LEMSIP

Fuck. Jag har gått och blivit förkyld.

För två veckor sedan kände jag första förkylningssymptomen, men de gick över när jag vilade lite med joggingen. Så kom de tillbaka för ett par dagar sedan, det var först imorse som det bröt ut på riktigt dock. Det är kanske därför jag känt mig lite snurrig och svimfärdig de senaste dagarna?

Har i alla fall druckit Lemsip, som är en helt fantastisk förkylningssak som, man helst ska ta precis vid första symptom, räddar en från att bli sjuk!

Dessvärre har jag redan blivit dålig så har legat och snorat hela kvällen i min säng. Gamla aupairens, Oscar, syster + pojkvän är här, och Ylvas kompis + son (stort hus = många sovplatser) så vi hade mysig barbeque innan precis efter skyfallet. När det blev kyligare gick vi in och drack drinkar som Ylva gjorde, också tog jag kvällens första Lemsip. Kände mig så jäkla packad och då hade jag bara druckit en liten cocktail i typ en kvart. Oscars syster varnade mig dock för att jag kunde känna mig lite snurrig. 

Så jag gick upp och la mig i sängen fullt påklädd. Vaknade tjugo minuter senare av att Ylva ropade efter mig nedanför trappan, det var James som hade kommit. Justfan, han skulle ju komma hit idag. Jag var tråkigaste sällskapet ever! Snorade, hostade, frös och höll på, haha.

Ligger äntligen nerbäddad i sängen och ska sova nu. Sova bort det här möget. Frågan är om man ska stoppa i lite toapapper i öronen så man slipper vakna till barnskrik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0