LONDON, DAG 2: DAGEN



Cooked breakfast i lägenheten och sen drog vi ut på stan för att se London i dagsljus. Letade runt som galningar efter något som var mer som ett centrum, med affärer och så vidare (då hade vi inte insett att om vi gick till höger istället för till vänster så kom vi till ett stort centrum med massa affärer...). Så vi gick och gick ovh gick. Tittade i vår kartbok och frågade massa folk efter TK Maxx.

TK Maxx är en enorm kedja med massor utav designerkläder och annat till piss-i-mississippi-priser. Fyndade en del, dock inga designersaker, hah. Men vi var speciellt på jakt efter en sak: en outfit inför kvällen. Och speciellt klackar.

Alex och Ylva, okej speciellt Alex, hade berättat för oss att klackar i princip var ett måste till klubben vi skulle till på kvällen. Utan klackar kommer man kanske inte in... SÅ annorlunda från hemma.

Ja, efter tre timmar inne på TK Maxx och några affärer till dog Antonia av hunger så vi gick till Pizza Hut så hon fick äta lite. 



Efter Pizza Hut var vi ganska trötta och klockan ganska mycket, så H&M blev vårt sista stopp: stumpbyxor behövdes. Sen gick vi till Tesco för att köpa vin och öl. Inte visste vi att vi inte behövde ha med oss det till förfesten...

Kom hem, softade lite, målade naglarna, duschade och sen började klädkrisen. Jag hade nämligen inte hittat någon klänning att ha på mig, så efter mycket velande fram och tillbaka fick jag låna en svart klänning av Antonia. Weeho!

Kvällsbilderna och texten kommer i nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0