LONDON, DAG 2: KVÄLLEN







Efter dusch, nagelfilning och -målning, hårfixning (okej, mitt fick se ut som det gjort hela dagen eftersom jag förstört det med att ha toffs hela dagen), klädpanik, sminkning och lite fördrinkar tog vi på oss våra nyinköpta klackar och traskade mot Shepherd's Bush-stationen för att få tag i en taxi.

Efter bara några minuter satt vi i världens största taxi påväg mot sjukaste penthousevåningen i London. 



Så här såg det ut utifrån.



Våra nyfunna vänner, Mimmi och Josefin, med Antonia på förfesten!



Nicholas och Davron. Davron är killen som bor i lägenheten och han som är den gamla aupairen Oscars kompis, så det är alltså genom Oscar vi fått kontakt med Davron som fixade kvällen till oss.



En kille som hette Scott var DJ i flaten för kvällen!



Vi tog sen taxi mot en av Londons hetaste klubbar - Maddox. Det var väldigt fancy och vi hade ett eget bord med massa Grey Goose- och Dom Perignon-flaskor. Alltså, gaaanska så fancy. Det var förresten ALDRIG kö på toaletterna för det var en dam som satt därinne och hade koll på allt och alla. Plus att det fanns parfym och smink man kunde ta av på ett bord. Hur sjukt?

Vi var ganska många, kanske 10-12 stycken vid vårt bord och det var så jäkla kul. Även om de mest spelade housemusik där och väldigt lite RnB (negermusik, som pappa hade kallat det) var det okej! Jag börjar lära mig.



Davron och Antonia vid vårt bord.



Sara, Antonia, jag och en tjej som jag inte vet namnet på! Så här kan man alltså se ut svettig efter dans, sliten efter världens dag på stan och sen med lite halvstängda ögon. Väldigt charmig. Plus med VÄRLDENS finne/innebrännare på näsan, mindre charmigt.



Så här kan man också se ut om man fångar blixten.

Kvällen avslutades med taxi tillbaka till penthouset där vi hade förfest, för efterfest. Vid fem på morgonen tog Antonia och jag taxi hem till vår lägenhet för att få ett par timmars sömn innan Ylva väckte oss för att lämna lägenheten och äta English breakfast på ett mysigt ställe. Beans, bacon, hash browns, ägg, toast, sjukt gott.


Kvällen var kort sagt helt sjuk och jäkligt awesome. Vi blev behandlade som kändisar och gled förbi kön på nattklubben som VIP och hade sen ett eget bord där vi hängde och det bästa av allt: vi betalade inte en spänn.

Några av killarna vi var med är promoters så de får betalt för att ta dit snygga tjejer! Och den 9e ska jag förmodligen till London igen. Blev ditbjuden nu till helgen, men eftersom Ylva åker till Sverige och Alex och jag är ensamma över helgen går inte det. Därför passar helgen därpå mycket bättre! Så då åker jag till London igen, själv denna gången dock! Weho!

PS. Älskar Englandslivet.

PPS. Och Londonlivet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0