helgen hade vi besök, så då var jag bara hemma, och då hade jag inte heller kontakt med någon som bor i närheten. Denna helgen hade vi inte besök och då träffade jag James i fredags och var ute med han och hans kompisar. Det är alltså väldigt fritt på helgerna och jag gör lite som jag vill!

Jag trivs superbra och ungarna är så himla söta! 

Det enda som är dåligt är typ att James flyttar tillbaka till Exeter nu när skolan börjar igen, så då har jag ingen kompis kvar, om jag inte hittar någon mer som bor i närheten. Fan också, då måste jag lära känna någon ny igen, haha.

Här är barnen jag spenderar mesta delen av min tid med:


Lukas


Och Viktor!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0