3 BILDER FRÅN I LÖRDAGS


I lördags samlades vi hos mig för förfest innan utgång. Det var som en liten mini-avskedsfest för mig eftersom jag flyttar i början av augusti.

Robin och Migis var de första som plingade på dörren och jag kom direkt från duschen, blöt som en hund. Lite senare trillade Antonia in med Mathilda och till sist Maja och Jenny.




Den första bilden visar vad alla, utom Maja och Jenny som inte kommit än, dricker. Det roliga var att ingen drack samma! Annars dricker alla alltid cider eller vin.



Sen blev det lite dans i mitt vardagsrum, haha! Underhållningen stod Migis och Antonia för här.



Denna bild togs innan vi skulle till Swea och Antonia och jag hamnade på efterkälken. Bilden föreställer Antonia, hållandes i sin iPhone med en bild på mig. Jag ser sjukt emo ut på hennes bild!? 

Sen var vi på Swea ett tag, men tyckte det var lame så vi gick till Hampan och hade funderingar på att gå vidare till Tivoli. Just ja, vi gjorde ett shot-stopp på Tapaz också! Det hela slutade med att vi gick tillbaka till Swea och dansade till dålig musik. 

Antonia och jag hade Rebecca- & Fiona-feber den kvällen så vi önskade valfri låt med dem, DJ:ns svar blev "nej, jag har redan spelat dem". Lite senare hörde vi Mr. Saxobeat för andra gången. 

Vi dansade i alla fall tills stängning. Dock blev vi lite chockade när musiken helt plötsligt bara dog och efter någon minut tändes lamporna. Så då drog vi! Blev Donkenmat och sen taxi hem.

Tack för en finfin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0